web analytics

Robert Farle haalt uit naar Agenda 2030

Bondsdaglid Robert Farle (AfD), adviserend lid van de Commissie Buitenlandse Zaken, sprak op donderdag 29 september 2022 in het debat over de principes van de Duitse Duurzaamheidsstrategie (DNS). Waarom is? De Duitse Duurzaamheidsstrategie is de nationale implementatie van de Agenda 2030 van de Verenigde Naties (VN) met zijn 17 duurzaamheidsdoelen. De invloed van deze mondiale agenda op politieke beslissingen, vooral op het westelijk halfrond, is immens en mag niet worden onderschat. Het is gemakkelijk in te zien dat deze agenda het overheidsoptreden in veel landen al vele jaren beheerst. De Agenda 2030 vormt als het ware het kader waarbinnen gekozen regeringen zich kunnen bewegen.

Lees ook:

ninefornews.nl/kijk-duits-parlementslid-houdt-tirade-tegen-klaus-schwab-en-doelen-great-reset/

Lees ook:   "Het wordt ECHT serieus" 👁 | Schiet op en kijk!

Gerelateerde artikelen

Back to top button