web analytics

Sudden Adult Death Syndrome is de nieuwe naam voor sterfgevallen door vaccins

In een poging om de uitbarsting van sterfgevallen die optreden bij overigens gezond ogende volwassenen die “gevaccineerd” zijn voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), weg te redeneren, heeft de medische wereld een nieuwe term bedacht met de naam “Sudden Adult Death Syndrome”. ”, of SADS, dat het doet alsof het uit het niets is verschenen zonder uitleg.

Net zoals Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), dat ook uit het niets werd verzonnen om kindersterfte veroorzaakt door vaccins te verklaren , wordt SADS een ‘mysterie’-aandoening genoemd die iedereen op elk moment zonder duidelijke reden kan treffen.

Mensen onder de 40 jaar krijgen nu te horen dat ze onmiddellijk naar hun dokter moeten gaan om hun hart te laten controleren, omdat ze mogelijk een verborgen geval van SADS hebben. De aandoening kan dodelijk zijn, zo wordt ons verteld, en het is een “overkoepelende term om onverwachte sterfgevallen bij jonge mensen te beschrijven”, aldus het Royal Australian College of General Practitioners.

Iedereen van elke leeftijd, zelfs als ze gezond lijken, kan risico lopen, zo wordt ons verteld. Maar er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die de prikken hebben genomen en mensen die hun natuurlijke immuunsysteem met rust hebben gelaten, wat de echte kicker is in dit alles.

Australië opent het eerste SADS-register van het land om golf van gevallen te volgen

Ze zullen het nooit toegeven, maar de plotselinge stijging van SADS valt direct samen met de ontketening van Operatie Warp Speed, die honderden miljoenen Amerikanen in dodelijke eiwitfabrieken heeft veranderd. Deze spike-eiwitten scheuren hun cardiovasculaire systemen uit elkaar en maken ze vatbaar voor vroege dood.

Lees ook:   42.000 meldingen reacties en 1223 sterfgevallen eerste Pfizer vaccins

 

Als een persoon anderen binnen zijn eigen familie kent die onverwacht zijn overleden, of die zelf flauwvallen of een aanval krijgen tijdens het sporten, kan dit een teken zijn van SADS, beweren Australische media.

Eén persoon, de 31-jarige Catherine Keane uit Dublin, stierf onlangs in haar slaap terwijl ze bij twee vrienden woonde. Haar moeder Margherita vertelde de Irish Mirror dat Catherine gewoon nooit kwam opdagen voor een maaltijd op een dag voordat ze levenloos in haar bed werd gevonden.

“Ze werkten allemaal vanuit huis, dus niemand lette echt op toen Catherine niet kwam ontbijten”, zegt Margherita. “Ze stuurden haar om 11.20 uur een sms en toen ze niet antwoordde, controleerden ze haar kamer en ontdekten dat ze geslaagd was.”

“Haar vriendin hoorde om 3.56 uur een geluid in haar kamer en denkt dat ze toen stierf.”

Voor haar vroegtijdige dood ging Catherine naar verluidt regelmatig naar de sportschool en “liep elke dag 10.000 stappen”, aldus haar moeder.

“Ik troost me met het feit dat ze in haar slaap ging en geen pijn kende en daar ben ik dankbaar voor. Ik maakte me altijd zorgen over de kinderen die in de auto reden, maar zag dit nooit aankomen. Ik had nooit gedacht dat ik ooit in mijn leven een kind zou hebben verloren,” voegde Margherita eraan toe.

Er duiken nu zoveel gevallen van SAD op dat Melbourne’s Baker Heart and Diabetes Institute naar verluidt het eerste SADS-register van Australië opent om ze allemaal te volgen.

“Er zijn ongeveer 750 gevallen per jaar van mensen onder de 50 jaar in Victoria die plotseling hun hart stoppen (hartstilstand)”, zegt een woordvoerder van de groep.

Lees ook:   Topman Pfizer wil liever jaarlijkse prik dan booster

“Hiervan zullen bij ongeveer 100 jongeren per jaar geen oorzaak gevonden kunnen worden, zelfs niet na uitgebreid onderzoek zoals een volledige autopsie (SADS-fenomeen).”

Cardioloog en onderzoeker Dr. Elizabeth Paratz voegde toe dat niet alleen het nieuwe SADS-register van het Baker Heart and Diabetes Institute de eerste in Australië is, maar dat het ook een van de weinige ter wereld is die ambulance-, ziekenhuis- en forensische informatie heeft gecombineerd. allemaal op één plek.

Het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door Fauci-griepprikken is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen zijn onder meer:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button