web analytics

Niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen ‘nee’ tegen gevaccineerde alleenstaande mannen

Niet-gevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen ‘nee’ tegen gevaccineerde alleenstaande mannen

3e4019b3c6372eceea67a48ce776ddd3 via Angel-Wings

Vraag een alleenstaande vrouw naar het gemak van daten in de wereld van vandaag en ze zullen zeker met hun ogen rollen en kreunen. Als alleenstaande vrouw kan ik instaan ​​voor hoe moeilijk het datingklimaat voor ieder van ons is. Maar niet-gevaccineerde, alleenstaande vrouwen hebben het nu veel moeilijker. De reden? De beslissing over het al dan niet daten van gevaccineerde mannen ligt nu op tafel. En ik kan je uit eerste hand vertellen, wat niets te maken heeft met de levensvatbaarheid van de kandidaten zelf, als rijke en interessante vooruitzichten, maar eerder met ‘seks’ om het botweg te zeggen.

De allesoverheersende zorg dat de schadelijke effecten van dit vaccin uiteindelijk bij deze vrouwen terecht kunnen komen zodra de regenjas uitgaat.

Aangezien deze vrouwen er om een ​​bepaalde reden voor kozen niet-gevaccineerd te blijven, is het verminderen van elk risico door kandidaten te elimineren op basis van de vaccinstatus hun nieuwe norm geworden. Dit doen is weliswaar niet zonder problemen. Het kwalificeren van alleenstaande mannen door een dergelijke standaard maakt het zwembad om uit te kiezen extra klein, vooral als iemand in een blauwe staat leeft. Bovendien schijnen veel alleenstaande mannen niet te geloven dat ze niet worden overwogen, simpelweg omdat ze hebben besloten zich te laten vaccineren. Onder de meest ontevreden, vijandige mannen zijn meestal degenen die met geweld aan het vaccin zijn bezweken. Ze voelen zich dubbel gestraft voor een vaccin waar ze nooit mee wilden beginnen. Veel van deze mannen gaan niet goed om met de afwijzing van deze vrouwen.

Lees ook:   “Wij als bevolking hangen in die strop” - A’dam demo ‘Samen voor NL’ 03-10-21 Impressie

Het is bekend dat schuldgevoelens, ergernis, achteruitgang en gewoon onbeschoftheid voorkomen bij de beslissing van deze vrouwen om vast te houden aan hun specifieke standpunt. “Ik ben uitgescholden omdat ik beweerde dat het vaccin een dealbreaker voor mij is”, zei Anika Janis.

Voor deze vrouwen is er simpelweg niet genoeg informatie over het vaccin of de effecten ervan om overweging te rechtvaardigen. Niemand weet wat de gevolgen zijn of wat er gaat komen voor degenen die het vaccin hebben genomen.

7 124 9 via Angel-WingsWaar mannen een veto persoonlijk opvatten, zien vrouwen dat niet zo. Vrouwen zien het als een daad van zelfbehoud en veiligheid in het licht van de realiteit, gezien de aard van een groot deel van de mannen op dit moment. De meesten zullen die ”regenjas” (condoom) niet langer aan willen houden dan absoluut noodzakelijk. Met dit in gedachten, totdat er veel, veel meer wordt ontdekt over de invloed van dit vaccin op levens, blijft de beslissing om gevaccineerde mannen ‘niet te daten’ standvastig vol te houden voor tal van niet-gevaccineerde vrouwen.

Hoewel sommigen de extreme voorzichtigheid van deze vrouwen als dwaas beschouwen, wijzen anderen op de “intense kritiek die wordt ervaren, de extreme druk die wordt opgelegd door vaccinmandaten en de fysieke afwijkingen die worden gedeeld door uitgesproken gevaccineerde – mensen die niet langer het beeld van gezondheid hebben na ontvangst van het vaccin” om hun beslissing te valideren. Voor deze vrouwen doet de wetenschap ‘die spreekt over de werkzaamheid van de Covid-19- vaccins’ weinig om de angst weg te nemen die samenhangt met wat ze overal om hen heen zien, simpelweg omdat “niemand meer weet wie hij kan vertrouwen” naar hun mening. Dat is op zich de enige consistente waarheid waarop deze vrouwen kunnen rekenen.

Lees ook:   Wat is er mis met een hondenrasshow?

En als je denkt dat ze alleen staan ​​in deze bewering, denk dan nog eens goed na. Veel niet-gevaccineerde ouders zijn het daarmee eens en waarschuwen hun tiener- en volwassen kinderen om dezelfde manier van denken over te nemen als het gaat om daten. Alleenstaande, niet-gevaccineerde mannen volgen ook hetzelfde voorbeeld en lopen tegen dezelfde problemen aan als hun alleenstaande, niet-gevaccineerde, vrouwelijke tegenhangers. Ze noemen zichzelf “Volbloeden”, ook zij zijn tot nu toe alleen op zoek naar niet-gevaccineerde partners. En zelfs niet-gevaccineerde, getrouwde vrouwen hebben een standpunt ingenomen met betrekking tot de beslissingen van hun man om het vaccin wel of niet te nemen. Verscheidenen hebben me opgemerkt dat “scheiding een optie is geworden” als hun echtgenoten bezwijken onder de druk om gevaccineerd te worden. Al met al resoneert het dilemma sterk over het hele niet-gevaccineerde bord, te beginnen met alleenstaande vrouwen.

Aangezien de gezondheid van elke persoon echt zijn eigen verantwoordelijkheid is, heeft de houding die zoveel niet-gevaccineerde, alleenstaande vrouwen nemen bij het overwegen van toekomstige partners implicaties die alles omvatten, van ‘verloren kans’ tot ‘mogelijk verhuizen naar rode staten met grotere keuzes’ tot de mogelijkheid van ‘ voor altijd alleen blijven’. Dat gezegd hebbende, is er ook de factor tijd die hun posities kan verzachten. Naarmate er meer informatie naar buiten komt en er meer wordt begrepen, kunnen sommigen van hen van gedachten veranderen. Maar velen zeggen ‘nee’, daarbij verwijzend naar verschillende vaccinatiestatussen en ‘algemene perspectieven tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd’ die gewoon te groot zijn. Hetzelfde geldt voor bloedtransfusies, die ze ook als de pest vermijden vanwege zorgen over het feit dat ze ‘gevaccineerd’ bloed krijgen.

Lees ook:   Surviving A Breakup - Russell Brand

“De beslissing om te leven. Helaas is ook de bloedtoevoer besmet, dus geen bloedtransfusies”, aldus Moa Refm.

“Het (het vaccin) zegt veel over wie deze mannen in de kern zijn, inclusief hun niveau van bewustzijn en definitie van het leven”, zei Kathy McPherson.

Angst voor de uitwisseling van lichaamsvloeistoffen (inclusief speeksel) in combinatie met zorgen over de gevolgen van het afstoten voegt een extra laag en afschrikmiddel toe dat verder gaat dan alleen ejaculatie. Het is niet één element alleen dat “Stop” schreeuwt, maar er zijn er veel met elkaar verweven — die allemaal volkomen logisch zijn in hun specifieke visie.

Voorlopig is daten voor alleenstaande, niet-gevaccineerde vrouwen nog onuitstaanbaarder dan voorheen. Wie had ooit gedacht dat “vaccinstatus” zo centraal zou worden in het cultiveren van nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties voor een groot deel van onze natie? De kloof is er om te blijven omdat de schade die het veroorzaakte al is aangericht. Niets kan die geest terug in zijn fles doen.

Nou ja, bij nader inzien… 😛

Gerelateerde artikelen

Back to top button