web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

ANUNNAKI | De verborgen verbinding met verlichting

Ontdek in deze documentaire de verbindingen tussen de Anunnaki en de Elohimy. Ontdek oude Sumerische mythen, genetische manipulatie en de geheimen die verborgen zijn in ons DNA terwijl we de mysteries van onze hemelse oorsprong ontrafelen.

Ga met ons mee op deze buitengewone reis die jouw perceptie van de menselijke geschiedenis, evolutie en onze plaats in het universum zal uitdagen.

Ontgrendel de waarheid achter het goddelijke potentieel in ieder van ons en hoe dit verband houdt met de Anunnaki, Elohim en oude spirituele leringen zoals de Pistis Sophia. Mis deze fascinerende verkenning niet, waardoor je alles wat je dacht te weten over ons bestaan ​​in twijfel trekt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥