web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

COVID-19-maskers maken je ziek, dus de MASK NAZIS zijn “all-in” om ze te handhaven in Californische winkels

Tijdens deze scamdemische holocaust wordt slecht Covid-“veiligheids” -advies bestendigd en gehandhaafd alsof het de wet is. Supermarkten in Californië hebben nu werknemers die zich voordoen als een soort SS-politie voor het Covid-regime, en iedereen die de winkel probeert binnen te gaan zonder een masker voor het kweken van bacteriën, vertellen dat ze geen voedsel mogen kopen om te overleven. De New Leaf-supermarkt laat zijn medewerkers haat zaaien en spuien tegen mensen die doktersbriefjes hebben waarin staat dat ze geen masker mogen dragen. Dit is een duidelijke schending van HIPAA en deze winkels in nazi-stijl moeten wegens discriminatie worden gesloten.

Zijn maskernazi’s accessoires voor moord?

Als Amerikanen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren tegen Covid of de nutteloze maskers dragen, geen voedsel meer kunnen kopen, zijn de mensen die hen dit recht ontzeggen dan niet schuldig aan moord, als die shoppers verhongeren? Er zijn miljoenen Amerikanen die Covid hebben opgelopen, het hebben verslagen, nu natuurlijke immuniteit hebben, en de regering wil nog steeds dat ze allemaal worden gevaccineerd en  overal maskers dragen .

Zelfs de “volledig gevaccineerde” worden gedwongen hun maskers te dragen, nog steeds. Het is een schande en het is belachelijke controle-trippen, op alle niveaus. Nu hebben winkels in Californië kleine nazi-werkbijen die rondlopen en proberen iedereen zonder een nutteloos masker die in hun winkel wil winkelen, uit te hongeren. Zullen ze vervolgens allemaal “op zicht” worden geschoten omdat ze zelfs maar proberen naar buiten te gaan om boodschappen te doen? Dit is waar de oplichter toe is gekomen, en het is niet ver van nazi-Duitsland, aangezien velen de Holocaust nu zijn vergeten.

Lees ook:   Wilders twitter humor

 

 

De gezonde, niet-gemaskerde, niet-gevaccineerde zijn de nieuwe “Joden” van de Holocaust-scamdemie van het vaccin van 2022

Haal je boosters allemaal, raak op en krijg een injectie die de infectie versterkt, terwijl het ervoor zorgt dat je cellen gif voor je systeem produceren, terwijl je bloed stolt en een nieuw op afstand bestuurd systeem creëert dat je organen kan afsluiten met de tik van een “Microsoft ” schakelaar. Welkom in de Nieuwe, Nieuwe Wereldorde, waar je geen eten kunt kopen (al in Californië) als je niet bewijst dat je lichaam vol dodelijke gifstoffen zit, inclusief je mond door een rottend masker.

Een voormalige bewaker van een nazi-concentratiekamp getuigde in de rechtszaal dat hij getuige was van mensen die langzaam de gaskamers binnenliepen. De bewakers sloten de deuren achter zich en toen hoorde hij al het gebonk en geschreeuw terwijl de Joden allemaal stikten door insecticide in de kamers. Net als de manager van de supermarkt in Californië, waren deze bewakers allemaal SCHULDIG om een ​​rol te spelen in de bekende genocide, en hielpen ze mee aan de massamoordende chaos. Is het niet ook een misdaad om bewust mensen te laten verhongeren ?

De heer Bruno Dey was een voormalige soldaat/bewaker van de nazi-SS, en hij wordt geciteerd als te zeggen in de rechtbank: “… mensen werden naar binnen geleid, de gaskamer in, en toen werd de deur op slot gedaan.” Hij was getuige van het feit dat 20 tot 30 gevangenen tegelijk werden opgesloten, waarna hij ze allemaal hoorde schreeuwen tot ze stierven. “Ik heb niemand naar buiten zien komen.”

Lees ook:   Waarschuwing God door CERN

Amerikanen die deelnemen aan de handhaving van gruwelijke Covid-scamdemische regels en “mandaten” helpen en steunen massamoord. Pas op. De wet kan je nu misschien niet pakken, maar zodra de massale sterfgevallen in dit land zonder redelijke twijfel plaatsvinden, zullen alle lijsten, video’s en documentatie tegen hen worden gebruikt in een rechtbank.

Vergeet niet om Vaccines.news in uw favorieten op te slaan voor updates over experimentele vaccins en boosters die bloedstolsels, ADE en andere gruwelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

CitizenFreePress.com

TheGuardian.com

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥