web analytics
11:11 Dubbele getallen

Voormalig pfizer werknemer spreekt zicht uit over dodelijk covid vax BioWapens

“ALLE COVID-19 ‘VACCINS’ ZIJN BIOWAPENS. GRAFEENOXIDE WORDT NIET VERMELD IN DE OCTROOIAANVRAGEN OMDAT HET GIFTIG IS VOOR MENSEN EN OMDAT HET HET BELANGRIJKSTE INGREDIËNT IS IN DE HYDROGEL DIE KAN WORDEN GEBRUIKT OM EEN ​​HERSENCOMPUTERINTERFACE EN EEN MEDICIJNAFGIFTESYSTEEM TE CREËREN. ER ZITTEN 4 ‘LIPIDE’ NANODEELTJES IN DE COVID-19-VACCINS. GRAFEENOXIDE, 4.000 KEER STERKER DAN TITANIUM, IS BESTAND TEGEN TEMPERATUREN VAN 1.700 GRADEN FAHRENHEIT EN IS EEN UITSTEKENDE GELEIDER VAN ELEKTRICITEIT EN KAN EEN MAGNETISCH VELD HERBERGEN. WANNEER HET GRAFEENOXIDE IN DE VACCINS POSITIEF WORDT GELADEN, ZOALS DOOR ELEKTROMAGNETISCHE STRALING, RADIOFREQUENTIE, DRAADLOZE APPARATEN, DRAADLOZE NETWERKEN ZOALS 5G, ENZ., HET ZAL ALLES VERNIETIGEN WAARMEE HET IN CONTACT KOMT EN KAN DAAROM GROTE SCHADE EN DE DOOD VEROORZAKEN, AFHANKELIJK VAN HOEVEEL ERVAN IN HET LICHAAM AANWEZIG IS EN WAAR HET ZICH BEVINDT. MEERDERE COVID-19 ‘VACCINS’ EN BOOSTERSHOTS KUNNEN DE HOEVEELHEID GRAFEENOXIDE IN HET LICHAAM VERHOGEN. HET ONDERZOEK NAAR HET COVID-19-VACCIN HAD MOETEN WORDEN STOPGEZET TOEN TIJDENS EEN ONDERZOEK MET MUIZEN 80% BINNEN 24 UUR STIERF EN DE REST BINNEN ENKELE DAGEN STIERF. MET DEZE RONDE VAN VACCINS HEBBEN ZE DIT DING NAAR BUITEN GEJAAGD EN ZE ZIEN GEWOON HOEVEEL ZE IN MENSEN KUNNEN STOPPEN VOORDAT ZE STERVEN.”

Karen Kingston , voormalig Pfizer-medewerker en huidig ​​analist voor de farmaceutische en medische hulpmiddelenindustrie

    “Als mensen worden geprikt nadat ze dit hebben gezien, zijn ze niet meer te redden”

 

Kijk de video

 

FORMER PFIZER EMPLOYEE SPEAKS OUT ON DEADLY COVID VAX ‘BIOWEAPONS’: “They’re Just Seeing How Much They Can Put Into People Before They Die.”

Lees ook:   Dit zijn de symptomen van het coronavirus
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button