web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

60% van degenen ouder dan 50 die aan COVID overlijden, zijn dubbel gevaccineerd

Het bloedbad dat door mRNA-vaccins wordt gecreëerd, zou ervoor moeten zorgen dat de wielen van het technocraat-verhaal vallen, dat mensen worden beschermd wanneer ze worden gevaccineerd, terwijl ze in feite tot 13 keer meer kans hebben om de Delta-variant te krijgen dan mensen met natuurlijke immuniteit.

VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

  • Op 15 augustus 2021 had 68% van de in het VK opgenomen COVID-patiënten die ouder waren dan 50 een of twee doses COVID-injecties gekregen. Halverwege augustus behoorde 59% van de ernstige gevallen in Israël ook tot degenen die twee COVID-injecties hadden gekregen, wat overeenkomt met Britse gegevens
  • Alleen in de categorie 50 jaar en jonger was een meerderheid, 74%, van de Britse COVID-patiënten niet gevaccineerd. Degenen die beweren dat we in een pandemie van niet-gevaccineerden zitten, maken geen onderscheid tussen leeftijdsgroepen
  • Hetzelfde geldt voor sterfgevallen door COVID in het VK. Niet-gevaccineerde vormen de meerderheid van de sterfgevallen alleen in de leeftijdsgroep jonger dan 50 jaar. In de groep boven de 50 is de duidelijke meerderheid, 70%, gedeeltelijk of volledig “gevaccineerd”
  • We kunnen niet vertrouwen op Amerikaanse gegevens om een ​​duidelijk beeld te krijgen van hoe de COVID-injecties werken, aangezien de CDC ervoor heeft gekozen om alleen doorbraakgevallen te volgen die leiden tot ziekenhuisopname en/of overlijden
  • Heranalyse van de COVID-onderzoeksgegevens van Pfizer, Moderna en Janssen met gebruikmaking van het juiste eindpunt laat zien dat de schoten de gezondheid van de bevolking schaden, en als massale vaccinatie doorgaat, worden we geconfronteerd met “een dreigende door vaccin veroorzaakte ramp voor de volksgezondheid”
  • Een nieuwe studie toont aan dat gevaccineerde personen tot 13 keer meer kans hebben om besmet te raken met de nieuwe Delta-variant dan niet-gevaccineerde personen die een natuurlijke COVID-infectie hebben gehad

Het vaak herhaalde refrein op dit moment is dat we ons in een “pandemie van niet-gevaccineerden” bevinden, wat betekent dat degenen die de COVID-prik niet hebben gekregen, het grootste deel uitmaken van degenen die in het ziekenhuis zijn opgenomen en sterven aan de Delta-variant. Op 20 augustus 2021 twitterde de chief medical officer professor Chris Whitty van Engeland bijvoorbeeld: 1 , 2

“Vier weken werken op een COVID-afdeling maakt de realiteit duidelijk dat de meerderheid van onze gehospitaliseerde COVID-patiënten niet gevaccineerd zijn en spijt hebben van het uitstel. Sommigen zijn erg ziek, waaronder jonge volwassenen. Stel uw vaccin alstublieft niet uit.”

Vreemd genoeg, als je de tijd neemt om de gegevens echt te bekijken, zul je merken dat deze algemene verklaring nogal bedrieglijk is. Hier is een grafische gepubliceerd in de Evening Standard, afkomstig van Volksgezondheid England: 3

9ff5a56fe491af5a119757db544cf455 AnGel-WinGs.nl

Zoals u kunt zien, had op 15 augustus 2021 58% van de in het ziekenhuis opgenomen COVID-patiënten die ouder waren dan 50 jaar daadwerkelijk twee doses COVID-injecties gekregen en 10% één dosis. Dus, gedeeltelijk of volledig “gevaccineerde” personen vormden 68% van de ziekenhuisopnames.

Alleen in de categorie 50 jaar en jonger was een meerderheid, 74%, van de ziekenhuisopnames onder de niet-gevaccineerde. Whitty verzuimde echter volledig onderscheid te maken tussen de leeftijdsgroepen. Hetzelfde geldt voor sterfgevallen. Niet-gevaccineerd vormen slechts de meerderheid van de COVID-sterfgevallen in de leeftijdsgroep jonger dan 50 jaar. In de groep boven de 50 is de duidelijke meerderheid, 70%, gedeeltelijk of volledig ‘gevaccineerd’.

Het is ook onduidelijk of ziekenhuizen in het VK (en elders) nog steeds iedereen aanwijzen die wordt toegelaten en positief test met een PCR-test als een ‘COVID-patiënt’. Als dat zo is, kunnen mensen met gebroken botten of een aantal andere gezondheidsproblemen die helemaal geen symptomen van COVID-19 hebben, onterecht op één hoop worden gegooid bij het totaal “niet-gevaccineerde COVID-19-patiënten”.

Israëlische gegevens tonen aan dat COVID Jab faalt bij 50-plussers

In Israël, waar de vaccinatiegraad erg hoog was vanwege de vrijheidsbeperkingen voor degenen die zich niet aan  de regels houden, blijkt uit 4 gegevens dat degenen die de COVID-prik hebben gekregen, 6,72 keer meer kans hebben om besmet te raken dan mensen met natuurlijke immuniteit. 5 , 6 , 7

De volledig “gevaccineerde” personen vormden ook het grootste deel van de ernstige gevallen en COVID-gerelateerde sterfgevallen in juli 2021, zoals geïllustreerd in de onderstaande grafieken. 8  Het rood is niet-gevaccineerd, geel verwijst naar gedeeltelijk “gevaccineerd” en groen volledig “gevaccineerd” met twee doses. Half augustus behoorde 59% van de ernstige gevallen tot degenen die twee COVID-injecties hadden gekregen, 9 een  weerspiegeling van de gegevens die uit het VK kwamen

 

d26cc5527e5d98e64bdd7a0b22b294c9 AnGel-WinGs.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

72afc95c02622056a29db9d42bb4bd28 AnGel-WinGs.nl

 

 

In een Science-artikel van 16 augustus 2021 wordt de 10  Israëlische minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz geciteerd die zegt dat de natie een “kritieke tijd” is ingegaan in de race tegen de pandemie. Horowitz zou naar verluidt een derde booster-injectie hebben gekregen op 13 augustus 2021, de dag dat ze begonnen met het aanbieden van een derde dosis aan 50-plussers.

Uit de gegevens van Public Health England lijkt het duidelijk dat de COVID-shots ook in het VK mensen boven de 50 niet beschermen, dus het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat ook daar boostershots worden uitgerold. En, op voorwaarde dat de COVID-injecties hetzelfde zijn, ongeacht het land, is er alle reden om aan te nemen dat dezelfde trends zich zullen voordoen in andere landen, waaronder de VS

Dit is precies wat Ran Balicer, chief innovation officer bij Clalit Health Services, de grootste organisatie voor gezondheidsonderhoud (HMO) van Israël, tegen Science zei: “Als het hier kan gebeuren, kan het waarschijnlijk overal gebeuren.” 11

Israëlische gegevens worden als de beste beschouwd

De gegevens die uit Israël komen, worden door velen beschouwd als de beste die we hebben en kunnen ons een glimp geven van wat we elders kunnen verwachten. Zoals uitgelegd door Science magazine: 12

“Israël wordt nu nauwlettend in de gaten gehouden omdat het een van de eerste landen was met vaccinaties in december 2020 en snel een mate van bevolkingsdekking bereikte waar andere landen jaloers op waren – voor een tijd.

Het land van 9,3 miljoen inwoners heeft ook een robuuste infrastructuur voor de volksgezondheid en een populatie die volledig is ingeschreven in HMO’s die hen nauwlettend volgen, waardoor het hoogwaardige, real-world gegevens kan produceren over hoe goed vaccins werken.

‘Ik houd [Israëlische gegevens] heel, heel nauwlettend in de gaten omdat het absoluut de beste gegevens zijn die overal ter wereld uitkomen’, zegt David O’Connor, een expert op het gebied van virale sequencing aan de Universiteit van Wisconsin, Madison.

‘Israël is het model’, beaamt Eric Topol, een arts-wetenschapper bij Scripps Research. ‘Het zijn pure mRNA-vaccins. Het is er vroeg. Het heeft een zeer hoge populatie [opname]. Het is een werkend experimenteel lab waar we van kunnen leren.’

Israëls HMO’s … volgen demografie, comorbiditeiten en een schat aan coronavirus-statistieken over infecties, ziekten en sterfgevallen. ‘We hebben uitgebreide gegevens op individueel niveau waarmee we real-world bewijs kunnen leveren in bijna realtime’, zegt Balicer …

Nu kunnen de effecten van afnemende immuniteit zichtbaar worden bij Israëli’s die in de vroege winter zijn gevaccineerd; een preprint 13  die vorige maand werd gepubliceerd … ontdekte dat de bescherming tegen COVID-19-infectie in juni en juli daalde in verhouding tot de tijdsduur sinds een persoon was gevaccineerd. Mensen die in januari waren gevaccineerd, hadden een 2,26 keer groter risico op een doorbraakinfectie dan degenen die in april waren gevaccineerd.”

Waar zal het eindigen?

Volgens het tijdschrift Science vermenigvuldigen de doorbraakgevallen zich nu razendsnel. “Er zijn zoveel doorbraakinfecties dat ze domineren en de meeste van de gehospitaliseerde patiënten worden daadwerkelijk gevaccineerd”, vertelde Uri Shalit, een bio-informaticus aan het Israel Institute of Technology, aan Science. 14

Lees ook eens:   Tegen vaccin ouders

Bijna 1 miljoen Israëli’s ouder dan 50 jaar hebben nu een derde booster van Pfizer’s mRNA-injectie gekregen. De tijd zal leren of dit het aantal doorbraakgevallen zal verergeren of temmen.

Dvir Aran, een biomedische datawetenschapper aan het Israel Institute of Technology, lijkt niet erg hoopvol, en zegt tegen Science dat de stijging al zo steil is: “zelfs als je tweederde van die 60-plussers krijgt, zal het je ons nog een week, misschien twee weken tot onze ziekenhuizen weer onder water staan. 15

De voor de hand liggende vraag is, wat dan?! Zal het antwoord een vierde injectie zijn voordat het jaar voorbij is? Gaan we kijken naar driemaandelijkse injecties? Maandelijkse injecties? Tweewekelijks? Wekelijks? Waar en wanneer eindigt het? Het is vrij eenvoudig te voorspellen dat dit alleen maar heel slecht kan aflopen.

VS volgt alleen fractie van doorbraakinfecties

Helaas kunnen we niet vertrouwen op Amerikaanse gegevens om een ​​duidelijk beeld te krijgen van hoe de COVID-injecties werken, aangezien de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention ervoor hebben gekozen om niet alle doorbraakgevallen te volgen. Zoals gemeld door ProPublica, 16  mei 2021, stopte de CDC met het volgen en rapporteren van alle doorbraakgevallen, en koos ervoor om alleen die gevallen te loggen die resulteren in ziekenhuisopname en/of overlijden.

Zoals opgemerkt in het artikel, heeft deze irrationele beslissing “de natie een vertroebeld inzicht gegeven in de impact van COVID-19 op de gevaccineerden”. Het verhindert ook dat we begrijpen hoe varianten zich verspreiden en of degenen die de prik hebben gekregen nog steeds het zogenaamde ‘langeafstandssyndroom’ kunnen ontwikkelen.

Individuele staten stellen ook hun eigen criteria vast voor het verzamelen van gegevens over doorbraakgevallen, en deze lappendeken vertroebelt de wateren nog verder. Ondanks deze beperkingen, beginnen de weinige gegevens die we hebben, die van Israël en het VK te weerspiegelen

Op 18 augustus 2021 bracht de CDC drie rapporten uit, 17 , 18 , 19  die laten zien dat de bescherming die je krijgt tegen de COVID-injectie snel afneemt.

“Onder verpleeghuisbewoners bleek uit een van de onderzoeken dat de werkzaamheid van het vaccin daalde van 74,7% in het voorjaar tot slechts 53,1% tegen midzomer”, schrijft ProPublica. 20  “Evenzo bleek uit een ander rapport dat de algehele effectiviteit onder gevaccineerde New Yorkse volwassenen tussen mei en juli daalde van 91,7% tot iets minder dan 80%.

De nieuwe bevindingen waren voor de Biden-administratie aanleiding om woensdag aan te kondigen dat mensen die een Moderna- of Pfizer-vaccin hebben gekregen, acht maanden na hun tweede dosis een booster-injectie zullen krijgen. Het programma is gepland om te beginnen in de week van 20 september, maar heeft goedkeuring nodig van de Food and Drug Administration en een CDC-adviescommissie.

Deze laatste ontwikkeling wordt door sommigen gezien als een ander voorbeeld van het verschuiven van berichten over de volksgezondheid en terugtrappen die elke fase van de pandemie gedurende 19 maanden door twee administraties heeft begeleid. Iets meer dan een maand geleden hebben de CDC en de FDA een gezamenlijke verklaring uitgegeven waarin staat dat degenen die volledig zijn gevaccineerd ‘op dit moment geen booster-injectie nodig hebben’ …

De CDC volgde alle doorbraakzaken tot eind april en stopte toen abrupt zonder een formele aankondiging te doen. Ongeveer halverwege de homepage verscheen in mei een verwijzing naar de beleidsomslag op de website van het bureau.

‘Ik was geschokt’, zei dr. Leana Wen, arts en gasthoogleraar gezondheidsbeleid en -management aan de George Washington University. ‘Ik heb nog geen coherente verklaring gehoord waarom ze gestopt zijn met het volgen van deze informatie’…

Sen. Edward Markey, D-Mass. , werd gealarmeerd na de uitbraak in Provincetown en schreef op 22 juli aan CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky, waarin hij de beslissing om het onderzoek naar doorbraakgevallen te beperken in twijfel trok. Hij vroeg wat voor soort gegevens werden verzameld en hoe deze publiekelijk zouden worden gedeeld 21  … Markey vroeg het bureau om voor 12 augustus te reageren. Tot nu toe heeft de senator geen antwoord ontvangen … “

Vaxxed heeft tot 13 keer meer kans om Delta-variant te krijgen

Terwijl de VS laks is met het registreren van doorbraakinfecties, hebben onderzoekers in Israël het laatste nieuws: ze hebben het bijgehouden, en hun studies 22  tonen aan dat gevaccineerde personen tot 13 keer meer kans hebben om de Delta-variant van COVID-19 te krijgen dan degenen die die niet waren ingeënt, maar hersteld waren van een COVID-infectie.

Zoals uitgelegd door ScienceMag: 23  De studie “vond in twee analyses dat mensen die in januari en februari waren gevaccineerd, in juni, juli en de eerste helft van augustus zes tot dertien keer meer kans hadden om besmet te raken dan niet-gevaccineerde mensen die eerder waren gevaccineerd. besmet met het coronavirus. In één analyse, waarbij meer dan 32.000 mensen in het gezondheidssysteem werden vergeleken, was het risico op het ontwikkelen van symptomatische COVID-19 27 keer hoger bij de gevaccineerden en het risico op ziekenhuisopname acht keer hoger.”

Lees ook eens:   Sinterklaassnoeprotzooi al in de aanbieding

De studie zei ook dat, hoewel gevaccineerde personen die ook een natuurlijke infectie hadden, extra bescherming leken te hebben tegen de Delta-variant, de gevaccineerden nog steeds een groter risico liepen op COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames in vergelijking met degenen zonder het vaccin, maar die eerder besmet waren. Vaccins die geen natuurlijke infectie hadden gehad, hadden ook een 5,96-voudig verhoogd risico op doorbraakinfectie en een 7,13-voudig verhoogd risico op symptomatische ziekte.

Een ding om op te merken is dat de bewoording hiervan belangrijk is: de studie zegt niet dat het krijgen van een vaccin u helpt beschermen als u een natuurlijke infectie heeft gehad; het zegt eerder dat natuurlijke bescherming het vaccin een boost geeft. Hoe dan ook, zelfs als u een natuurlijke infectie heeft in combinatie met de vaccinatie, lopen gevaccineerden nog steeds een verhoogd risico op een doorbraakinfectie.

“Deze studie toonde aan dat natuurlijke immuniteit een langdurigere en sterkere bescherming biedt tegen infectie, symptomatische ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt door de Delta-variant van SARS-CoV-2, vergeleken met de BNT162b2-vaccin-geïnduceerde immuniteit met twee doses”, concludeerden de auteurs van het onderzoek.

Volledig Vaxxed Spreek je uit

Back America, in een artikel van 24 augustus 2021, 24  The Defender citeert gegevens uit zeven staten (Californië, Colorado, Massachusetts, Oregon, Utah, Vermont en Virginia) die gedetailleerdere gegevens bijhouden dan de meeste. In zes van deze staten waren doorbraakinfecties verantwoordelijk voor 18% tot 28% van alle nieuwe COVID-diagnoses in de afgelopen weken, evenals voor 12% tot 24% van alle COVID-gerelateerde ziekenhuisopnames.

In Los Angeles is het aantal doorbraakgevallen gestegen van 5% in april en 13% in juli tot een stroomsnelheid van 30%. Volledig vaxxed beroemdheden en gekozen functionarissen zijn nu begonnen zich uit te spreken na het krijgen van COVID. Zoals gerapporteerd door The Defender:  25

“Melissa Joan Hart, de voormalige ‘Sabrina the Teenage Witch’-ster is ‘echt gek’, ze heeft een doorbraakzaak. Hart deelde op 19 augustus op Instagram … ‘Ik heb COVID. Ik ben gevaccineerd. En ik kreeg COVID. En het is slecht. Het weegt op mijn borst, het is moeilijk om te ademen’…

Beroemdheid Hilary Duff,  onthulde dat  ze COVID had op Instagram 20 augustus. Duff zei dat ze last had van hevige hoofdpijn, hersenmist, sinusdruk en verlies van smaak en geur ondanks dat ze was gevaccineerd …

Slipknot-zanger Corey Taylor, 47, was er kapot van nadat hij positief had getest op COVID en moest zijn aanstaande optreden op een popcultuurconventie in Michigan dit weekend afblazen, meldde Rolling Stone. ‘Ik wou dat ik beter nieuws had’, zei Taylor vorige week in een opgenomen videobericht op Facebook. ‘Ik werd vandaag wakker en testte positief en ik ben heel erg ziek’…

Eerwaarde Jesse Jackson en zijn vrouw, Jacqueline, bleven maandag [23 augustus 2021] onder toezicht van artsen  in een ziekenhuis in Chicago nadat ze COVID hadden gekregen … Jackson, een burgerrechtenleider in Chicago, was volledig gevaccineerd en ontving zijn eerste dosis in januari tijdens een bekend evenement waar hij anderen aanspoorde om het vaccin zo snel mogelijk te ontvangen …

Drie Amerikaanse senatoren – John Hickenlooper (D-Colo.), Angus King (I-Maine) en Roger Wicker (R-Miss.) – kondigden 19 augustus aan dat ze positief testten op COVID ondanks volledig gevaccineerd te zijn,  meldde CBS News  …

Het nieuws kwam dagen nadat  de gouverneur van Texas, Greg Abbott , die ook volledig was gevaccineerd, positief testte op COVID. Sen. Dan McConchie, de staat Illinois, kondigde op 21 augustus aan dat hij een ‘doorbraak’ geval van COVID had.”

CDC heeft ook op andere manieren doorbraakgevallen verborgen

De CDC kookte ook op andere manieren de boeken over COVID-doorbraakgevallen. Oorspronkelijk adviseerden de CDC-laboratoria een CT van 40 26 te gebruiken  bij het testen op SARS-CoV-2-infectie. Dit, ondanks het gebruik van een CT van meer dan 35, zorgde voor een fout-positief percentage van 97%. 27  Door een overdreven CT te gebruiken, werden gezonde mensen geacht te zijn getroffen door COVID-19.

In mei 2021 verlaagde de CDC de CT van 40 naar 28 of lager – maar alleen bij het uitvoeren van PCR-tests op personen die de COVID-prik hebben gekregen. 28 Niet-  gevaccineerde personen werden nog steeds getest met een CT van 40. Het eindresultaat ligt voor de hand: “gevaccineerde” personen hadden veel minder kans om positief te testen op SARS-CoV-2-infectie, terwijl niet-gevaccineerde personen nog steeds buitengewoon veel valse positieven kregen. Zoals opgemerkt door Off-Guardian: 29

“Dit is een beleid dat is ontworpen om het ene aantal voortdurend op te blazen en het andere systematisch te minimaliseren. Wat is dat anders dan een voor de hand liggende en weloverwogen daad van bedrog?”

Hoe de CDC het verhaal ‘Pandemic of Unvaxxed’ uitvond

De CDC speelde ook snel en losjes met de gegevens toen het de ‘pandemie van de niet-gevaccineerde’ verhaal 30 uitvond  waarmee we nu worden geïndoctrineerd. In een persconferentie van het Witte Huis op 16 juli 2021  beweerde de 31 CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky dat “meer dan 97% van de mensen die nu het ziekenhuis binnenkomen niet gevaccineerd zijn.”

“Op basis van deze gegevens is het vrijwel zeker dat massale COVID-19-immunisatie de gezondheid van de bevolking in het algemeen schaadt. Wetenschappelijke principes schrijven voor dat de massale immunisatie met COVID-19-vaccins onmiddellijk moet worden stopgezet omdat we worden geconfronteerd met een dreigende door vaccin veroorzaakte ramp voor de volksgezondheid.” ~ Dr. Bart Classen, Trends in interne geneeskunde

Het blijkt dat die statistiek is gebaseerd op ziekenhuisopnamegegevens van januari tot juni 2021, toen de meerderheid van de Amerikanen de COVID-prik nog niet had gekregen. Op 1 januari 2021 had slechts 0,5% van de Amerikaanse bevolking een COVID-injectie gekregen. Half april had naar schatting 31% een of meer injecties gekregen, 32  en op 30 juni was slechts 46,9% “volledig gevaccineerd”. 33

COVID-shots ‘bewezen meer kwaad dan goed’

Hoewel het officiële verhaal is dat de COVID-injecties misschien “minder dan perfect” zijn, maar nog steeds beter zijn dan het alternatief (dwz de infectie krijgen als je niet gevaccineerd bent), publiceerde Dr. Bart Classen een studie 34  in de uitgave van augustus 2021 van Trends in Internal Medicine, die deze bewering betwist.

Lees ook eens:   Dadels en wat er in kan zitten...

De studie, 35  “US COVID-19-vaccins waarvan bewezen is dat ze meer kwaad dan goed veroorzaken, gebaseerd op cruciale klinische onderzoeksgegevens die zijn geanalyseerd met behulp van het juiste wetenschappelijke eindpunt, ‘All Cause Severe Morbidity'”, beschrijft een kernprobleem met de ziekte van Pfizer, Moderna en Janssen (Johnson & Johnson) proeven.

Alle drie hanteren ze een surrogaat primair eindpunt voor gezondheid, namelijk ‘ernstige infecties met COVID-19’. Dit, zegt Classen, “is gevaarlijk misleidend gebleken”, en veel medische gebieden zijn gestopt met het gebruik van ziektespecifieke eindpunten in klinische onderzoeken en hebben in plaats daarvan “mortaliteit en morbiditeit door alle oorzaken” aangenomen.

De reden hiervoor is dat als een persoon overlijdt aan de behandeling of ernstig gewond raakt, zelfs als de behandeling de progressie van de ziekte waarvoor hij wordt behandeld heeft helpen blokkeren, het eindresultaat nog steeds negatief is.

Om een ​​extreem voorbeeld te geven van wat je kunt doen met een ziektespecifiek eindpunt, zou je kunnen beweren dat mensen in het hoofd schieten een remedie is voor kanker, omdat niemand die de behandeling kreeg – die in het hoofd werd geschoten – stierf van kanker.

Bij het opnieuw analyseren van de klinische onderzoeksgegevens van deze COVID-opnames met behulp van “ernstige morbiditeit door alle oorzaken” als het primaire eindpunt, blijkt uit de gegevens dat ze in feite veel meer kwaad dan goed doen.

Het juiste eindpunt werd berekend door alle ernstige voorvallen die in de onderzoeken zijn gemeld, bij elkaar op te tellen, niet alleen COVID-19 maar ook alle andere ernstige bijwerkingen. Door dit te doen, krijgt een ernstige COVID-19-infectie hetzelfde gewicht als andere bijwerkingen van vergelijkbare ernst. Volgens Classen: 36

“Resultaten bewijzen dat geen van de vaccins een gezondheidsvoordeel oplevert en alle cruciale onderzoeken laten een statistisch significante toename zien van ‘alle oorzaken van ernstige morbiditeit’ in de gevaccineerde groep vergeleken met de placebogroep.

De met Moderna geïmmuniseerde groep had 3.042 ernstigere gebeurtenissen dan de controlegroep. De Pfizer-gegevens waren schromelijk onvolledig, maar de verstrekte gegevens toonden aan dat de vaccinatiegroep 90 ernstigere voorvallen had dan de controlegroep, wanneer alleen ‘ongevraagde’ bijwerkingen werden meegerekend.

De Janssen-geïmmuniseerde groep kreeg 264 ernstigere gebeurtenissen dan de controlegroep. Deze bevindingen contrasteren met de ongepaste surrogaateindpunten van de fabrikanten:

Janssen beweert dat hun vaccin 6 gevallen van ernstige COVID-19 die medische aandacht vereisen, voorkomt van 19.630 geïmmuniseerde gevallen; Pfizer beweert dat hun vaccin 8 gevallen van ernstige COVID-19 van de 21.720 geïmmuniseerde gevallen voorkomt; Moderna beweert dat zijn vaccin 30 gevallen van ernstige COVID-19 van de 15.210 geïmmuniseerde gevallen voorkomt.

Op basis van deze gegevens is het vrijwel zeker dat massale COVID-19-vaccinatie de gezondheid van de bevolking in het algemeen schaadt. Wetenschappelijke principes schrijven voor dat de massale immunisatie met COVID-19-vaccins onmiddellijk moet worden stopgezet omdat we worden geconfronteerd met een dreigende door vaccin veroorzaakte ramp voor de volksgezondheid.”

Om de bovenstaande cijfers duidelijker en voor de hand liggend te maken, zijn hier de preventiestatistieken in percentages:

  • Pfizer 0,00036%
  • Moderna 0,00125%
  • Janssen 0,00030%

Hoe gaan we verder?

Als je al een of twee schoten hebt gekregen, kun je daar niets aan doen. Als je de gegevens objectief analyseert, lijkt het echter vrij duidelijk dat je het beste nee kunt zeggen tegen alle toekomstige boosters, omdat elke extra injectie de schade kan vergroten en je risico op ernstige bijwerkingen kan vergroten.

Als u symptomen van een SARS-CoV-2-infectie ontwikkelt, zijn er verschillende behandelprotocollen beschikbaar waarvan is aangetoond dat ze effectief zijn. Opties zijn onder meer het Zelenko-protocol, 37  de MATH+-protocollen 38  en vernevelde waterstofperoxide, zoals beschreven in de casus van Dr. David Brownstein 39  en het gratis e-book van Dr. Thomas Levy, ” Rapid Virus Recovery “.

Welk behandelprotocol u ook gebruikt, zorg ervoor dat u zo snel mogelijk met de behandeling begint, idealiter bij het eerste begin van de symptomen. Realiseer je ook dat als je een of meer COVID-injecties hebt gekregen, je risico op een ernstige infectie groter, niet kleiner kan zijn dan als je de injecties niet had gekregen. Dit lijkt vooral het geval als u ouder bent dan 50 jaar. Stel de behandeling dus niet uit als u symptomen krijgt.

 Bronnen en referenties

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥