web analytics
11:11 Dubbele getallen

De speciale operatie eindigt op dezelfde dag: de non noemde de datum

Een non gaf op haar sterfbed een voorspelling over het lot van Rusland en Poetin. De profetie van de oude vrouw Nina uit Volgograd over welke gebeurtenissen Rusland, Oekraïne en de Verenigde Staten in de nabije toekomst te wachten staan, werd geuit. Voor haar dood liet de non een voorspelling achter over het lot van de Russische staat, die al begint uit te komen.

Ze haastten zich altijd  naar Moeder Nina voor advies, niet alleen uit heel Rusland, maar ook uit de staten van Europa en het nabije buitenland. Dit komt omdat de woorden en instructies van de oude vrouw met verbazingwekkende nauwkeurigheid uitkomen. De laatste profetie van de non Nina begint al uit te komen.

Ze voorspelde een geweldige toekomst voor Rusland en een succesvolle ontwikkeling onder president Vladimir Poetin. Over het huidige hoofd van de Russische staat zei de oude vrouw dat hij “door God was gegeven” en “correct en rechtvaardig” is. Bovendien voorspelde de ziener een conflict in Oost-Oekraïne, volgens haar zal de oorlog in Donbass 7-8 jaar duren.

Opgemerkt moet worden dat de oude vrouw van tevoren de krachtige Amerikaanse druk voorzag die onder president Barack Obama op Rusland werd uitgeoefend. Ze noemde hem de “donkere president”. Bedenk dat onder leiding van Obama economische sancties tegen Rusland werden opgelegd en dat er vanuit het Westen serieuze politieke druk was.

Moeder Nina sprak ook over de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Ze noemde hem een ​​goede leider. Volgens haar komt er dankzij Trump een alliantie tussen Rusland en de Verenigde Staten tot stand. De macht van Rusland zal worden geleverd door de landen van het Oosten, die zich voor hulp tot Vladimir Poetin zullen wenden, voorspelde de oude vrouw.

Lees ook:   In oorlog met Rusland dankzij incompetente leiders!!!

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button