web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Eigenaar van HAK is een Rus die voor de Oekraïne is

Wat een bizar verhaal dit,..
HAK zegt dat ze in januari 6 weken dichtgaan ivm energiekosten.
Op zich bizar natuurlijk.
Want waarom in Januari en waarom 6 weken die logica ontgaat mij omdat het weer nooit te voorspellen valt of toch wel?
🙂
Dit ivm geoengineering en dus chem-trailing etc…

Dat terzijde… wist  je al dat HAK een buitenlandse eigenaar heeft?
Best gek als je bedenkt dat veel bedrijven in ons land dus opgekocht worden door buitenlandse bedrijven.
In feite zou je zoiets nooit moeten toestaan.

Nu komt het:

Eigenaar Denis Shtengelov is bovendien een geboren Rus, maar woont al twaalf jaar lang in Australië, waar hij een bekende miljardair is. HAK meldt dat hij evenwel al vanaf de eerste kennismaking heeft aangegeven geen politieke banden te hebben met Rusland. (Nee hij heeft ze niet met Rusland!)

https://www.boerenbusiness.nl/akkerbouw/artikel/10897006/sancties-treffen-hak-met-russische-eigenaar-niet

Sancties treffen HAK met Russische eigenaar niet
3 Maart 2022
Al heeft groentebedrijf HAK een Russische eigenaar, toch hebben de sancties en andere beperkingen op dit moment geen impact. Dit laat het bedrijf desgevraagd weten. HAK kwam in juni 2021 in volledig eigendom van de KDV Group, doordat NPM Capital haar aandeel verkocht.

De KDV Group is gevestigd in Tomsk, in het Siberische deel van Rusland. De groep is volgens de bekendmaking toen een internationale foodproducent en actief in de hele voedselketen, van teelt, grondstoffenverwerking en productie tot en met verkoop en distributie.

Lees ook eens:  Bewust ouderen omgebracht door overheden

Groot geworden met chocolade en koekjes

De meeste verkooppunten zijn gelegen in Oost-Europa, Rusland en China. Het concern beschikt over eigen landbouwareaal, fabrieken en een zeer fijnmazig distributienetwerk. De afgelopen 25 jaar is KDV groot geworden in voedingsproducten, waaronder met name chocolade, biscuits en snacks. Op dit moment heeft het concern vestigingen in dertien landen en verkoopt het producten in 35 landen. Bij KDV werkten vorig jaar ruim 20.000 mensen.

Eigenaar Denis Shtengelov is bovendien een geboren Rus, maar woont al twaalf jaar lang in Australië, waar hij een bekende miljardair is. HAK meldt dat hij evenwel al vanaf de eerste kennismaking heeft aangegeven geen politieke banden te hebben met Rusland.

Volledig autonoom
HAK meldt bovendien dat het financieel en operationeel volledig autonoom is. Daarbij ligt qua afzet de focus op de Benelux en Duitsland. “Al sinds zeventig jaar worden vrijwel al onze groenten lokaal binnen een straal van 125 kilometer tot onze fabriek in Giessen (Brabant) geteeld en daar verwerkt,” stelt Hak. Er komen geen producten uit Rusland. (??? HAK misschien ja maar de nieuwe eigenaar dan?)

Oh wacht:

Russische eigenaar HAK stuurt zes trucks vol naar Oekraïne

De Russische eigenaar van het Nederlandse groenteconservenbedrijf HAK noemt de oorlog in Oekraïne een ‘monsterlijke fout’. HAK benadrukt een zelfstandig opererend Nederlands bedrijf te zijn en te blijven. (¿)

Lees ook eens:  Dick Schoof kende jij hem?

Denis Shtengelov is de grote man achter de Russische KDV Group, waarvan sinds deze zomer ook HAK deel uitmaakt. Het is een enorm bedrijf met alleen in Rusland al 20.000 medewerkers. Aan die medewerkers laat Shtengelov vanuit zijn woonplaats in Australië weten dat hij de oorlog betreurt en veroordeelt.

HAK verspreidt deze brief en een eigen persbericht in reactie op veel mediavragen. In het eigen bericht schetst HAK hoe het ook onder de vleugels van KDV Group als een volledig zelfstandig bedrijf functioneert. Het meldt geen materialen of producten uit Rusland te gebruiken, geen dividend aan Russische aandeelhouders uit te keren en ook geen Russische bankrekening te hebben. (Je zou beter wel uit Rusland producten gebruiken omdat zij zuiverder zijn dan die van ons inmiddels!)

Voedselpakketten naar Oekraïne

Verder zijn vrijdag 4 maart zes vrachtwagens met voedselpakketten gevuld met 150.000 HAK-potjes op weg naar Oekraïne. Die producten konden sowieso niet naar Rusland, want de boycot (sinds 2014) van groente en fruit uit de EU geldt ook voor conserven.

https://www.gfactueel.nl/russische-eigenaar-hak-stuurt-zes-trucks-vol-naar-oekraine/

Bizar een miljardair, een Rus, is anti Rus, heeft een bedrijf in NL opgekocht, verkoopt producten die niet gemaakt zijn van Russische groenten, maar maakt ze wel in Rusland en vervolgens zeggende dat hij geen enkele politieke banden heeft met Rusland…  verscheept hij zes trucks vol met HAK potjes groenten naar de Oekraïne en veroordeeld hierbij de Russische oorlog…

Lees ook eens:  3 Stoute herten die doodgeschoten werden waren drachtig!

Hoe bizar en gaan ze ook nog dicht in januari voor zes weken.
Echt apart en dan denken mensen ook nog dat dit eerlijk en oprecht is?
Het zal te maken hebben met het plan dat klaarligt …
Ik vond de bevinding te mooi om te laten liggen.

Trek je eigen conclusies maar.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥