web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Corona via vaccin?

Online artikel

CORONA: ALLEEN VIA VACCIN

Ik heb het al eerder genoemd, dat de mensen die een griepprik hebben gehad in Engeland en Italië de grootste risicogroep voor een Corona besmetting bleken te vormen. Deze informatie kwam simpel voort uit een goede intake van besmette patiënten door artsen die op zoek waren naar een verband.
Maar nu komen er ook andere klokkenluiders naar voren. De meest belangrijke hiervan is Dr. Judy Mikovits, die maar liefst 40 jaar heeft gewerkt met virussen in een laboratorium. Niemand heeft meer ervaring en kennis van deze materie dan zij. En zij zegt heel stellig: dit virus heeft alleen (en kan alleen) door inenting in ons lichaam komen. En niet via niezen of hoesten!

INGREDIËNT VAN EEN VACCIN

Virussen, die bestaan uit stukjes RNA (bouwstenen van DNA), springen niet zomaar over van een vleermuis op de mens. Daar is volgens haar een ‘tussenhost’ voor nodig, zoals een kat of een hond (deze dieren dragen sowieso altijd een corona-virus bij zich) met een weefseltype dat dichter bij dat van de mens staat.
Nu wordt er voor elk vaccin gebruik gemaakt van verschillende dierlijke cellen (katten/honden/soms ook van geaborteerde foetussen). En volgens Dr. Mikovits ligt hier de oorsprong van dit vreemde virus, dat zich uitzonderlijk kwaadaardig gedraagt. Bovendien heeft Corona zich in een mum van tijd verspreid over de hele wereld, en dat is volgens haar alleen mogelijk door een injectie die overal hetzelfde is.

DE GRIEPPRIK

Het is niet moeilijk om deze twee dingen bij elkaar op te tellen en bij de griepprik uit te komen! Deze vaccinatie bevat altijd een pakketje virussen in bewerkte vorm (zogenaamd afgezwakt) om het lichaam aan te sporen zelf antistoffen aan te maken voor dat virus. Daar zit dus ook altijd een corona-virus bij, omdat er in 7-15% van de griepgevallen sprake is van een corona-virus.
En als we kijken wie de griepprik gaan halen, dan zijn dit:
– 60/65 plussers in de zogenaamde risicogroep (vaak met een aantal andere aandoeningen)
– geestelijk- en lichamelijk gehandicapten
– medewerkers in de zorg
– mensen die in een zorgcentrum wonen
– een jonger iemand met een bepaalde aandoening/kwetsbaarheid
– en enkele anderen die zichzelf wil beschermen omdat zij met kwetsbare mensen samenwonen.
Zie daar de groep ziektegevallen van Corona.
Ik kom hier later nog op terug, maar ik geeft eerst het 2 uur durende interview met viroloog/epidemioloog/onderzoekster Dr. Judy Mikovits, geproduceerd door Framing The World:
Het is vanzelfsprekend in het Engels, en technisch, maar wie hier echt een mening over wil hebben, moet dit vooral horen! En als je denkt ‘het zal wel’, realiseer je dan vooral wat er op het gebied van vaccinaties allemaal gaande is. Dat is de biotechnologie ten top en met elke vaccinatie begeef je jezelf op glad ijs.
Waar of niet, denk er eens over na…? Ik heb geen idee wat wel of niet waar is.
Weet wel dat veel niet klopt.
Het zou een vaccin van nazi’s kunnen zijn om alle zwakkeren uit de samenleving te weren, in dit geval dus door middel van moord… 
De gedachte hieraan doet ieder die normaal is uiteraard gruwelen… maar wat in de oorlog gebeurde… kan weer gebeuren dus kijk niet weg aub.
Ps reactie online :
Als ik op straat 100 willekeurige voorbijgangers de vraag zou stellen: mag ik u injecteren met een spuit gevuld met o.a:
# aluminium hydroxide
# sodium chloride
# benzethonium chloride
# aluminium phosphate
# formaldehyde
# host cell DNA
# amorphouse aluminium hydroxyphosphate sulfate
# MDCK cell DNA
# phosphate buffered saline
# ethilenediaminetetraacetic acid (EDTA)
# monobasic pottasium phosphate
# vero cell protein
# vero cell DNA
# sodium hydroxyde
# MRC-5 human deploid cells
# polymyxin B
# 50% Glycerin USP
# polysorbate 80

Dan zouden 100 van deze voorbijgangers zeggen: ben je niet goed bij je paasei, wil je mij vergiftigen ofzo? Je injecteert helemaal niets in mij, zeker niet tot ik weet wat voor shit dat allemaal is.
En waarom zeggen deze mensen dit? Omdat zij met hun gezonde verstand hier vraagtekens bij plaatsen, en niet klakkeloos accepteren dat iemand iets in hun lichaam injecteert waarvan zij de afkomst en werking niet weten.

Waarom geeft een groot deel van deze 100 willekeurige voorbijgangers hun gezond verstand op, als de injecteerder een overheid, een Gates of een WHO is en men enkel de toezegging krijgt: dit is wel goed hoor want wij hebben het beste met u voor?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥