web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisPolitiek-Elite

SLAVERNIJ: VOORAL BEDREVEN DOOR ZWARTEN EN MOSLIMS, AFGESCHAFT DOOR BLANKEN

Slavernij heeft in alle delen van de wereld bestaan sinds het begin van de geschiedenis. Onder invloed van het Christendom werd in de vroege middeleeuwen in Europa de slavernij verboden. Als we de periode van aan het einde van de middeleeuwen nemen, ofwel vlak voor het begin van de transatlantische slavenhandel, tot aan de dag van vandaag, dan moeten we vaststellen:

Verreweg de grootste slavenjagers en slavenhandelaren zijn…de zwarte Afrikanen zelf. Vlak voor het begin van de transatlantische slavenhandel was, afhankelijk van de specifieke streek, 70% van de Afrikanen slaaf van andere Afrikanen. Afrikaanse stammen, zoals de Ashanti, werden zeer welvarend door hun buurstammen de oorlog te verklaren en tot slaaf te maken, en de slaven met Europese en Arabische slavenhandelaren te ruilen voor goederen.

https://reactnieuws.net/2020/06/15/slavernij-vooral-bedreven-door-zwarten-en-moslims-afgeschaft-door-blanken/

En dát had de regering U ook kunnen vertellen als ze zich maar even verdiept hadden in dat alles…maar ja geen tijd.
Druk, druk met snuiven en zuipen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥