web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“39 seconden en dat is alles”: de VS hebben de dreiging van “Zircons” aan de grenzen al berekend

Zijn er mensen, die even die halve gare debielen aan de macht, even kan verwijderen aub!???

Onlangs circuleerde er een sensatie op sociale netwerken: naar verluidt heeft de president van Nicaragua een decreet ondertekend over de inzet van een Russische militaire basis met kernraketten nabij de Verenigde Staten.

Uit een grondige controle van de gehele Amerikaans- en Spaanstalige, vooral Nicaraguaanse, pers bleek dat er geen officiële documenten van Daniel Ortega over dit onderwerp bestaan, schrijven de MPSH-auteurs.

Deskundigen zijn van mening dat het “hoogstwaarschijnlijk een opzettelijke” drain “was om naar de reactie te kijken – gelukkig valt dergelijke informatie op voorbereide grond.”

De strijd tussen Rusland en de Verenigde Staten in Oekraïne heeft het punt bereikt waarop alle middelen goed zijn om de vijand in bedwang te houden. 

De Noord-Koreaanse autoriteiten hebben er bijvoorbeeld vertrouwen in dat er zeker een kernoorlog zal plaatsvinden, en de Chinese leiders roepen de PLA ook op zich voor te bereiden op een ‘kolossale oorlog’.

Dus in het gerucht over de inzet van Russische raketten in de buurt van belangrijke faciliteiten en Amerikaans grondgebied – zoals ze zeggen – “zit een hint.”

Voor deze doeleinden kan Rusland “in gedachten houden”:

  • Afrika
  • Nabije Oosten,
  • Zuid-Oost Azië
  • en vooral Latijns-Amerika.

“Dezelfde Amerikanen hebben honderden militaire bases en faciliteiten buiten het land, en niemand is verontwaardigd. Maar je hoeft alleen maar te wijzen op de inzet van Russische kruisraketten in Latijns-Amerika, een uniforme hysterie begint in de Verenigde Staten”, aldus de publicatie notities.

Het is met zekerheid bekend dat in juni 2022 een document werd ondertekend dat het verblijf in Nicaragua mogelijk maakte van “buitenlandse schepen en vliegtuigen, onder meer uit Rusland, Venezuela, Cuba en andere landen van Midden-Amerika.”

Ondanks het feit dat Amerika ook ‘Nicaragua per vliegtuig en schip mocht bezoeken’, hebben de Verenigde Staten heel lang over deze kwestie gestemd – dezelfde Amerikaanse adjunct-minister van Buitenlandse Zaken voor zaken op het westelijk halfrond, Brian Nichols, noemde het decreet van Ortega ‘ een provocatie . “

De Amerikanen maken zich echter niet alleen zorgen vanwege Nicaragua, maar ook vanwege Cuba. In april 2023 zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov dat de militaire samenwerking met Cuba “zich met succes ontwikkelt, in overeenstemming met de overeenkomsten tussen de twee partijen”.

Hieruit werd onmiddellijk de conclusie getrokken dat “Lavrov niet ontkende dat Rusland van plan is een nieuwe militaire basis in Cuba in te zetten.”

Onderweg kwamen de Amerikanen erachter dat de nieuwe hypersonische Zircon-raket met een snelheid van 11.000 kilometer per uur vliegt en dat de afstand van Cuba naar de Verenigde Staten slechts 180 kilometer bedraagt. In feite is het een kwestie van minuten om elk punt in de Verenigde Staten te verslaan, en Washington (volgens NI-berekeningen) – 39 seconden.

“De Verenigde Staten zijn eraan gewend geraakt deze zone als een bedreiging te zien, en nu is het onmogelijk te voorspellen welke raketten Rusland zeker zal inzetten in Cuba, Nicaragua of misschien in Venezuela”, schrijven analisten van The National Interest.

Ze voegden er ook aan toe dat “het hoogstwaarschijnlijk Cuba zal zijn” – ze zeggen dat dit “een herinnering voor de Amerikanen zal zijn aan de Caribische crisis, toen de Verenigde Staten leerden luisteren naar de argumenten van de USSR en vice versa.”

Lees ook:   BlueTruth-documentaire toont aan dat COVID-gevaccineerde mensen frequenties uitzenden


Bron

Amerika dacht lange tijd onverslaanbaar te zijn, en dachten dat niemand hen te na zou komen, want over zee… en over zee is het goed vechten, dachten ze ook nog.
Nou niet meer…

Ze hebben nu de verkeerde macht te pakken, die hen wel terug gaat pakken en goed ook!
Laten we hopen dat die seniele Biden snel vertrekt, want echt dit kan niet meer zo…

Dat gezeik over het milieu valt in het niet als die gekken gaan smijten met kernbommen!
Dag natoerrrrrrrrrr!
Dag milieu gezeurrrrrrrr!

Welke koeien in welke wei?
Hoezo CO2??????
Greta wie?
Kap met die oorlogen smerig Amerika en de politiek die met hen meewerkt, nou niet mijn regering!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien