web analytics
...
CoronaMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ben je er al achter?

Ben je er al achter? De wereldwijde elite, miljardair-eugeneticus, heeft samengewerkt met de CCP, de Communistische China-partij, om Amerika neer te halen. Amerika moet vallen om de Nieuwe Wereldorde in te luiden. Hun motto is orde door chaos. Ze hebben bijna elk aspect van de overheid geïnfiltreerd met steekpenningen en chantage. Ze creëerden en financierden de winst van functieonderzoek dat de pandemie veroorzaakte en hebben zich uitgesproken over de doelstellingen voor bevolkingsvermindering. Om specifiek te zijn in hun eigen woorden, ze willen dat 13 van de 14 mensen dood zijn, zoals geschreven in hun doctrines en op de Georgia Guide Stones.
Wat zich aan het ontvouwen is, is eerder in detail beschreven in hun spelplan. De covid en alle varianten waren al jaren voordat ze verschenen, bekend en er werd letterlijk over geschreven.
De echte pandemie en dreiging is niet covid, dat een herstelpercentage van 99,98% heeft, het zit in de experimentele gentherapieën, een heksenbrouwsel van kankerverwekkende stoffen, toxines samen met een besturingssysteem dat extern toegankelijk is. Er zijn eigenlijk drie verschillende vaccins om een ​​gezonde groep te behouden om te zeggen dat ik het vaccin kreeg en geen bijwerkingen had. De ene was een zoutoplossing, de andere de MRNA-gentherapie, de derde was het dodelijke schot. De boosterschoten zullen uiteindelijk de overlevenden afmaken, ze hebben een timer.

Wist je dat China eigenaar is van de WHO en de Verenigde Naties? De CDC, de NIH en de FDA worden gerund door de vaccinbedrijven die patenten op covid en de behandelingen bezitten en daarvan profiteren. Deze organisaties zijn draaideuren voor door China gesteunde CEO’s en CEO’s van grote farmaceutische bedrijven. Wist u dat de CCP een laboratorium deelt in Wuhan, China waar functiewinst, biowapens worden gemaakt die door de NIH worden gefinancierd met uw belastingbetalende dollars? Al het bewijs wijst erop dat het onderzoek in het Wuhan-lab de bron van de pandemie is. Klokkenluiders in China en Amerika met kennis uit de eerste hand en topfunctionarissen in de alfabetische instanties hebben dit duidelijk gemaakt. Sommigen ongeacht doodsbedreigingen. Wist u de protocollen voor de behandeling, remdesivir en ventilatoren een doodvonnis zijn dat recht op de ontvolkingsagenda valt? Wist je dat ze de rust- en verzorgingstehuizen volproppen met mensen die besmet zijn met covid. Ze gebruiken nog steeds remdesivir en ontvangen enorme smeergelden van de grote farma met een sterftecijfer van 30%? Nu vragen ze om remdesivir voor alle ouderen te gebruiken als pre-covid-behandelingen.

Hoe kun je hier iets van begrijpen zonder rekening te houden met een of ander maniakaal plan dat veel verder gaat dan incompetentie in het rijk van genocide?
Wist je dat Yaweh in je DNA staat geschreven? Het is de tempel van binnen. Wist je dat het MRNA in de experimentele gentherapieën je DNA binnendringt en verandert? Wist je dat de meerderheid van de wereldwijde elite satanisch/luciferianen zijn met transmenselijke agenda’s?

Als je de prik neemt, ben je geen mens meer, je valt onder hun patenten.

Heb je je afgevraagd waarom je deze agentschappen niet zover kunt krijgen om de mensen te beschermen, de echte statistieken te geven over vaccinletsels en sterfgevallen, waarom het nieuws dit allemaal verbergt, mainstream en sociale media?

Weet u waarom ze de leidende wetenschappers in de vaccinbedrijven, Nobelprijswinnende wetenschappers, eerstelijnsartsen en verpleegsters die de gecensureerde verlammende en dodelijke gevolgen van deze vaccins openbaar maken, censureren? De makers van de vaccins schreeuwen dat ze ze niet krijgen, de uitvinder van de PCR-test zei het niet te gebruiken vanwege een fout-positief van 90%, zoals toegegeven door de CDC. Ziekenhuizen kregen bonussen om covid-19 als doodsoorzaak te schrijven, betaald om remdesivir en ventilatoren voor te schrijven. Het koude- en griepseizoen verdween, hartaanvallen, stokes, kanker verdwenen allemaal op mysterieuze wijze ten onrechte bestempeld als covid-sterfgevallen.

Wist u dat het verplichte vaccin experimenteel is en niet goedgekeurd door de FDA, de goedgekeurde versie is nog niet beschikbaar? Wist u dat het samenbinden of forceren van medische procedures in strijd is met de Neurenbergse codes, de grondwet, internationale wetten en verdragen. Valt dat onder samenzwering tot moord, moord met voorbedachten rade, genocide, opruiing of verraad? Zijn degenen die de mandaten samenbinden of dwingen immuun voor de processen van Neurenberg, vallen ze onder dezelfde immuniteit van de vaccinbedrijven of zijn ze aansprakelijk? Die dwingende en dwingende mandaten zijn wettelijk aansprakelijk en hebben geen immuniteit! Wist u dat de immuniteit van het vaccinbedrijf niet is gebaseerd op opzettelijk wangedrag?

Lees ook:   Oorlog en crisis

Zou het veilig, effectief, vallen goedkope vroege behandelingen weg van het publiek onder opzettelijk wangedrag? Zou de voorkennis van verlammende en dodelijke bijwerkingen, het betalen van politici, gouverneurs en schoolbesturen om de masker- en vaccinmandaten af ​​te dwingen, lockdowns, het vernietigen van kleine bedrijven en de economie vallen onder opzettelijk wangedrag, het in gevaar brengen van kinderen, samenzwering om moord te plegen, verraad? Hebben deze politici, gouverneurs, schoolbesturen, geld uit China, de mondiale elite, verduisterd overheidsgelden zoals Project Care, dat al 100 miljard dollar heeft verduisterd of gevonden, verduisterd? Hoeveel politici hebben zwaar geïnvesteerd in de vaccinbedrijven? Hebben de meerderheid van de democraten, sommige republikeinen die betrokken zijn bij beslissingen en acties die buitengewoon schadelijk zijn voor Amerika, een samenzwering? gouverneurs en schoolbesturen om de masker- en vaccinmandaten af ​​te dwingen, lockdowns, vernietiging van kleine bedrijven en de economie vallen onder opzettelijk wangedrag, het in gevaar brengen van kinderen, samenzwering om moord te plegen, verraad?

 

Hebben deze politici, gouverneurs, schoolbesturen, geld uit China, de mondiale elite, verduisterd overheidsgelden zoals Project Care, dat al 100 miljard dollar heeft verduisterd of gevonden, verduisterd? Hoeveel politici hebben zwaar geïnvesteerd in de vaccinbedrijven? Hebben de meerderheid van de democraten, sommige republikeinen die betrokken zijn bij beslissingen en acties die buitengewoon schadelijk zijn voor Amerika, een samenzwering? gouverneurs en schoolbesturen om de masker- en vaccinmandaten af ​​te dwingen, lockdowns, vernietiging van kleine bedrijven en de economie vallen onder opzettelijk wangedrag, het in gevaar brengen van kinderen, samenzwering om moord te plegen, verraad? Hebben deze politici, gouverneurs, schoolbesturen, geld uit China, de mondiale elite, verduisterd overheidsgelden zoals Project Care, dat al 100 miljard dollar heeft verduisterd of gevonden, verduisterd?

Hoeveel politici hebben zwaar geïnvesteerd in de vaccinbedrijven? Hebben de meerderheid van de democraten, sommige republikeinen die betrokken zijn bij beslissingen en acties die buitengewoon schadelijk zijn voor Amerika, een samenzwering? schoolbesturen, geld aangenomen uit China, de mondiale elite, overheidsgeld verduisterd zoals Project Care, dat al 100 miljard dollar heeft verduisterd of vermist? Hoeveel politici hebben zwaar geïnvesteerd in de vaccinbedrijven? Hebben de meerderheid van de democraten, sommige republikeinen die betrokken zijn bij beslissingen en acties die buitengewoon schadelijk zijn voor Amerika, een samenzwering? schoolbesturen, geld aangenomen uit China, de mondiale elite, overheidsgeld verduisterd zoals Project Care, dat al 100 miljard dollar heeft verduisterd of vermist? Hoeveel politici hebben zwaar geïnvesteerd in de vaccinbedrijven? Hebben de meerderheid van de democraten, sommige republikeinen die betrokken zijn bij beslissingen en acties die buitengewoon schadelijk zijn voor Amerika, een samenzwering?

Politie, brandweerlieden, eerstehulpverleners, artsen en verpleegsters ontslaan en ontslaan tijdens een extreme misdaadgolf en pandemie heeft geen zin, tenzij je totale chaos wilt en het fundament van Amerika zelf wilt vernietigen. Is het dwingen en dwingen van jonge soldaten om een ​​vaccin te krijgen met verlammende en dodelijke bijwerkingen die weinig risico lopen in het belang van de nationale veiligheid, vooral als ze geen idee hebben van de langetermijnrisico’s? Laten we dezelfde logica toepassen op kinderen die een klein risico lopen om het te krijgen en bijna geen risico om eraan te overlijden. De kinderen zijn slechts een categorie op de grafieken van vaccinbedrijven om toe te voegen aan hun reeds miljarden winst. Wat is er gebeurd met de militaire leiders die een eed hebben gezworen om het volk en de grondwet te beschermen, die verantwoordelijk zijn voor het gezond en fit houden van de troepen, klaar?

Wat is er gebeurd met de eed van Hippocrates

Wat als ambtenaren worden geïnformeerd en doorgaan met het dwingen en verplicht stellen van maskers, zouden experimentele niet-goedgekeurde vaccins onder opruiing en verraad vallen? Wat zou het aan de grond houden van onze militaire piloten vanwege bloedstolsels doen voor onze nationale veiligheid, het vermogen om met commerciële piloten te reizen? Heeft de CCP al haar troepen en piloten met dezelfde vaccins ingeënt? Zij hebben niet.
Heb je alle puntjes al aangesloten? Als je het oorspronkelijke plan kende dat door de mondiale elite overbodig openbaar werd gemaakt, is het heel gemakkelijk om de punten met elkaar te verbinden en te begrijpen wat zich ontvouwt. Sommigen zullen nooit de punten met elkaar verbinden, blijven ontkennen en marcheren vrijwillig of in onwetendheid naar hun eigen slavernij en ondergang. Sommigen zullen hun kinderen meenemen.
De vrijheidslievende Amerikanen en hun grondwet staan ​​rechtstreeks in de weg van de plannen van de Nieuwe of Een Wereldorden voor wereldheerschappij en controle. Dit omvatte extreme populatiecontrole. De meerderheid van de mondiale elite zijn Satanisch/Luciferianen, een doodscultus die hun gebrek aan empathie en morele vezel verklaart. Ze geven niets om jou, je kinderen of de toekomst. Ze begeren koste wat kost macht en rijkdom en verlangen naar totale overheersing, totale controle, chaos en bittere armoede. Orde uit chaos. Hun God, Satan of Lucifer openbaart zich in pijn, lijden en dood en eist het van zijn volgelingen.

Lees ook:   Geen aanslag Rotterdam? Of wel...

Nu kun je denken aan wat het ondenkbare, het onvoorstelbare was en begrijpen wat zich voor je eigen ogen ontvouwt. Ze zijn geïnfiltreerd in en controleren de hoogste niveaus van de overheid, de muziek- en filmindustrie, ziekenhuizen en gezondheidsindustrieën, mainstream en sociale media met hun onafhankelijke factcheckers en censuur. Wist je dat de onafhankelijke factchecker die het meest wordt gebruikt, zwaar geïnvesteerd is in de vaccinbedrijven? Ze werden gedwongen toe te geven voor de rechtbank dat ze geen feiten gebruiken en dat hun feiten slechts vooringenomen meningen zijn. Wacht maar tot bekend wordt hoeveel hooggeplaatste politici, leiders in het bedrijfsleven, iconen in de muziek- en filmindustrie, zelfs religieuze instellingen verbonden zijn met Epstein. Kinderoffers, mensenhandel, pedofilie, is epidemisch. De laptops van Weiner en Hunter Biden zijn hiervan het onmiskenbare bewijs. Waar zijn ze?
In de samenvatting van de geschiedenis wordt verteld dat een groep miljardair-eugenetici biowapens heeft gemaakt, gevolgd door wat zij vaccins noemen “experimentele gentherapieën, besturingssystemen gevuld met kankerverwekkende stoffen, dodelijke toxines, parasieten en nanotech, grafeenoxide” in een ontvolkingsprogramma dat zich sluit met omgekochte en gechanteerd mainstream en social media politici en agentschappen. Ze gebruikten het Care-programma om ambtenaren, waaronder schoolbesturen, om te kopen om hun masker- en vaccinmandaten uit te voeren. Het kritisch denken, het onderzoek belemmerd, sociaal gemanipuleerde wat zij nuttige idioten noemen, marcheerden zichzelf en hun kinderen, “die statistisch gezien nooit werden bedreigd door covid of de varianten” naar binnen om gestoken te worden terwijl ze deugd signaleerden en de niet-gevaccineerden aanvielen. Ze eisten dat de niet-gevaccineerden de prik zouden krijgen waarvan is bewezen dat deze verlammende en dodelijke bijwerkingen heeft en niet effectief is in de bescherming tegen de covid en zijn varianten. Het enige wat effectief is met betrekking tot de prik is het verminderen van de populatie. Het is nu bewezen dat de niet-gevaccineerde vanwege groepsimmuniteit die al is begonnen, een immuunsysteem hebben dat 13 keer sterker is dan de niet-gevaccineerde zonder verlammende of dodelijke bijwerkingen. De maskers zijn voor naleving en controle, een experiment om te zien hoeveel ze de massa kunnen beheersen en wie in onwetendheid hun brute team zal zijn. Het virus is 0,125 micron, het NK95-masker filtert tot 0,30 micron. Het dragen van 5 maskers is hetzelfde als verwachten dat een hek een scheet laat stoppen. Loop naar buiten op een koude, frisse ochtend en kijk hoe de stoom door de maskers stroomt, uit de zijkanten, opstijgt en zich snel verspreidt. Onderzoek aan grote universiteiten heeft aangetoond dat de maskers niet effectief zijn, de opbouw van Co2 leidt tot hersenbeschadiging, orgaanfalen, het opnieuw inademen van toxines en virussen leidt tot bacteriële longontsteking en brengt het immuunsysteem in gevaar.

Er is geen echte wetenschap achter de masker- of vaccinmandaten, alleen door politieke winst gedreven junkwetenschap ondersteunt de masker- en vaccinmandaten.
De ontwaakten, de niet-gevaccineerden en hun kinderen zijn onze laatste hoop voor de toekomst als we een toekomst willen hebben, onze door God gegeven en grondwettelijke rechten willen behouden, de bittere armoede, water- en voedseltekorten, slavernij, plagen en sterfgevallen willen vermijden die voor ons zijn gepland door de mondiale elite en de CCP. We moeten wakker worden en opstaan. Vind de moed en onberispelijke integriteit van binnen. Als je het niet voor jezelf kunt doen, doe het dan voor de kinderen. Als je de prik gewillig, in onwetendheid of uit dwang hebt gekregen, vergeef jezelf dan en wens anderen je fouten niet toe. Er zijn oplossingen om de schade te beperken. Zoals ze op Hawaï zeggen, gehoorzaam en verzet je niet voor de Ohana, de familie en de Kieki, de kinderen. Doe niet het gebod van de mondiale elite, dwing de draconische mandaten niet af en leef ze niet na. Dit is een IQ, moed en een integriteitstest. Hoe gaat het tot nu toe?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button