web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Arts zegt dat door de covid-“vaccins” mensen vatbaarder worden voor hiv, HPV, gordelroos en herpes

f28e4cae7d18ebca56a4a1c53ca6564e AnGel-WinGs.nlArts zegt dat door de covid-“vaccins” mensen vatbaarder worden voor hiv, HPV, gordelroos en herpes

De laatste tijd hebben we u gewaarschuwd voor de trend van acute verwondingen, waaronder plotselinge dood, als gevolg van Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccinatie”. Maar een ander ding om in gedachten te houden is dat in de meeste “volledig gevaccineerde” mensen een veel subtieler, langzaam dodend proces plaatsvindt.

De effecten van dit langzame dodingsproces zijn misschien niet meteen duidelijk, maar na verloop van tijd worden ze duidelijker naarmate de injecties het immuunsysteem aantasten, waardoor het vatbaarder wordt voor infectie met andere virussen.

Dr. Ryan Cole, een door het bestuur gecertificeerde patholoog die het grootste onafhankelijke diagnostische laboratorium in Idaho runt,  zegt dat  hij ernstige achteruitgang in de gezondheid van mensen die de prikken hebben genomen waarneemt.

“Nadat mensen deze opnamen hebben gemaakt, zien we een zeer verontrustend opgesloten laag profiel van deze belangrijke dodelijke T-cellen die je in je lichaam wilt hebben”, waarschuwt Dr. Cole in de onderstaande video. “Het is bijna een omgekeerd hiv.”


“Met hiv verlies je je helper T-cellen, je CD4-cellen. In dit virus na het vaccin, zien we een daling van je killer T-cellen, je CD8-cellen. En wat doen CD8-cellen? Ze houden alle andere virussen onder controle.”

In het laboratorium zegt Dr. Cole dat hij een scherpe stijging ziet in de herpesfamilie van virussen, evenals gordelroos, mono- en humaan papillomavirus (HPV) in de cervicale biopsieën en uitstrijkjes van vrouwen. (GERELATEERD: Dr. Cole  zegt ook  dat endometriumkankers sinds januari met 2000 procent zijn gestegen.)

 

“Bovendien is er een kleine besmettelijke bult die kinderen molluscum contagiosum genoemd worden”, zegt Cole. “Wat heb je nodig om dat in toom te houden? Je hebt CD8 killer T-cellen nodig. Ik zie een 20-voudige toename bij personen ouder dan 50 jaar van deze kleine bult en uitslag.”

‘Het is ongevaarlijk, maar wat het me vertelt, is de immuunstatus van deze personen die de injectie hebben gekregen. We verzwakken letterlijk het immuunsysteem van deze individuen.”

Fauci Griepprikken maken het lichaam van mensen vatbaarder voor kanker

Een ander ding dat Dr. Cole in zijn laboratorium waarneemt, is een  enorme piek in kanker . Hij waarschuwt dat er nu 20 keer het normale gemiddelde is van bepaalde soorten kanker sinds de introductie van de “Operation Warp Speed”-injecties.

“Het meest zorgwekkende van alles is dat er een patroon is van dit soort immuuncellen in het lichaam die kanker onder controle houden”, zegt Dr. Cole. “Nou, sinds 1 januari in het laboratorium heb ik een 20-voudige toename van endometriumkanker gezien ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie – een 20-voudige toename en ik overdrijf helemaal niet.”

“Ik zie invasieve melanomen bij jongere patiënten. Normaal zien we die vroeg en het zijn dunne melanomen. Ik zie de laatste maand of twee dikke melanomen omhoogschieten.”

Wat Dr. Cole zegt dat er gebeurt, is dat de lichamen van mensen die volledig worden geïnjecteerd, opnieuw worden afgestemd op een verzwakt immuunsysteem. Of deze retuning blijvend is, valt nog te bezien.

“Ik zie al de eerste signalen en we zijn het immuunsysteem aan het aanpassen naar een verzwakte toestand”, waarschuwt hij.

“Misschien gaat het immuunsysteem regenereren en gaan die verhoudingen weer omhoog. Maar wie bestudeert het? En waar zijn de langetermijnonderzoeken – twee maanden, vier maanden, hoe lang zit dit profiel vast? Wij weten het niet.”

Met andere woorden, dit is een  enorm  (BEWUST???)  experiment in het knoeien met het immuunsysteem  dat meer dan waarschijnlijk een verwoestende en permanente impact zal hebben op degenen die ervoor kiezen eraan deel te nemen.

Het laatste nieuws over hoe Fauci-griepprikken langzaam de “volledig gevaccineerde” doden, is te vinden op  Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com

Oorspronkelijk gepost: https://www.cancer.news/2021-11-19-covid-vaccines-suppressed-immunity-hiv-hpv-herpes.html

Auteur: Ethan Huff Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥