web analytics
11:11 Dubbele getallen

BOMBSHELL: Pfizers eigen documenten geven toe dat mRNA covid-vaccins zullen leiden tot massale ontvolking

De laatste druppel pagina’s uit de geheime Pfizer-documenten onthult dat de farmaceutische gigant zich er volledig van bewust is dat zijn Wuhan-coronavirus (Covid-19) “vaccin” binnenkort zal leiden tot massale ontvolking van de wereld.

De dump van 1 juni bevat een document met de naam “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”, pagina 12, met verontrustende gegevens over het krijgen van Pfizer’s Fauci Flu-injectie tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de injectie namen, hun baby’s verloren. Dit is een schokkend cijfer waar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar niet lang over na heeft gedacht bij het verlenen van Emergency Use Authorization (EUA) aan de prik.

“Pfizer stelt in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap”, meldt Exposé News . “Zesenveertig procent van de moeders (124) die werden blootgesteld aan de Pfizer Covid-19-injectie, kreeg een bijwerking.”

“Van die 124 moeders die een bijwerking hadden, werden er 49 als niet-ernstige bijwerkingen beschouwd, terwijl 75 als ernstig werden beschouwd. Dit betekent dat 58% van de moeders die meldden dat ze last hadden van bijwerkingen, een ernstige bijwerking kreeg, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot foetale dood.”

Van de 270 gevolgde zwangerschappen verloor Pfizer 238 uit het oog

De laatste batch vrijgegeven Pfizer-documenten bevat ook een zorgwekkende onthulling over zwangerschappen die het bedrijf op de een of andere manier uit het oog verloor. Van de 270 zwangerschappen die Pfizer volgde, verdwenen er maar liefst 238 uit de dataset.

Van de 33 zwangerschappen die Pfizer nog volgde, resulteerden er 23 schokkend in een spontane abortusTwee resulteerden in vroegtijdige babysterftetwee resulteerden in intra-uteriene dood; één resulteerde in neonatale sterfte; één wordt vermeld als “uitkomst in behandeling;” en slechts één resulteerde in een ‘normaal resultaat’.

Lees ook:   Ai kan wachtwoorden stelendoor gewoon door te luisteren naar wat u typt

Wat dit betekent is dat bijna elke zwangere vrouw die de mRNA-injecties (messenger-RNA) van Pfizer voor covid neemt, haar baby zal verliezen. Omgekeerd zal slechts een klein deel van de volledig geprikte vrouwen met succes bevallen.

Houd er rekening mee dat sommige regeringen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, zwangere vrouwen stilletjes hadden afgeraden om de injecties van Pfizer te nemen – in ieder geval tot voor kort.

“Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2”, luidt een nu gewijzigde richtlijn van de Britse overheid getiteld “REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS.”

“COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap vóór vaccinatie worden uitgesloten. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis te vermijden.”

De nieuwe versie van dezelfde richtlijn beweert dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer kunnen nemen, maar alleen “wanneer de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.”

Op het moment van schrijven beveelt de Britse regering aan dat zwangere vrouwen de Pfizer-injecties nemen zolang ze de risico’s hebben geëvalueerd. Tegelijkertijd blijven dezelfde autoriteiten zwangere vrouwen vertellen om zachte kaas, kruidenthee en vitaminesupplementen te vermijden omdat ze gevaarlijk kunnen zijn.

Dit alles toont maar weer eens aan dat regeringen niet te vertrouwen zijn. Ze geven routinematig advies in de vorm van begeleiding die, indien opgevolgd, waarschijnlijk zal leiden tot letsel of de dood. Dit geldt zowel voor vaccins als voor de covid -plandemie zelf.

Lees ook:   'Dat is wat iemand met een microchip zou zeggen', grapt Twitter nadat Bill Gates 'dochter de Covid-19 vax complottheorie bespot

“Covid is een sekte en ‘Stay Safe’ is een mantra”schreef een vaste commentator bij Natural News . “Ik doorzag persoonlijk de waanvoorstelling op dezelfde manier waarop de meeste kerken hulpmiddelen zijn om God zo ver mogelijk van je leven weg te houden.”

“Ik heb liever het virus dan de lockdown en dat is een feit.”

Ga naar ChemicalViolence.com om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen door Fauci-griep .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

Als dit waar is dan moet men af van die mensen die te werk gesteld zijn in de politiek, want meer is het niet.
Tuig van de richel, als je zo met mensen omgaat!
Wat een gruweldaden tegen de mensheid, nazi achtig inderdaad…dat deed men ook in de tweede wereldoorlog!!!!!!!!

Zeer wrede onderzoeken en testen op mensen en hun kinderen, dit zijn nazipraktijken!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button