web analytics
11:11 Dubbele getallen

Texas wordt de eerste staat die mogelijk chemtrails verbiedt

Texas staat op het punt de eerste staat te worden die mogelijk het spuiten van deeltjes in de lucht in de lucht verbiedt – een fenomeen dat gewoonlijk wordt aangeduid als ‘chemtrails’.

(Hahaha en dan zit men hier nog in de ontkenningsfase lol)
In een nieuwe petitie verzamelt de groep Clean Skies Texas handtekeningen om staatsvertegenwoordigers te vragen wetten goed te keuren die het spuiten van gevaarlijke atmosferische aerosolen verbieden zonder voorafgaande goedkeuring en het testen van de chemicaliën die worden gespoten.

Infowars.com meldt: In de petitie staat: “Wij, ondergetekenden, zijn bezorgde burgers van Texas die eisen dat onze staatswetgevers wetgeving goedkeuren om onze families, huisdieren, gewassen, water en milieu te beschermen tegen alle negatieve bijwerkingen van County, State, Federaal, militair, evenals elk bedrijf, ngo of non-profitorganisatie die onze lucht besproeit.

Naast het creëren van atmosferische vervuiling in de vorm van wazige luchten en geblokkeerd zonlicht, merkt Clean Skies Texas verder op dat testen van “regenval, grondwater en grond aangeven dat sommige van de stoffen of deeltjes die worden gespoten, oxiden van aluminium, barium en strontium.”

“De sterk verhoogde blootstelling van mensen en alle levende wezens aan aluminiumoxide en andere giftige metaalverbindingen, evenals andere stoffen in de vorm van een aërosol of deeltjes, veroorzaakt ademhalingsproblemen en andere negatieve gezondheidsproblemen”, stelt de petitie.

“Mensen, huisdieren en dieren in het wild worden geschaad; landbouwgewassen en bodem beschadigd; bossen lijden en gaan op veel plaatsen dood; en het water is vervuild. Ongeacht de rechtvaardiging die wordt gebruikt voor dit continue voortdurende sproeien, het is buitengewoon schadelijk voor onze gezondheid en ons milieu.”

Lees ook:   "WHAT'S REALLY GOING ON?" | Teal Swan and Ralph Smart

Clean Skies verwijst individuen naar  geoengineering.org  om hun uitgebreide onderzoek over het onderwerp te bekijken, en levert bovendien bewijs waaruit blijkt dat de federale overheid talloze  patenten  voor weersverandering heeft verkregen en onderzoeksdocumenten heeft opgesteld over ” Weer- en klimaatmodificatie ” die teruggaat tot de jaren zestig.

De petitie komt nadat geowetenschappers afgelopen september een artikel publiceerden in het ” Advances In Social Sciences Research Journal ” waarin ze de Verenigde Naties ervan beschuldigden deel te nemen aan een samenzwering om het milieu van de aarde te vernietigen.

In hun paper waarschuwden James Marvin Herndon en Mark Whiteside  dat de  mensheid “tijd kort is om alle geo-engineeringactiviteiten permanent te beëindigen”, met name “vliegas in de vorm van aërosols die uit jets wordt gespoten” en “in de troposfeer” waar het “systematisch breekt”. ondersteuningssystemen van de aarde en het vergiftigen van het leven op deze planeet.”

De federale regering van de VS heeft stilzwijgend toegegeven dat de praktijk doorgaat in de vorm van Stratospheric Aerosol Injection (SAI), waarvan voormalig CIA-directeur John Brennan opmerkte dat het “een methode is om de stratosfeer te bezaaien met deeltjes die kunnen helpen de zonnewarmte te weerkaatsen op vrijwel dezelfde manier”. manier waarop vulkaanuitbarstingen doen.”

“Een SAI-programma zou de wereldwijde temperatuurstijgingen kunnen beperken, waardoor sommige risico’s die verband houden met hogere temperaturen worden verminderd en de wereldeconomie extra tijd krijgt om over te stappen van fossiele brandstoffen. Dit proces is ook relatief goedkoop’, zei Brennan tijdens een conferentie van de Council on Foreign Relations.

Een verzoek om commentaar van Clean Skies Texas werd niet onmiddellijk beantwoord.

Lees ook:   15 miljoen mensen die zorg betalen per maand

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button