...

01 december 2021

 

Nederlandse man wil afspreken met minderjarig meisje, wordt betrapt

Nederlandse man wil afspreken met minderjarig meisje, wordt betrapt: “Kom je een klein meisje ne*ken?”
Er duiken wel vaker video’s op van volwassen mannen die af proberen te bespreken met minderjarige meisjes. Deze video’s zien we echter niet vaak in Nederland. Deze man werd betrapt en geconfronteerd en je kunt de beelden onderaan dit artikel terugvinden.
PNVD
Eerder deze maand ginger al een petitie viraal tegen de PNVD. De beruchte politieke partij wil namelijk seksueel contact met kinderen legaal maken en maakte hiermee gelukkig een hoop mensen boos. Nu duikt er een video op van zo een oud mannetje die denkt te gaan scoren bij een kind.
Pedo’s
De man belt aan bij de deur, maar er doet iemand anders open dan hij had verwacht. Hij wordt direct geconfronteerd over zijn bezoek: “Kom je een klein meisje ne*uken?” De man raakt terecht in paniek en begint stotterend te ontkennen.

Zielig?
Nee… die man krijgt nu wat flinke petsen om zijn ranzige oren. Beter hij, dan een kind dat levenslang heeft, omdat hij een kind verkracht!
In Nederland mag men blijkbaar een pedopartij starten en de politie doet er niets tegen en de regering al helemaal niet dat geeft te denken.
In feite geeft men dan het signaal af dat het oké is, zeker voor dat soort retarded ones! Dat betekend dus dat zij echt denken dat het prima is!

Een kind is niet bezig met seks!
Nooit 1 x, en zo ja, dan is het kind bezig met wat ontdekkingen doen op lichamelijk vlak, nu dat is niet erg, mits met leeftijdsgenootjes en dan in hun pure onschuld, maar never nooit met volwassen mensen!
Dat is iets dat gewoonweg niet moet mogen en kunnen en een pedopartij acceptabel vinden betekend dat ze een partij van moordenaars ook acceptabel gaan vinden, of een partij voor verkrachters? En een dievenpartij? Dus Nederland vind dat we allerlei partijen mogen beginnen, ook als het gaat om criminele zaken, want dat is wat pedo’s doen nml. kinderen misbruiken, dat is misdadig!

Lees ook:   Dag echte Facebook

Ik ben benieuwd wie een statement gaat maken op dit vlak…kijken of de regering het dan ook wel goedkeurt!

Ik schaam me voor dit land dat we dit toestaan hier.

En ja, dan krijg je mensen die wel voor kinderen gaan opkomen, zoals deze man deed! Want iemand moet het gaan doen!
Zal vast niet mogen van de Nederlandse regering want zielig… uhuh!

 

 

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten