...

01 december 2021

 

Gezondheid: masturbatie kan beschermen tegen coronavirus

Gezondheid: masturbatie kan beschermen tegen coronavirus

Masturbatie helpt het immuunsysteem te verbeteren door hormonen van vreugde vrij te geven. Health magazine beweert dat het bereiken van een orgasme door masturbatie een extra preventieve maatregel kan zijn tegen coronavirus.

De publicatie presenteert de resultaten van een studie van de afdeling Medische Psychologie van het Universitair Ziekenhuis Essen vanaf 2004. Wetenschappers konden vaststellen dat seksuele opwinding het aantal grote granulaire lymfocyten met cytotoxiciteit tegen tumorcellen en met virussen geïnfecteerde cellen verhoogt.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/health/1481622-virus/

Nou kijk aan…succes! 🙂

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Zieke mensen leveren geld op

Gerelateerde berichten