web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin waarschuwt het westen (Nederlandse ondertiteling)

De Russische president Vladimir Poetin ontmoette de leiders van ’s werelds toonaangevende persbureaus. De bijeenkomst vond voor de zesde keer plaats aan de zijlijn van het Internationale Economische Forum (SPIEF) van St Petersburg in 2019. Het gesprek met Vladimir Poetin bestond uit vertegenwoordigers van persbureaus uit Groot-Brittannië, Duitsland, Iran, Spanje, Italië, China, de Verenigde Staten, Frankrijk en Japan; Rusland werd vertegenwoordigd door TASS-directeur-generaal Sergei Mikhailov. Van oudsher waren de belangrijkste onderwerpen van de bijeenkomst actuele thema’s van het Russische binnenlandse en buitenlandse beleid.

Lees ook:   Nergens zo snel koopkrachtverlies als in Nederland
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien