web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-EliteWetenschap & Ontwikkeling

Boston University beweert een nieuwe covid-stam te hebben ontwikkeld die acht van de tien slachtoffers doodt

 

covid 4948866 150 covid AnGel-WinGs.nl

Zijn de krachten die van plan zijn om nog een meer dodelijke stam van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) te ontketenen? Nieuw onderzoek van de Boston University lijkt dit te suggereren.

Wetenschappers beweren daar zojuist een nieuw “Omicron-S” spike-eiwit “virus” te hebben ontwikkeld dat bij infectie 80 procent van zijn slachtoffers doodt. Zo’n biowapen, ervan uitgaande dat het echt bestaat, is veel erger dan wat eind 2019 en begin 2020 werd aangekondigd.

Onderzoekers beweren dat ze dit gevaarlijke onderzoek moesten doen om erachter te komen wat de “Omicron”, of Moronic , variant van de Fauci-griep zo overdraagbaar maakt als het naar verluidt is. Tony Fauci’s National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID) hielp het project te financieren, net als de National Institutes of Health (NIH). (Gerelateerd: Weet je nog toen werd vermoed dat de Moronic- variant de oplossing was voor covid?)

Er is ons verteld dat dit nieuwe en verbeterde doodsvirus vijf keer besmettelijker is dan de originele Moronic – variant. Dit is wat een pre-print van de studie aangeeft:

“Het Omicron-spike (S) -eiwit, met een ongewoon groot aantal mutaties, wordt beschouwd als de belangrijkste aanjager van deze fenotypen. We hebben chimerische recombinant SARS-CoV-2 gegenereerd die codeert voor het S-gen van Omicron in de ruggengraat van een voorouderlijk SARS-CoV-2-isolaat en dit virus vergeleken met de natuurlijk circulerende Omicron-variant.”

Wacht, vindt er openlijk onderzoek naar functiewinst op Amerikaanse bodem plaats?
U vraagt ​​zich op dit moment misschien af ​​hoe een nieuw vermeend covid-virus in de Verenigde Staten kon worden gecreëerd, zo niet voor het gebruik van gain of function-technologie, wat illegaal is ? En nog belangrijker, waarom financieren de NIAID en NIH het?

Lees ook:   32-jarige Olympische duiker sterft maanden na ontvangst van COVID-19 prik

Brighteon.TV
Er wordt ons steeds verteld dat onderzoek naar functiewinst niet plaatsvond in het communistische China waar het oorspronkelijke Chinese virus vandaan kwam, laat staan ​​hier in een van de oude steden van Amerika. Wat is hier echt aan de hand?

“Hoe vaak hebben virologen gezegd dat ze chimere SARS-virussen niet dodelijker maakten? Hoeveel???” vroeg Paul D. Thacker op Twitter.

“De nieuwste preprint laat zien dat ze een chimeer SARS-CoV-2 w / Omicron S-gen en voorouderlijke SARS-CoV-2-ruggengraat maakten die 80% sterfte vertoonde bij gehumaniseerde muizen.”

We weten uit het artikel zelf, dat niet door vakgenoten is beoordeeld, dat het spike-eiwit in dit nieuwe chimere virus niet alleen zeer besmettelijk is, maar ook “veranderingen in andere delen van zijn structuur”, wat verantwoordelijk is voor “zijn dodelijkheid”.

Vergeleken met de originele Moronic -stam produceert deze nieuwste Moronic- stam vijf keer meer virale deeltjes, zo wordt ons verteld.

“In in vitro infectie-assays vertoont de Omicron spike-dragende voorouderlijke SARS-CoV-2 (Omi-S) een veel hogere replicatie-efficiëntie in vergelijking met Omicron”, legt het artikel verder uit.

“Op dezelfde manier contrasteert Omi-S bij K18-hACE2-muizen met niet-fatale Omicron en veroorzaakt het een ernstige ziekte die leidt tot ongeveer 80% sterfte. Dit suggereert dat mutaties buiten de piek belangrijke determinanten zijn van de verzwakte pathogeniteit van Omicron in K18-hACE2-muizen. Verdere studies zijn nodig om die mutaties te identificeren en hun werkingsmechanismen te ontcijferen.”

De claim is dat, ondanks de dodelijkheid bij muizen, het onwaarschijnlijk is dat de nieuwe Omi-S-stam van Chinese kiemen zo dodelijk is bij mensen.

“Onderzoekers van de Universiteit van Boston moeten worden opgesloten voor het schenden van nationale en internationale wetgeving door te experimenteren met biowapens”, merkte een commentator op bij een verhaal over het nieuwe onderzoek.

Lees ook:   Wat al jaren gezond is wordt ineens ontkend in de media?

“De dodencultus is niet tevreden met het huidige sterftecijfer”, reageerde een ander.

Het laatste nieuws over de nooit eindigende Chinese Virus-draaimolen van massale misleiding is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥