20 april 2021

 

Astrologen hebben de datum van het einde van de pandemie aangekondigd

Astrologen hebben de datum van het einde van de pandemie aangekondigd

24-03-2020

Horoscoop

De Indiase astroloog Ashish Mehta maakte berekeningen en ontdekte wanneer de epidemiologische situatie in de wereld normaliseert. Volgens hem zullen er vandaag, 24 maart, positieve verbeteringen merkbaar zijn. Mehta beweert dat op deze dag de planeten in de nodige posities zullen staan.

Het is opmerkelijk dat de voorspelling van de astroloog al begint uit te komen. Morgen, 25 maart, in de provincie Hubei, die het epicentrum is geworden van de verspreiding van het coronavirus, wordt de eerder opgelegde quarantaine opgeheven. Een merkbare verbetering in de situatie zal worden waargenomen op 30 maart en tegen 13 april zal er een remedie voor coronavirus worden gecreëerd, beweert Mehta .

Astroloog uit de VAE Acharya Sandip Bhargava was van mening dat de pandemie van het coronavirus na 11 mei zal eindigen.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/horoscope/1483315-astrolog/

Lees ook:   De weersvoorspellingen voor 2016

Gerelateerde berichten