web analytics
...
Astrologie

De zon in synastry in welk huis en betekenis

You Light Up My Life: The Sun in the Houses in Synastry

Waar valt je zon in de horoscoop kaart van iemand anders? Wanneer u uw zon op de kaart van uw partner legt, kunt u veel inzicht krijgen in hoe u die persoon beïnvloedt en in welke gebieden van hun leven u bijzondere interesse heeft.

 

Het basisidee is dit: als uw zon bijvoorbeeld op 3 graden van Leeuw staat, welk huis zou uw zon dan bezetten in de kaart van uw partner?

Je zon in het 1e huis van je partner: je kan het niet helpen dat je elkaar opmerkt! Over het algemeen genereert deze overlay goedkeuring tussen de twee – meer specifiek, uw goedkeuring en genegenheid voor uw partner wordt verwelkomd door uw partner, wat een aangenaam gevoel geeft dat u open en vrij kunt zijn in uw aanwezigheid. Je geeft elkaar een egoboost en deze overlay geeft relaties de neiging een gevoel van kameraadschap en algemene overeenstemming te geven. Je maakt allerlei problemen in je partner wakker en zijn of haar identiteit staat op het spel in deze relatie. Je geeft energie en stimuleert je partner, waardoor hij of zij zelfbewuster wordt. Op uw beurt voelt u zich waardevoller, herkenbaarder, vitaler en belangrijker als gevolg van de reacties van uw partner op u.

Uw zon in het 2e huis van uw partner: Deze positie geeft niet het gevoel aan dat u echte leeftijdsgenoten bent, zoals bijvoorbeeld het eerste of elfde huis schenkt. Omdat het tweede huis wordt geassocieerd met de zin “ik wil”, is er een algemeen gevoel dat er iets concreets kan worden verkregen door de associatie van het paar met deze overlay. Je voelt misschien dat je een object bent in plaats van een persoon in de ogen van je partner, of een middel om een ​​doel te bereiken. Bezitterigheid moet worden vermeden, omdat dit ertoe kan leiden dat beide personen zich onderdrukt voelen. In een seksuele relatie is er waarschijnlijk veel verlangen, maar nogmaals, zorg ervoor dat je elkaar niet behandelt alsof je de eigenaar bent.

Uw zon in het 3e huis van uw partner: Deze plaatsing is vooral nuttig wanneer u dagelijks nauw met elkaar in contact staat, omdat u zich op uw gemak voelt bij elkaars manieren om met het dagelijks leven om te gaan. Uw partnerschap is over het algemeen gemakkelijk in de omgang. Je partner wordt door je partner gezien als iemand die hem of haar stimuleert. Dit is een ietwat oppervlakkige overlay, en als je serieus genomen wilt worden als partner, kijk dan waar je maan valt in de grafiek van je partner. Als het ook in een uitgaand huis wordt gevonden, heb je misschien niet echt een diepgaande impact op je partner.

Uw zon in het 4e huis van uw partner: deze positie bevordert een krachtige verbinding. Er wordt een heel fundamenteel gevoel van gedeelde identiteit gevoeld tussen jou en je partner. Je hebt een sterk verlangen om je partner te beschermen en te verdedigen, en het gevoel is dat je altijd in elkaars hoek zult staan. Je hebt een grote invloed op je partner en je partner zal waarschijnlijk erg gevoelig zijn voor je acties. Je partner zal waarschijnlijk een sterke band voelen en kan zich enigszins afhankelijk van je voelen voor emotionele steun. Dit is een intieme en persoonlijke verbinding en het is niet altijd een rationele. In feite kunt u het innerlijke kind van uw partner stimuleren en het kan zijn dat hij of zij niet altijd op een zinvolle manier op u reageert.

Uw zon in het 5e huis van uw partner:Dit wordt algemeen beschouwd als een uitstekende locatie voor romantiek en plezier. Je brengt de creativiteit en het plezier van je partner naar voren. Vaak heeft dit paar er veel belang bij om kinderen samen te maken, hoewel moeilijke aspecten van de zon naar de planeten van de partner erop kunnen wijzen dat kinderen een bron van conflict zijn in de relatie; of, als kinderen niet het probleem zijn, kan uw partner zich onderdrukt voelen door uw overweldigende behoefte om de enige te zijn die hem / haar plezier geeft. Jaloezie en bezitterigheid kunnen het gevolg zijn, en het werkt over het algemeen in beide richtingen, hoewel u deze dingen misschien meer dan uw partner laat zien. Je partner ziet je als een voertuig waardoor hij of zij plezier kan hebben, en misschien als een ego-boost. Het succes van deze relatie hangt sterk af van hoe u hierop reageert. Dit is een creatieve en dynamische overlay,

Lees ook:   Astrologie De Coronavirus-uitbraak

Uw zon in het 6e huis van uw partner:Deze overlay is een interessante, veelzijdige overlay. Om de een of andere reden worden de dagelijkse zaken van uw partner uw bedrijf. Op de een of andere manier help je het leven van je partner te organiseren, of omgekeerd, en wil je de kleine dingen weten die hun dag uitmaken. Soms is het een bewust iets en geniet je ervan. Andere keren is het moeilijk uit te leggen waarom je zo betrokken raakt bij het dagelijkse leven van je partner. Deze relatie kan een onevenwichtige, ongelijke samenwerking zijn. Het gevaar met deze positie is dat je bazig of nieuwsgierig kunt worden als het niet onder controle wordt gehouden, en je partner kan zich enigszins afhankelijk van je voelen. Dicteer niet elke beweging van uw partner, zelfs als uw partner het lijkt te willen. Uiteindelijk kan de onbalans in je relatie een bron van wrok zijn. Op je best, je toont je genegenheid voor je partner door kleine dingen voor hem te doen of hem een ​​goed advies te geven. In het ergste geval bekritiseer je uiteindelijk de kleine dingen dieze doen. Hoe deze positie wordt aangepakt, kan vaak worden aangetoond door de aspecten die de zon aan de planeten van de partner maakt. Moeilijke aspecten kunnen wijzen op een onevenwichtige relatie en uiteindelijk een last worden. Vloeiende aspecten kunnen echter een relatie suggereren waarin de een of de ander een nuttige rol op zich neemt.

Uw zon in het 7e huis van uw partner:Deze overlay is een magnetische overlay. Dit is een van de krachtigere overlays in synastrie, wat resulteert in een heel natuurlijke vereniging tussen twee mensen. Je partner ziet jou als zijn of haar ideale partner. De belangrijkste waarschuwing hier is echter dat de unie zo krachtig is dat individuele identiteiten het gevoel kunnen hebben dat ze verloren zijn, waar jij en je partner precies kunnen beginnen en eindigen. Wat begint als een krachtige en natuurlijke unie, kan uitgroeien tot een unie die bestaat uit wrok en concurrentievermogen. Hoewel uw partner u misschien als een ideale partner ziet, beantwoordt u die gevoelens misschien niet op dezelfde manier. Op de een of andere manier help je je partner via de relatie meer over zichzelf te weten te komen. Dit komt omdat je partner in jou eigenschappen ziet waar hij of zij onbewust toe wordt aangetrokken om een ​​innerlijk evenwichtsgevoel te bewerkstelligen. Compromis is het sleutelwoord van deze functie, omdat jullie allebei proberen de balans en harmonie in de relatie te bewaren. Pas op dat dit verlangen naar balans niet in een ’tit for tat’ houding tegenover elkaar vervliegt. Je partner is niet zo bereid om je met anderen te “delen”, geeft de voorkeur aan een soort van toewijding of aan een een-op-een relatie.

Je zon in het 8e huis van je partner: Er is een diepe fascinatie voor je partner, en je voelt je gewoon onrustig in zijn / haar aanwezigheid en uit elkaar, of je voelt je op onverklaarbare wijze aangetrokken tot hem / haar. Er is niets oppervlakkigs aan deze verbintenis, wanneer deze zich voordoet, en je moet voorbereid zijn op een diepe en soms verontrustende interactie. De aantrekkingskracht aan de kant van je partner is het duidelijkst. Je beïnvloedt je partner op zeer diepe, zelfs oer-manieren. Hierdoor is uw partner bijzonder gevoelig voor uw acties. Hij of zij ziet de samenwerking als een diepe en intieme verbinding. Je kunt al dan niet hetzelfde denken over hem of haar.

Lees ook:   Tweelingzielen update • Nieuwe maan in Stier

Uw zon in het 9e huis van uw partner : Uw partner ziet u als een persoon met wie hij of zij overeenstemming en bevestiging kan vragen voor zijn of haar eigen geloofssystemen. Dit is een enigszins intellectueel partnerschap, gebaseerd op gedeelde visies en idealen. Je beïnvloedt je partner zodanig dat zijn of haar geloofssystemen worden getransformeerd. Je opent een geheel nieuwe manier van kijken naar de wereld in je partner, inspireert en motiveert hem of haar om de wereld anders te zien, een paar risico’s te nemen, te genieten van verschillende culturen en een beetje avontuurlijker te zijn. Je hebt ook het effect dat je het vertrouwen van je partner aanwakkert en verder kijkt dan de sleur van het dagelijkse bestaan, droomt en meer doet. Je verbreedt de horizon van je partner, mentale of fysieke, of beide! Je stimuleert een meer avontuurlijke geest in je partner.

Je zon in het 10e huis van je partner: Je hebt grote belangstelling voor de plaats van je partner in de samenleving, of dat nu zijn of haar baan of algemene status is. Soms geeft dit aan dat uw partner merkt dat u zich in een positie van autoriteit of status bevindt, en dat hij of zij u van nature neigt te volgen, waarbij hij naar dat ‘gezag’ verwijst. Bij deze functie kunnen enige spanningen optreden, simpelweg omdat er geen gevoel van gelijkheid is in deze relatie. Misschien voel je je eerder een object of een voertuig dan een persoon, en hoe je met de afhankelijkheid van je partner omgaat, kan de relatie aangaan of verbreken.

Uw zon in het 11e huis van uw partner : Uw partner krijgt het sterke gevoel dat u iemand bent met wie hij of zij gemeenschappelijke genoegens en doelen kan delen. Je bent de vriend en kameraad van je partner en je waardeert het ten volle om samen leuke vrije tijd door te brengen. Deze functie biedt een prachtig thema van tolerantie en acceptatie. Geen van beiden beoordeelt de ander. Er kunnen problemen optreden als je op zoek bent naar een hechtere, meer intieme band met je partner. Hij of zij ziet je misschien niet meer dan een goede vriend.

Uw zon in het 12e huis van uw partner: deze overlay kan verwarrend zijn. Er kan een algemeen gevoel van wantrouwen ontstaan ​​dat voortkomt uit misverstanden. In sommige gevallen ben je misschien erg gefascineerd door je partner, alsof hij of zij marcheert op het ritme van een andere drummer. Het is echter mogelijk dat u uiteindelijk niet ‘begrijpt’ waar hij of zij voor staat, en u moet vermijden irrationele redenen te vinden om uw partner hierdoor te wantrouwen. Je acties zullen een diepe emotionele impact hebben op je partner, omdat je veel emoties bij hem of haar oproept. Er kan een gevoel bij uw partner zijn dat u iets moet opgeven of offers moet brengen, omdat samenzijn een zekere mate van pijn of verdriet kan veroorzaken, en mogelijk de behoefte om geheim en privé te zijn. De relatie kan net zo gemakkelijk zeer spiritueel lonend zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button