web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

VACCINS hebben NIEUWE WAARSCHUWING nodig: Sarcoomkankertumor kan zich ontwikkelen op de injectieplaats van het vaccin

Heeft u ooit de bijsluiter van het vaccin gelezen waarin wordt gewaarschuwd voor bijwerkingen, bijwerkingen en allergische reacties? Artsen en verpleegkundigen moeten er zeker van zijn dat de patiënt dit beoordeelt voordat ze worden geïnjecteerd, maar hoe vaak gebeurt dit ooit? Wat als u erachter komt dat er een geschiedenis is van mensen die kankertumoren hebben die operatief moeten worden verwijderd en die zich ontwikkelden op de  injectieplaats van het vaccin , sommige binnen enkele weken na de injectie? Of een vaccin nu in uw schouder, dijbeen, onderrug, flank (zijkant) of billen wordt geïnjecteerd, het is NIET ONGEWOON dat sarcoomkankertumoren zich ontwikkelen op de injectieplaats, en dat geldt voor mensen en hun huisdieren ( honden en katten ) , aldus kinderartsen, militaire artsen en dierenartsen.

Wees gewaarschuwd: aanhoudende korst op de injectieplaats van het vaccin kan in slechts weken of maanden kanker worden

Van HPV tot hepatitis B en van polio-injecties tot tetanus-injecties, artsen hebben geregistreerd en gedocumenteerd dat sarcoomkankertumoren zich ontwikkelen op de injectieplaats, en het duurt niet lang voordat de kanker zijn lelijke kop opsteekt. Normale celgroei wordt onderbroken door dodelijke toxines die worden gebruikt om vaccins te maken, waaronder genetisch gemodificeerde virussen, veranderde bacteriën en verschillende hulpstoffen (toxische dragers) en emulgatoren die worden gebruikt om immuunreacties te bevorderen en te stimuleren. Deze kankerachtige laesies hebben wortels die in de loop van de tijd diep groeien, waardoor ze voor chirurgen moeilijker te verwijderen zijn.

Deze sarcoomkankertumoren komen voor in bindweefsels (meestal spieren) en kunnen na verloop van tijd uitzaaien (fibro-sarcomen genoemd). Ze beginnen op de plaats van de vaccininjectie, terwijl het lichaam probeert de giftige inhoud van het vaccin in te kapselen door ze te omringen met calcium, in een poging verdere schade te voorkomen die zou optreden door de toxines en de verspreiding van kanker.

Lees ook:   Organen van gevaccineerde overledenen bewijzen auto immuun aanval

Veel  kankerverwekkende vacciningrediënten , zoals vermeld op de CDC-webtabel voor vaccinhulpstoffen, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, aluminium, kwik, recombinant humaan albumine, formaldehyde, industriële kleurstoffen, ureum (dierlijke urine), polysorbaat 80, runderalbumine,  geïnfecteerd African Green Monkey-cellen , latex en de lijst gaat maar door. Geen wonder dat de injectieplaats geïnfecteerd raakt en kanker krijgt, samen met andere delen van het lichaam. Heeft u een korstje op de injectieplaats van het vaccin dat maar niet weggaat? Kan kanker veroorzaken, maar het vaccinwaarschuwingslabel waarschuwt u NIET van tevoren, en de artsen en verpleegkundigen ook niet.

Vaccin-injectieplaatskankers die vaak voorkomen bij met adjuvans verzonnen vaccins in  Noord-Amerika  en  Groot-Brittannië

Artsen en immunologen zeggen altijd hetzelfde vermoeide excuus over de gifstoffen in vaccins: er zit “niet genoeg in” om serieuze problemen te veroorzaken. Mis. Sinds wanneer is een kwaadaardige sarcoomkankertumor op de plaats van de vaccininjectie geen ernstig probleem? De met adjuvans geladen vaccins zouden meer een reactie van het immuunsysteem moeten oproepen, maar dit is de prijs die u betaalt, en geen enkele arts waarschuwt iemand ervoor.

Dit gebeurt bij maar liefst 1 op elke 1.000 patiënten, inclusief mensen en huisdieren in Noord-Amerika en Groot-Brittannië. De meeste sarcomen ontwikkelen zich na drie maanden, maar sommige zijn waargenomen, getest, gediagnosticeerd (via biopsie) en geregistreerd binnen slechts enkele weken na injectie. Dit is niet alleen “abnormaal weefsel” of ontsteking, het is kanker.

Afhankelijk van de diepte en positie van de tumor kan amputatie van weefsel en zelfs een hele ledemaat noodzakelijk zijn. Artsen hebben gezegd dat sarcomen na vaccinatie “de neiging hebben om terug te keren op de oorspronkelijke plaats”, waardoor agressieve chirurgie, inclusief marginale gebieden, nodig is om levens te redden. Bekijk enkele foto’s van kanker terwijl deze zich ontwikkelt op de plaats van de vaccininjectie.

Lees ook:   En wat de paus zei

Nu zeggen artsen dat  COVID-19-vaccins kanker veroorzaken , en niet alleen op de injectieplaats, maar door het hele lichaam als gevolg van giftige spike-eiwitten die naar reinigingsorganen reizen. Voeg  Vaccines.news  toe aan uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over experimentele Covid-“vaccins” die bloedstolsels en andere gruwelijke bijwerkingen veroorzaken.

Zie gore foto via de bronlink
BRON

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien