web analytics

Het mRNA-“vaccin”-experiment verandert het menselijk DNA

Het mRNA-“vaccin”-experiment verandert het menselijk DNA en kan de genetische code van ouder op kind doorgeven, waarschuwt dr. McCullough.

Dr. Peter McCullough, de toonaangevende cardioloog die vecht voor de gezondheid van de volgende generatie, waarschuwde ernstig voor de langetermijneffecten van het mRNA-“vaccin”-experiment.

“Als mensen deze vaccins eenmaal hebben ingenomen, is het langdurig, het kan in de kern terechtkomen, het menselijk genoom veranderen en doorgeven aan dochtercellen… wat betekent dat dit daadwerkelijk kan worden doorgegeven aan het nageslacht van gevaccineerde jonge ouders,” zei hij. . “Er kan op dit moment geen slechter nieuws zijn. We hoopten dat dit vaccin in en uit het lichaam zou zijn. Het lijkt erop dat het lang meegaat en een enorme hoeveelheid schade aanricht.”

Vaccin-spike-eiwit wordt niet afgebroken, blijft in de lymfeklieren, veroorzaakt imprinting van het immuunsysteem

Dr. McCullough noemde twee belangrijke onderzoeken die onbetwist zijn gebleven. In een studie aan Stanford blijft het Pfizer-spike-eiwit-mRNA enkele maanden in de lymfeklieren aanwezig, in plaats van af te breken in de deltaspier, zoals aanvankelijk was beloofd door de vaccinfabrikanten. De wetenschappers ontdekten dat dit het gevaccineerde individu vatbaar maakt voor een zekere mate van imprinting van het immuunsysteem. Met andere woorden, het immuunsysteem van de persoon wordt gemanipuleerd om preferentiële reacties te hebben op de virale varianten die het aanvankelijk tegenkwam, wat een negatieve invloed heeft op de ontwikkeling van antilichamen tegen nieuwe virale varianten die het immuunsysteem zullen blijven uitdagen.

Kortom, de mRNA-vaccins programmeren het menselijke immuunsysteem voor falen, waardoor het voor immuuncellen moeilijker wordt om te reageren op de steeds veranderende mutaties die plaatsvinden in coronavirussen. Omdat de spike-eiwitten van het mRNA weken (en in sommige gevallen maanden) in het lichaam aanwezig blijven, hebben gevaccineerde individuen geen robuuste immuunresponsen; in plaats daarvan worden ze belast door langdurige cardio-toxines. Het afleversysteem van lipide nanodeeltjes van het vaccin is zo onopvallend dat het in staat is om de mRNA-instructies af te leveren aan verschillende organen zoals lever, milt, hart, nieren, longen en hersenen.

Lees ook:   BREAKING: AI-aangedreven DoD-gegevensanalyseprogramma genaamd "Project Salus" VERBREEKT officieel vaccinverhaal

 

Het mRNA-vaccin van Pfizer wordt omgekeerd getranscribeerd in menselijke levercellijnen

De biodistributiestudie van Pfizer toonde aan dat de spike-eiwitten zich richten op de lever, wat leidt tot een vergrote lever, vacuolatie, verhoogde niveaus van gammaglutamyltransferase en verhoogde niveaus van aspartaattransaminase en alkalische fosfatase.

In de andere studie waarnaar Dr. McCullough verwees , ontdekten wetenschappers dat de volledige genetische code van het vaccin van Pfizer wordt geïnstalleerd in menselijke levercellijnen. De studie, Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line , toont aan dat het BNT162b2-vaccin daadwerkelijk reverse getranscribeerd wordt in DNA via menselijke levercellen. Het mRNA komt in vitro de menselijke levercellijn Huh7 binnen en wordt slechts zes uur na blootstelling intracellulair reverse getranscribeerd in DNA. De wetenschappers zien bewijs dat het reverse transcriptieproces plaatsvindt via endogene reverse transcriptase LINE-1.

Vaccinfabrikanten beloofden aanvankelijk dat het mRNA alleen de eiwitsynthese-machinerie van de cel zou herprogrammeren, waarbij spike-eiwitten zouden worden geproduceerd die snel zouden kunnen worden afgebroken door het aangeboren immuunsysteem. Deze vaccinfabrikanten beloofden dat het mRNA niet in de kern van de cellen zou komen en het menselijk DNA niet zou veranderen. Wetenschappers tonen nu aan dat het reverse transcriptieproces in de lever plaatsvindt en dat het Pfizer BioNTech covid-19 mRNA-vaccin hier debet aan is.

Dit zou ernstige gevolgen kunnen hebben voor de volgende generatie baby’s, van wie de cellen kunnen worden geprogrammeerd om mRNA-spike-eiwitten te produceren vanaf de dag dat ze worden verwekt. Dit kan leiden tot nog meer miskramen, doodgeborenen en beroertes bij baby’s. De volgende generatie zou letterlijk genetisch geprogrammeerd kunnen zijn om te lijden aan pericarditis, aritmie, diepe veneuze trombose, longembolie, myocardinfarct, intracraniale bloeding en trombocytopenie – allemaal goed gedocumenteerde gevolgen van het mRNA-vaccin. Er is nu DNA-schade aan de gang en de travestie zou intergenerationeel kunnen worden. Aangezien baby’s vanwege hun lage bloedvolume en de naïviteit van hun immuuncellen gevoeliger zijn voor de spike-eiwitschade, kan dit mRNA-experiment ernstige gevolgen hebben voor toekomstige generaties.

Lees ook:   "De autoriteiten hebben over alles tegen ons gelogen, inclusief de opkomst van een nieuw virus"

Bronnen zijn onder meer:

Bitchute.com

Cell.com

EMA.europa.eu [PDF]

MDPI. com

Gerelateerde artikelen

Back to top button