web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Sommige artsen krijgen meer dan $ 1.000 uitbetaald als ze COVID-patiënten helpen sterven

Lees en huiver…dit is de wereld om ons heen…

Omdat ze worden bestempeld als een pandemie en het potentieel hebben om een ​​einde te maken aan het leven op aarde, hebben veel regeringen over de hele wereld COVID-19 in beslag genomen en gebruikt om bizarre mandaten door te drukken en burgers de vrijheden te ontnemen die hen dierbaar zijn. Beweren dat het allemaal in naam van de openbare veiligheid is, hebben overheidsfunctionarissen gepromoot en in sommige gevallen burgers gedwongen zich te houden aan de richtlijnen voor afsluiting, maskermandaten en de COVID-19-prik. Het enige probleem, door alle protocollen en veiligheidsmaatregelen, blijft COVID-19 zich verspreiden, zelfs onder degenen die het vaccin hebben genomen. Maar gezien de vreselijke bijwerkingen van COVID-19, heeft het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid onlangs bevestigd dat mensen die aan het coronavirus lijden in aanmerking kunnen komen voor hulp bij zelfdoding. wmpl scratch AnGel-WinGs.nl

Omdat ze meer wilden weten over de  End of Life Choice Act (EOLCA), stuurde een anti-euthanasiegroep genaamd DefendNZ een Official Information Act met de vraag aan overheidsfunctionarissen: “Kan een patiënt die ernstig ziek in het ziekenhuis is opgenomen met Covid-19 mogelijk in aanmerking komen voor hulp bij zelfdoding of euthanasie op grond van de wet als een gezondheidsdeskundige hun prognose als minder dan 6 maanden beschouwde?”

Verrassend reageerde de MOH op 7 december op de vraag en schreef:

Er zijn duidelijke criteria om in aanmerking te komen voor hulp bij sterven. Deze omvatten dat een persoon een terminale ziekte moet hebben die waarschijnlijk binnen zes maanden een einde aan zijn leven zal maken.

Een terminale ziekte is meestal een langdurige ziekte waarbij de behandeling niet effectief is. Volgens de EOLC-wet wordt de geschiktheid bepaald door de behandelend arts (AMP) en de onafhankelijke arts

De geschiktheid wordt per geval bepaald; daarom kan het ministerie geen definitieve uitspraken doen over wie in aanmerking komt. In sommige omstandigheden kan een persoon met COVID-19 in aanmerking komen voor hulp bij sterven.

Niet alleen zullen patiënten de kans krijgen om een ​​einde te maken aan hun leven, maar volgens de Catholic Herald , “krijgen artsen een overheidsvergoeding van $ 1.000 plus onkosten voor elke euthanasiedood die ze uitvoeren.”wmpl scratch AnGel-WinGs.nl

Lees ook:   Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn

Dit is toch godsgruwelijk hoezo heeft dit niets van doen met de 2e wereldoorlog…Dit zijn nazi praktijken hé!

FDe outlet voegde toe: “96 van de 16.000 artsen van het land hebben echter aangeboden om deel te nemen, en op één na hebben alle 32 hospices van het land aangegeven dat ze euthanasie niet zullen toestaan.”

Een Britse professor in palliatieve geneeskunde, barones Finlay, merkte op: “Het is bizar dat een land dat heeft geprobeerd zijn burgers te beschermen door zich volledig af te sluiten van een virus waarvan mensen volledig kunnen herstellen … nu suggereert dat deze patiënten moeten worden gedood door hun artsen. Het zet het ethos van de geneeskunde op zijn kop.”

Finlay voegde toe: “Je kunt de dood echt niet 100 procent voorspellen. Dus waarom zou je ze niet steunen terwijl ze stervende zijn en de deur open laten voor het geval ze in de groep zijn die alle kansen tart en volledig herstelt?”

Er moet ook worden opgemerkt dat patiënten in de meeste leeftijdsgroepen, naast ouderen, een slagingspercentage van bijna 99% hebben bij het verslaan van COVID-19.

https://prepareforchange.net/2022/01/10/some-doctors-to-be-paid-1000-expenses-when-they-help-covid-patients-die/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥