web analytics
11:11 Dubbele getallen

MIND GAMES: We zijn gevangen in ‘A Truman Show’ geregisseerd door psychopaten

  • “…Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun dienstbaarheid te laten houden, en om zo te zeggen een dictatuur zonder tranen te produceren, een soort pijnloos concentratiekamp te creëren voor hele samenlevingen, zodat mensen in feite hun vrijheden worden ontnomen, maar zullen er liever van genieten, omdat ze zullen worden afgeleid van elke wens om te rebelleren door propaganda of hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de laatste revolutie te zijn – Aldous Huxley”

Quinn: We zijn gevangen in ‘A Truman Show’ geregisseerd door psychopaten – door Jim Quinn

“Of het beleid van de boot-on-the-face in feite voor onbepaalde tijd kan doorgaan, lijkt twijfelachtig. Mijn eigen overtuiging is dat de heersende oligarchie minder moeizame en verkwistende manieren zal vinden om te regeren en haar machtswellust te bevredigen, en deze manieren zullen lijken op die welke ik beschreef in Brave New World. Binnen de volgende generatie geloof ik dat de heersers van de wereld zullen ontdekken dat conditionering van baby’s en narcohypnose efficiënter zijn, als regeringsinstrumenten, dan clubs en gevangenissen, en dat de lust naar macht net zo volledig kan worden bevredigd door mensen te suggereren om lief te hebben hun dienstbaarheid als door hen te geselen en tot gehoorzaamheid te schoppen.”  – Aldous Huxley – Brief aan George Orwell over 1984 in 1949

ae17a7cacee19001d694bd3418f4dab6 AnGel-WinGs.nl

“Er zal, in de volgende generatie of zo, een farmacologische methode zijn om mensen van hun dienstbaarheid te laten houden, en om zo te zeggen een dictatuur zonder tranen te produceren, een soort pijnloos concentratiekamp te creëren voor hele samenlevingen, zodat mensen in feite zullen hebben hun vrijheden worden ontnomen, maar zullen er liever van genieten, omdat ze zullen worden afgeleid van elk verlangen om in opstand te komen door propaganda of hersenspoeling, of hersenspoeling versterkt door farmacologische methoden. En dit lijkt de laatste revolutie te zijn”  – Aldous Huxley

Wanneer ik een stap terug doe van de dagelijkse details en trivialiteiten die mijn zintuigen vanuit alle richtingen en media-apparaten overspoelen, lijkt het bijna alsof ik leef in een reality-tv-programma met veel scripts waarin de personages en plots zijn ontworpen om passies te creëren. en reacties ter ondersteuning van het verhaal dat wordt geweven door degenen die de show regisseren. Huxley voorzag de toekomst echt zo duidelijk en beknopt als iemand maar kon, tientallen jaren voordat zijn dystopische visie werkelijkheid werd.

Orwell’s boot-on-the-face visie komt nu pas op gang omdat een paar te veel kritische denkers zijn ontwaakt uit hun farmaceutisch veroorzaakte verdoving en begonnen te twijfelen aan de verhaallijn van dit spektakel dat zich voordoet als onze realiteit. De massavormingspsychose die de zwakzinnige massa infecteert; meedogenloze massapropaganda ontworpen om een ​​verdwaasde en door de overheid geïndoctrineerde bevolking te misleiden, verkeerd te informeren en te hersenspoelen ; en volledige controle over de verhaallijn door mediamanipulatie, regulering en censuur van de waarheid; heeft zijn loop gehad. Zoals Charles Mackay 180 jaar geleden zei: de massa wordt gek als een kudde, maar komt slechts langzaam en een voor een weer bij zinnen.

Mijn erkenning dat de wereld lijkt te zijn geschreven en geregisseerd door machiavellistische managers, die achter een duistere lijkwade werken, een onzichtbare regerende autoriteit vertegenwoordigen, onze geest vormen, onze ideeën suggereren, onze smaak dicteren en angst creëren, bracht een herinnering aan de Jim van 1998 teweeg. Carrey-film – The Truman Show. De film, geregisseerd door Peter Weir (Gallipoli, Witness, Dead Poet’s Society), had het surrealistische gevoel van Forest Gump, terwijl hij wenkte naar de verschrikkelijke introductie van reality-tv (Big Brother, Survivor), die onze oppervlakkige, niet-serieuze samenleving tot op de dag van vandaag vergiftigt. De plot van de film concentreert zich op individualiteit versus conformiteit, consumentisme, voyeurisme, realiteit versus manipulatie, valse verhalen, de waarheid over de American Dream en de gevaren van toezicht in een technologisch geavanceerde samenleving.

d53ad97b870a700f872f625431cb843f AnGel-WinGs.nl

Truman Burbank is de nietsvermoedende ster van The Truman Show, een reality-tv-programma dat 24 uur per dag, 7 dagen per week door duizenden verborgen camera’s wordt gefilmd en wordt uitgezonden voor een wereldwijd publiek. Christof, de maker van de show, probeert Truman’s authentieke emoties vast te leggen en het publiek een herkenbare alleman te geven. Truman is de nietsvermoedende ster van de show sinds hij 30 jaar eerder werd geboren. Truman’s geboorteplaats Seahaven Island is een complete set gebouwd in een enorme koepel, bevolkt door crewleden en acteurs die de productplaatsingen belichten die inkomsten genereren voor de show. Dankzij de uitgebreide set kan Christof bijna elk aspect van Trumans leven beheersen, inclusief het weer.Het beeldschone huis, met hekwerk en plastic mensen, is een poging om Truman ervan te overtuigen dat hij de American Dream leeft in plaats van in een onontkoombare dystopische techno-gevangenis.

Om te voorkomen dat Truman zijn valse realiteit ontdekt, verzint Christof scenario’s die Truman’s verlangen naar verkenning ontmoedigen, zoals de “dood” van zijn vader in een zeestorm om aquafobie aan te wakkeren, en door voortdurend berichten uit te zenden en af ​​te drukken over de gevaren van reizen en de voordelen van thuisblijven. Men kan niet anders dan de verhaallijn erkennen om Truman onder controle, gehoorzaam en opgesloten te houden in zijn gecontroleerde omgeving, zonder zichtbaar ontsnappingsluik, als precies de verhaallijn die door onze opperheren werd gebruikt tijdens de Covid-zwendel. Angst gebruiken om je onderdanen te reguleren is een bekend thema dat wordt gebruikt door degenen die het verhaal beheersen en aan de touwtjes trekken achter de schermen van onze glorieuze democratie van dystopie.

De eerste taak was om de massa angst in te boezemen door middel van nepvideo’s, nep-medische experts die nep-“feiten” spuwden, de realiteitsmaskers ontkenden, sociale afstand nemen en de wereld op slot zetten, konden een microscopisch klein virus niet stoppen, terwijl behandelingen werden onderdrukt die duidelijk veilig waren en effectief (ivermectine, hydroxychloroquine) en Fauci’s remdesivir en ventilatoren aan patiënten opdringen – hun dood verzekerend. Trumans leven was gebouwd op leugens, bedrog en valse verhalen, gecontroleerd door een tirannieke regisseur die een show opvoerde om zijn bazen te plezieren en de winst te maximaliseren. We ervaren vandaag dezelfde realiteit.

Sinds maart 2020 zitten we gevangen in een dystopische realityshow gebaseerd op leugens, bedrog en nepverhalen over een bewapend virus dat is gemaakt in een laboratorium dat wordt gefinancierd door Anthony Fauci en wordt gebruikt om de totalitaire Great Reset-agenda van Schwab, Gates en hun soortgenoten te bevorderen. terwijl we de winst van Pfizer, tv-netwerken maximaliseren en de zakken vullen van politici, shills en apparatchiks die bereid zijn de mensen van ons land uit te verkopen voor dertig zilverstukken.

bb1d25319ff1b5170ec7ca1542df77d1 AnGel-WinGs.nl

Toen de Truman Show zijn 30ste verjaardag naderde, begon Truman ongebruikelijke elementen te ontdekken, zoals een schijnwerper die voor zijn huis uit de lucht viel en een radiozender die zijn bewegingen nauwkeurig beschreef. Hij begon te beseffen dat hij niets anders was dan een eigenaardigheid die vastzat in een kooi en die er voortdurend van werd weerhouden om te ontsnappen, voor het welzijn van de show. Hij leefde in een gescripte wereld van conformiteit, waar het in twijfel trekken van het complot niet was toegestaan, en de massa speelde gewoon hun rol.

Lees ook:   Is havermelk overprijsde onzin?! | KVWEETJES

Dit is precies hoe een dictatuur zonder tranen technologie, farmaceutica en psychologische manipulatie gebruikt om de massa te overtuigen van hun dienstbaarheid te houden. Dit is de realityshow waarin we hebben geleefd tijdens deze dystopie van idioten in de 21e eeuw. Maar dit psychologische fenomeen is niet nieuw voor de mensheid, zoals Plato een oude Truman Show-analoog in de 6e eeuw beschreef met zijn Allegory of the Cave. De aard van de mens is niet veranderd tijdens de beproevingen van de geschiedenis.

In de allegorie beschrijft Plato een groep mensen die hun hele leven geketend in een grot hebben geleefd, tegenover een blinde muur. De mensen kijken naar schaduwen die op de muur worden geprojecteerd door objecten die voor een vuur achter hen passeren en geven namen aan deze schaduwen. De schaduwen zijn de realiteit van de gevangenen, maar zijn geen nauwkeurige weergave van de echte wereld. Een verlichte man is als een gevangene die uit de grot wordt bevrijd en tot het inzicht komt dat de schaduwen op de muur geen werkelijkheid zijn.

De onwetende gevangenen willen hun gevangenis/grot niet verlaten, want het is het enige leven dat ze kennen, en ze zijn bang voor de realiteit. Het vuur en de poppen, die worden gebruikt om schaduwen te creëren, worden bestuurd door kunstenaars. Plato geeft aan dat het vuur ook de politieke doctrine is die door een natiestaat wordt onderwezen. De kunstenaars gebruiken licht en schaduw om de massa te indoctrineren met de heersende doctrines van deze tijd. Weinig mensen ontsnappen ooit uit de grot. De meeste mensen zullen op de bodem van de grot blijven, met een paar verheven als grote kunstenaars, om de schaduwen te projecteren die de massa’s gedesoriënteerd, verward en angstig houden.

“Terwijl de waarheid is dat de staat waarin de heersers het meest onwillig zijn om te regeren, altijd de beste is en het rustigst wordt bestuurd, en de staat waarin ze het meest gretig zijn, de slechtste.”  –  Plato, De allegorie van de grot

 

“De meeste mensen voelen zich niet alleen op hun gemak in hun onwetendheid, maar staan ​​ook vijandig tegenover iedereen die erop wijst.”  –  Plato, De allegorie van de grot

The cost of being unvaccinated is rising — will people be willing to pay  the price? | AAMC

De staat wordt geleid door een gretige groep psychopaten die vastbesloten zijn om onze civiele samenleving en gemeenschappelijke cultuur te vernietigen namens globalisten die proberen hun Great Reset-agenda uit te voeren, en deze af te dwingen door middel van technologisch toezicht, geestbeheersing door middel van propagandaberichten en strikt beheer van de dagelijkse plot via reguliere media en sociale media censuur van de waarheid. Zoals Plato vijftien eeuwen geleden overwoog, zullen de meeste mensen in hun grot blijven, gelovend dat de schaduwen die door hun opperheren worden gepresenteerd werkelijkheid zijn, en nooit hun dienstbaarheid in twijfel trekken of de waarheid zoeken.

Nooit is dit feit meer waar geweest dan tijdens deze covid pandemische realityshow geregisseerd door onze Christof – massamoordenaar Anthony Fauci. De opzettelijke onwetendheid van de massa werd aangenomen door de covid-controllers die schaduwen van angst en dood wierpen op de grotmuren van de opgesloten figuranten in deze goed georkestreerde realityshow. Een doelbewust misleidende PCR-test gebruiken om ‘gevallen’ enorm te overschatten, ziekenhuizen betalen om alle sterfgevallen als covid te classificeren, en de propagandaprofessionals van CNN, MSNBC en Fox 24/7 Covid Death Counters op hun schermen laten zien om de massa angst aan te jagen tot naleving was de Covid-show.

Toen het angstniveau eenmaal was opgevoerd tot elf op de bedieningsknop, introduceerden de producenten van deze show het wonderbaarlijke tegengif van het Big Pharma-vaccin om de dag te redden. Hun script was zo geloofwaardig dat ze meer dan 5 miljard leden van hun gevangen publiek konden overtuigen om zichzelf te injecteren met een niet-geteste, onbewezen genetische therapie, die je er niet van weerhield om te vangen, over te dragen, ziek te worden, in het ziekenhuis te worden opgenomen of te sterven aan de Door Fauci gefinancierd Wuhan-lab produceerde virus. Maar als een dramatische wending aan het verhaal, lijkt het erop dat het “vaccin” myocarditis, bloedstolsels, onvruchtbaarheid, miskramen, hartaanvallen, kanker en plotselinge dood veroorzaakt.

32be828a9c1ebe38ea016cafbb696ff5 AnGel-WinGs.nl

 

Ondanks de overduidelijke gevaren en mislukkingen van deze “vaccins”, raakten degenen die werden gepest om gestoken te worden zo comfortabel in hun onwetendheid, dat ze gemakkelijk werden overgehaald om de niet-geprikte te haten en hun dood te wensen. Orwells “Two Minutes of Hate” werd met meer dan een jaar verlengd en duurt tot op de dag van vandaag voort. In plaats van kritisch na te denken en zich af te vragen waarom de jaarlijkse griepgevallen vóór 2020 gemiddeld 35 miljoen per jaar bedroegen, maar daalden tot bijna NUL tijdens de covid-noodsituatie, haalden de grotbewoners woedend uit naar iedereen die het complot in twijfel trok, want toegeven dat ze bedrogen waren zou hun gevoel van eigenwaarde vernietigen en hun deugdsignaalcredits verminderen.

De jaarlijkse griep is niet verdwenen. Covid was de jaarlijkse griep, met een marketingcampagne van meerdere miljarden dollars. Dit was geen pandemie, maar een IQ-test, en de meeste mensen faalden jammerlijk. Maar de onbevangen kritische denkers worden nog steeds beschouwd als de vijand van de staat, vooral omdat hun gelijk is bewezen.

Of we nu vastzitten in een kunstmatige wereld die is gemaakt in een koepel, grot of onze huidige technologisch geavanceerde bewakingspropagandastaat, het doel van degenen die onze valse realiteit beheersen, is om onze vrijheden weg te nemen, afwijkende meningen de kop in te drukken, ons onwetend te houden van de waarheid, en behandel ons als plebs om te worden belast en gevormd. Christof, wiens naam hem zou moeten aanroepen als een goddelijke figuur die over Truman’s wereld regeert, verklaart dat Truman de waarheid kan ontdekken en op elk moment kan vertrekken, terwijl hij elke duivelse truc gebruikt om te voorkomen dat dat ooit gebeurt, omdat zijn show inkomsten genereerde van meer dan het BBP van een klein land.

Truman en wijzelf zijn in wezen gevangenen in een enorme productie, en onze opperheren geloven dat het hun plicht is om ons te overtuigen om van onze dienstbaarheid te houden en onze cellen te verkiezen, omdat het financieel gunstig is voor de opperheren en hun bemanning.

7d24e4eb6d711267cc4e2bb3632cd63a AnGel-WinGs.nl

Onze wereld is niet nep, maar wordt streng gecontroleerd door degenen die de show runnen. Schijnbaar willekeurige gebeurtenissen, plots en subplots worden gemanipuleerd om specifieke emoties en reacties van het publiek te genereren om de doelstellingen te bereiken van degenen die profiteren van de verschillende verhaallijnen. Ze vormen onze geest en vormen onze smaak door psychologische en technologische manipulatie van ons dagelijks bestaan. Christof legde uit waarom ze zelden de waarheid ontdekken of de wereld waarin ze leven in twijfel trekken:  “We accepteren de realiteit van de wereld waarmee we worden geconfronteerd. Zo simpel is het.”

We hebben mannen die we nog nooit hebben gezien, laten dicteren hoe we ons leven leiden, welke keuzes we maken en welke politici en “experts” we moeten geloven, zonder ooit de moeite te nemen om te begrijpen waarom we worden aangespoord om dat te doen. We zitten opgesloten in een zelfopgelegde gevangenis van verlangens, emoties en behoeften door massamediaberichten en een constant spervuur ​​van advertenties. Conformiteit en gehoorzaamheid zijn de gewenste eigenschappen waarnaar de heersende klasse streeft, terwijl individualiteit en scepsis worden afgekeurd en gestraft door sociale uitsluiting.

Lees ook:   Kinderen steeds vaker met auto naar school gebracht

We zijn vanaf onze geboorte geconditioneerd om te geloven wat ze ons zeggen te geloven. Indoctrinatie van overheidsscholen en verkeerde informatie in de massamedia doen het goed. Afgeleid door onze techno-gadgets en onwetend van de waarheid, is hoe de globalistische oligarchen methodisch hun Great Reset-agenda implementeren. Ze zijn zo overtuigd van de onwetendheid van de massa dat ze openlijk hun plannen voor ontvolking en techno-gevangenis verkondigen zonder bang te zijn voor terugdringing of vergelding.

 

Het einde van de Truman Show is een les in verzet, doorzettingsvermogen en de kracht van het individu, zelfs tegenover een technologisch geavanceerde Big Brother-staat. Het biedt een boodschap van hoop, hoe machtig onze opperheren ook lijken te zijn. Weigeren om te gehoorzamen of zich te conformeren door één persoon kan anderen inspireren om hetzelfde te doen. Toen Truman eenmaal ‘ontwaakte’ in zijn benarde situatie als laboratoriumrat in een gescripte show, begon hij zijn ontsnapping te plannen. Met behulp van een geïmproviseerde tunnel in zijn kelder, uit het zicht van Christofs camera’s, verdween hij en dwong hij de uitzending voor het eerst in dertig jaar stop te zetten.

 

Christof ontdekt dat Truman in een kleine boot uit Seahaven wegvaart, omdat hij de nep-conditionering van angst heeft overwonnen die hem is bijgebracht door de man die zogenaamd van hem houdt, maar hem heeft getraumatiseerd over de zee door de dood van zijn vader op zee te vervalsen. Christof kiest ervoor om Truman bijna te verdrinken door een gewelddadige storm te creëren om hem ervan te weerhouden de waarheid te ontdekken. Uiteindelijk houdt de storm op en raakt zijn boot de muur van de koepel.

Dit is precies hoe onze controleurs omgaan met de onwetende massa. Ze voeden ons met verhalen die zijn ontworpen om ons bang te maken en ons te laten gehoorzamen aan de vermaningen van hun betaalde experts. Betaald om te liegen. Betaald om verkeerd te informeren. Betaald om mensen te overtuigen dat een gevaarlijk brouwsel “veilig en effectief” is. De slechtheid van het gebruik van Sesamstraat-personages om vierjarige kinderen ervan te overtuigen dat ze dit Big Pharma-genveranderende giftige brouwsel nodig hebben, ook al stierven in wezen NUL kinderen op aarde aan covid, is een bewijs van de hebzucht en kwaadaardige impulsen van de machthebbers. Enorme hoeveelheden steeds toenemende advertentie-inkomsten zorgden ervoor dat The Truman Show dertig jaar lang in de ether bleef.

03a554fffbe6071b9d1bbe30f1629ceb AnGel-WinGs.nl

 

De covid-reclamecampagne zal nooit worden overtroffen, zoals Hollywood-sterren, topatleten, beroemde schrijvers, rocklegendes, zogenaamd onpartijdige journalisten en alle grote netwerken zeiden:  LAAT ME HET GELD ZIEN!!!!  Iedereen was te koop en ze hoefden alleen maar te liegen en te zeggen dat de prikken “veilig en effectief” waren. Productplaatsing was de formule om geld te verdienen voor de Truman Show, terwijl het 24/7 hard verkopen van een nepremedie van Big Pharma via de ether met behulp van de belastingdollars van de slachtoffers de uiteindelijke oplossing was van de Great Reset Cabal.

De grote finale is een botsing van de filosofieën van realiteit versus valse realiteit, terwijl Truman een trap ontdekt die naar een uitgangsdeur leidt. Christof spreekt met Truman en beweert dat er in de echte wereld niet meer waarheid was dan in zijn kunstmatige wereld, en dat hij veilig zou zijn, zonder iets te vrezen, in een wereld die wordt bestuurd door mannen die voor hem onzichtbaar zijn, en verzekert hem dat ze het beste met hem voor hebben. . Truman verkiest individualiteit, waarheid, risico, een echt zinvol leven leiden en eerlijke relaties zoeken boven een veilig bestaan ​​in een bubbel waar alle beslissingen door anderen worden genomen. Truman buigt voor het publiek en gaat weg, Chistof achterlatend om te rouwen om het verlies van zijn ster en de inkomsten die hij genereerde. De onwetende massa’s die naar de show kijken, juichen zijn ontsnapping toe en vragen dan: “Wat is het volgende?”Plato legde de onzekerheid en verbijstering vast die Truman moet hebben gevoeld toen hij het licht tegemoet liep.

 

“Iedereen met gezond verstand zal zich herinneren dat de verbijstering van de ogen van twee soorten is en voortkomt uit twee oorzaken, hetzij door uit het licht te komen of door in het licht te gaan”  – Plato, The Allegory of the Cave

Deze wereld van gefabriceerd dystopisch genot neigt meer naar Huxley’s Brave New World, waar farmaceutica en conditionering het publiek op zoek zouden houden naar plezier, in beslag genomen door trivialiteiten, afgeleid door materialisme, niet in staat kritisch te denken, en teruggebracht tot passiviteit en egoïsme door de controle van berichtgeving door hun controllers. Onze efficiënte totalitaire staat heeft volledige controle gekregen door de massa’s ervan te overtuigen hun dienstbaarheid lief te hebben en te smeken om meer regels, beperkingen en beperking van vrijheden in naam van veiligheid en beveiliging.

phone dumb AnGel-WinGs.nl

 

Smartphones, slimme steden en slimme straten zijn niets meer dan code om je te bespioneren en te controleren. Truman begreep eindelijk dat het zijn vrijheid was om te kiezen en niet die van Christof om te geven. Er is een kleine minderheid van Amerikanen die hetzelfde beseft na twee jaar van totalitaire maatregelen die bedoeld zijn om onze vrijheden en vrijheid weg te nemen. De vraag is of er genoeg uit deze tirannieke door de overheid geproduceerde show zal komen om een ​​verschil te maken. De toekomst van de mensheid hangt letterlijk af van het antwoord op deze vraag.

“Vrijheden worden niet gegeven, ze worden genomen.”  – Aldous Huxley

5449b25320434a70af2c04746ffc5b26 AnGel-WinGs.nl

“Een echt efficiënte totalitaire staat zou er een zijn waarin de almachtige uitvoerende macht van politieke bazen en hun leger van managers een bevolking van slaven beheersen die niet gedwongen hoeven te worden, omdat ze van hun dienstbaarheid houden.”  – Aldous Huxley, Brave New World

Net zoals degenen die de Truman Show controleerden, het niet deden voor Truman’s voordeel, maar voor hun verrijking, zo hadden degenen die de touwtjes in handen hadden van onze huidige samenleving geen interesse in onze gezondheid in de afgelopen twee jaar, ons financiële welzijn, ons psychologisch welzijn. -zijn, of het vreedzaam rationeel functioneren van onze beschaving. Ze hebben er geen belang bij om onze grens te beveiligen, misdaad terug te dringen, eerlijke verkiezingen te houden, vreedzame oplossingen voor wereldwijde conflicten te bevorderen of de waarheid de massa te laten bereiken. Hun agenda was en is nog steeds: de vernietiging van onze beschaafde samenleving, vernietiging van onze kernnormen en normen, ontvolking van de planeet, confiscatie van onze rijkdom en uiteindelijk onze slavernij door technologische boeien en kettingen.

Lees ook:   TBC

Zoals Huxley tientallen jaren geleden opmerkte, heeft technologie onze beschaving zojuist een efficiënter middel verschaft om achteruit te gaan. Technologie wordt door onze controllers gebruikt om onze bewegingen en communicatie te volgen en om ons te bewaken, af te leiden en ons dood te amuseren. Het is niet langer een kracht ten goede, maar een middel om ons te beheersen. Ze zijn van plan technologie te gebruiken om hun burgers te ontwapenen door middel van steeds autoritairere regels, die worden verkocht om ons te beschermen tegen massaschutters.

Hun klimaatagenda gaat niet over het klimaat, maar over volledige controle over de massa. Wanneer de overheid en hun aanvalshonden op sociale media de burgers controleren op “haatdragende taal en verkeerde informatie”, en naar eigen goeddunken vergelding uitdelen, is ons systeem diep gebroken en extreem verwrongen. Ze horen ons te beantwoorden. Maar deze megalomane mensen hebben een veel grotere agenda.

3e3a8c214340627944df365170e054f3 AnGel-WinGs.nl

 

We zijn elk besef van realiteit, rede en waarheid kwijtgeraakt in een diep abnormale wereld, gecreëerd door degenen die we aan de macht hebben laten komen door de controle en invloed van schimmige globalistische miljardairs die opereren als een onzichtbare regering, met Deep State-apparatchiks die het vuile doen werk. Schwab, Gates, Soros, het World Economic Forum, en wie zich in de schaduw achter deze psychopaten verschuilt, zijn van plan de hele wereld te beheersen en alle rijkdom te stelen omdat ze geloven dat ze slimmer en meedogenlozer zijn en weten wat het beste is voor de eenvoudige boeren. het vervuilen van hun satanische speelplaneet.

Ze weten dat feiten kunnen worden genegeerd als ze de massa hebben geconditioneerd om opzettelijk onwetend te zijn. Ze weten dat ze kunnen liegen zonder implicaties, maar nog krachtiger, ze kunnen zwijgen over de waarheid door censuur, onderdrukking en annulering van waarheidsvertellers. De aanpassing van de massa aan deze abnormale samenleving, gecreëerd door kwade machtzoekende mannen, is een vorm van geestesziekte – of zoals gedocumenteerd door Mattias Desmet in zijn boek  The Psychology of Totalitarianism  – Mass Formation Psychosis.

 

 “De echte hopeloze slachtoffers van psychische aandoeningen zijn te vinden onder degenen die het meest normaal lijken. Velen van hen zijn normaal omdat ze zo goed zijn aangepast aan onze manier van bestaan, omdat hun menselijke stem zo vroeg in hun leven tot zwijgen is gebracht dat ze niet eens worstelen of lijden of symptomen ontwikkelen zoals de neuroticus. Ze zijn normaal, niet in de absolute zin van het woord; ze zijn alleen normaal in relatie tot een diep abnormale samenleving. Hun perfecte aanpassing aan die abnormale samenleving is een maatstaf voor hun mentale ziekte. Deze miljoenen abnormaal normale mensen, leven zonder poespas in een samenleving waaraan ze, als ze volledig menselijke wezens waren, niet zouden moeten worden aangepast.”  ― Aldous Huxley, Brave New World Revisited

Ik weet dat ik me nooit zal aanpassen of aanpassen aan deze abnormale samenleving. We kunnen een systeem dat zo grondig is opgetuigd en gecontroleerd (bijvoorbeeld de verkiezingen in Arizona in 2022 en de presidentsverkiezingen in 2020) zeker niet met traditionele middelen veranderen. Degenen die de touwtjes in handen hebben, kunnen onze politici, wetenschappers, artsen, academici, tv-persoonlijkheden en journalisten gemakkelijk omkopen om het web te draaien dat ze maar willen, waardoor hun verachtelijke anti-menselijke agenda van afwijkend gedrag mogelijk wordt. De enige haalbare oplossing is de individuele oplossing om net als Truman weg te lopen uit deze nepwereld.

 

Gewapende revolutie is een non-starter, aangezien de oligarchen veel meer vuurkracht hebben en de andersdenkenden ongeorganiseerd en verspreid zijn. Een vorm van ‘Ierse Democratie’ waar een stil en hardnekkig verzet, gekenmerkt door terugtrekking uit de samenleving, strijdlust jegens autoriteit en niet-naleving van regeringsdictaten door miljoenen gewone mensen, veel meer zou bereiken dan rellen en gewapende revolutie. Miljoenen hebben al een vorm van Ierse democratie beoefend door niet te maskeren, geen sociale afstand te nemen, niet gepest te worden en de controle over hun eigen gezondheidsbeslissingen te nemen.

Ze hebben bijna het ontsnappingsluik verzegeld in dit dystopische paradijs van plezier en pijn. Ze kennen hun controletechnieken door middel van angst als een tierelier. Hun laatste taak om volledige controle te krijgen, zijn digitale valuta’s van de centrale bank (CBDC), waar alles wat we kopen en verkopen digitaal wordt bijgehouden, zodat belastingen kunnen worden geheven, uw leven kan worden gevolgd en als u ervoor kiest om het niet eens te zijn met overheidsrichtlijnen, uw vermogen om te gebruiken CBDC’s worden uitgeschakeld. Ons microchippen is het volgende op de agenda.

We moeten nu onze fiscale en digitale voetafdruk verkleinen. Het lijkt misschien hopeloos om de strijd aan te gaan met dit gemene, wraakzuchtige ongedierte, maar de oplossing is om niet te spelen. Velen zijn al weggelopen uit de moderne wereld en zijn naar het platteland gegaan – landbouw, boerderijen, ruilhandel en alleen het absolute minimum aan Caesar geven. Ze hebben gekozen voor een moeilijk, maar veel bevredigender leven.

 

Hoe meer mensen zich distantiëren van hun nepwereld, hoe zwakker ze worden. Naarmate hun greep op ons leven verzwakt, zullen ze uithalen. Daarom is het belangrijk om gewapend te zijn. Een directe gewapende confrontatie met de gevestigde orde is dwaas, maar je weet dat guerrillatactieken op het land het moreel zouden aantasten van de betaalde politieschurken die zijn gestuurd om hun dictaten af ​​te dwingen. Het beest is niet zo sterk als het wordt afgebeeld. Het is failliet en zijn schuldenimperium brokkelt af.

Als miljoenen de uitgangsdeur uitlopen, zal het beest beginnen te verhongeren en uiteindelijk sterven. Misschien kan uit de as een nieuwe, minder complexe, kleinere, meer gemeenschapsgerichte samenleving ontstaan. Verzamel indien mogelijk gelijkgestemden met verschillende vaardigheden. Er is hoop als genoeg patriotten besluiten om bij zinnen te komen en weg te lopen van deze abnormale samenleving, waardoor onze totalitaire Christofs zich kunnen wentelen in hun falen om de echt ontwaakte mensen te controleren.

 

“Laat de held in je ziel niet paren, in eenzame frustratie, voor het leven dat je verdiende maar nooit hebt kunnen bereiken. Controleer je weg en de aard van je strijd. De wereld die je verlangde kan gewonnen worden. Het bestaat, het is echt, het is mogelijk, het is van jou.”  ― Ayn Rand, Atlas haalde zijn schouders op

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button