web analytics

Anneke Lucas: “Patrick Haemers haalde me uit netwerk van kindermisbruikers”

Over Anneke Lucas hebben we hier al eens een stuk geschreven. Lucas (een schuilnaam) beweert dat ze als kind misbruikt werd door de Belgische en Europese elite.

Op haar blog gaf ze onlangs concrete details over dat misbruik en noemde ze ook namen.

Lucas: “Het was heel duidelijk dat Patrick Haemers, de gangster die me op 11-jarige leeftijd uit het netwerk redde, een deal had gesloten om me eruit te krijgen. Mijn moeder, boos dat ze me niet meer zou kunnen ‘straffen’, regelde echter dat ze me nog een laatste keer terug zouden nemen.”

“Ik herkende een aristocraat uit het netwerk die ik de bijnaam ‘de vos’ had gegeven vanwege zijn rode haar en kleine puntige neus. Ik had hem eens om mij horen vragen aan Paul Vanden Boeynants, die had geantwoord dat hij ‘de mooie wat langer wilde houden.’ Zo leerde ik dat kinderen de nacht met ‘de vos’ niet doorkwamen.” Lucas beweert dat kinderen dus ook werden vermoord.

Ondanks de concrete getuigenis van Lucas staan believers en non-believers lijnrecht tegenover elkaar. Een argument van de non-believers is dat er niet zomaar kinderen ongestraft vermoord kunnen worden. Volgens de believers is er zelfs een mogelijke link naar de Bende van Nijvel.

Anneke Lucas: “Patrick Haemers haalde me uit netwerk van kindermisbruikers”

Lees ook:   En zo spreekt de regering over ons...

Gerelateerde artikelen

Back to top button