web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Bedrijf ter waarde van 54 biljoen dollar ‘bezit heel Amerika’

fd1869963871c66dac8afc06ade55351 AnGel-WinGs.nlVeel mensen houden van verhalen over complottheorieën. Al dergelijke geruchten en verhalen komen echter meestal niet uit het niets voort. De financiële instelling Cede and Company houdt zich grotendeels op de achtergrond, met een enorm budget en slechts een tiental bestuurders. Recentelijk is er meer informatie bekend geworden over de activiteiten van het bedrijf.

Complottheoretici zijn ervan overtuigd dat het New Yorkse financiële bedrijf Cede and Company alle rijkdommen van de Verenigde Staten bezit. De Daily Star schrijft hierover .

Geheim bedrijf ter waarde van 54 biljoen dollar ‘Owning America’ genaamd ‘Heilige Graal van Samenzwering’

Veel mensen houden van een goed verhaal over de complottheorie. Al dergelijke geruchten en verhalen komen echter meestal niet uit het niets voort.

Ondanks het belang ervan blijft de New Yorkse financiële instelling Cede and Company grotendeels onopvallend, met een tiental directeuren en niet meer dan een dozijn werknemers. In de publicatie wordt opgemerkt dat de bescheiden omvang mensen niet mag misleiden. Deze machtige organisatie bezit activa ter waarde van, volgens sommige schattingen, wel 54 biljoen dollar. Dit duizelingwekkende cijfer werd bereikt dankzij het feit dat het bedrijf feitelijk 83% van alle uitstaande aandelen in de Verenigde Staten bezit.

Technisch gezien bezitten particuliere beleggers niet de aandelen die zij denken te bezitten. Zij hebben contractuele rechten die deel uitmaken van een complexe keten die eindigt bij Cede and Company. Het klinkt droog en academisch, maar dit geldt voor iedere Amerikaan. En hoewel de VS de leidende economische macht op aarde blijven, heeft dit ook gevolgen voor alle anderen.

Lees ook eens:   Het bewijs Isis en Amerika

Alle aandelenhandel in de Verenigde Staten wordt gecontroleerd door een complex systeem van onderling verbonden organisaties zoals The Depository Trust & Clearing Corporation, National Securities Clearing Corporation en Fixed Income Clearing Corporation. Ze worden allemaal beheerd door Cede.

 

Het hele punt van het mysterie is dat bijna niemand begrijpt hoe het allemaal werkt. Depository Trust Company is een particuliere effectenbank. Elke financiële instelling in de Verenigde Staten – bankiers en makelaars – is verplicht om het DTC-lidmaatschap veilig te stellen. Net als de Federal Reserve is DTC een particulier bedrijf met overheidsverantwoordelijkheden. Het verwerkt alle aandelen en papieren effecten voor elke Amerikaanse bank en makelaarskantoor.

De Depository Trust Company controleert absoluut alle transacties met papieren activa in Amerika en houdt fysiek de meeste aandelen- en obligatiecertificaten op haar naam.

Veel Amerikanen zijn bezorgd dat deze waardevolle aandelen van de ene op de andere dag kunnen ‘verdwijnen’ om de verlammende staatsschuld van het land af te lossen. De Depository Trust & Clearing Corporation vermijdt publiciteit, maar Jim McNeff van DTC sprak met financieel journalist Anthony Wayne. Hij legde uit hoe naadloos DTC de Amerikaanse aandelenmarkt regeert.

“Op maandag waren er 535 miljoen transacties, op dinsdag – 400 miljoen transacties. DTC voltooide alle transacties zonder een enkele storing!” – hij zei.

Lees ook eens:   “Als we dit met Rusland doorzetten, zal het de VS bereiken”

 

De journalist concludeerde ook dat Black Monday, de kolossale financiële neergang waarbij veel Amerikanen omkwamen, een gecontroleerd proces was. Dit was een opzettelijk gemanipuleerde ramp ten gunste van DTC. Dit is echter nooit bewezen.

Mensen op sociale media hebben echter hun eigen conclusies over hoeveel macht het bedrijf heeft.

‘Wij behoren tot Cede. Ik kan niet geloven dat we de Heilige Graal van de samenzweringswereld hebben gevonden. Ze bezitten alles. Elk land heeft waarschijnlijk zijn eigen versie van Cede & Co, gerund door dezelfde mensen. We kunnen ze afsnijden. op dit moment het grootste ledemaat af”, schreef een Reddit-gebruiker.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥