web analytics
11:11 Dubbele getallen

Masker verstikkingsziekte “MAD” die nu over Amerika en de wereld verspreidt

d88b011b6e62750cde99734359215459 AnGel-WinGs.nlHypercapnie treedt op wanneer het CO2- gehalte  in het lichaam verhoogd wordt. Dit gebeurt wanneer we de gasvormige afvallucht die uit onze mond en neus komt, opnieuw inademen, met schadelijke en gevaarlijke effecten op lichaam en geest. Het opnieuw inademen van CO 2  verhoogt uw bloeddruk  en leidt tot een snelle hartslag, pijn op de borst, verwardheid, spiertrekkingen, hoofdpijn, vermoeidheid, paniekaanvallen en  massavormingspsychose . Zodra dit permanent wordt, neemt de kans op orgaanschade en verstikking toe. Ongeveer tweehonderd miljoen Amerikanen lijden aan dit relatief nieuwe syndroom als gevolg van een gebrek aan voldoende zuurstof. Het is langzame verstikking en de Covid-maskers zijn de schuld van alles, of ze nu zelfgemaakt zijn of N95.

Verstikking treedt op wanneer kooldioxide de zuurstofvoorziening van weefsel verstoort. Het eindresultaat op de lange termijn is de dood. Eeuwigdurende  maskerdragende zombies  beperken de zuurstof die de longen binnenkomt, waardoor de zuurstof in hun bloed wordt verminderd en daardoor de zuurstof en voedingsstoffen die naar de lichaamsweefsels, inclusief de hersenen, worden getransporteerd. Uit onderzoek blijkt dat langdurig gebruik van Covid-maskers,  zelfgemaakt of N95 , kan leiden tot verlies van zuurstof tussen de vijf en de twintig procent.

MAD to the MAX – Masker verstikkingsziekte wordt elke dag duidelijker in het openbaar

Ga nu in het openbaar en je zult een belangrijk gelijktijdig thema opmerken dat anders is dan toen Covid begon. Mensen die maskers dragen, gedragen zich heel vreemd, grillig, angstig en agressief. Sommige mensen hebben paniekaanvallen in winkels en vechten om als eerste bij de producten te komen. Anderen hebben last van duizeligheid en aanvallen van dubbelzien tijdens het rijden, wat soms “vaccinaties” veroorzaakt (door de combinatie van bijwerkingen van het vaccin en het masker).

Lees ook:   Tijdelijke tattoos het is eindelijk mogelijk

De concentratie wordt vertraagd, evenals hun reactietijd. Ze lijden aan MAD –  Mask Asphyxiation Disease . Agressie op de weg komt nu veel vaker voor sinds de vaccin- en maskerapocalyps. Volgens artsen en wetenschappers is de bloedchemie van mensen veranderd, wat heeft geleid tot veranderingen in  het bewustzijnsniveau . Zuurstofgebrek door langdurig gebruik van Covid-maskers veroorzaakt bij sommige mensen blijvende neurologische schade, aldus Duitse neurologen.

Kooldioxidevergiftiging komt vaak voor bij onvoldoende ventilatie en onvoldoende ademhaling veroorzaakt door elk Covid-masker

Als je NIET ziek bent, mag je GEEN gezichtsmasker dragen. We wisten dit vanaf het begin, en het werd zelfs toegegeven door Dr. Fraudulent Fauci. Een deel van het overtuigen van een paar honderd miljoen Amerikanen om elk kwartaal genmuterende injecties te krijgen, was hen eerst overtuigen om zichzelf dom en voortdurend paranoïde te maken door de hele dag een Covid-masker te dragen, met geen enkele pauze om frisse lucht in te ademen. Nu is MAD (maskerpsychose) met volle kracht aan het zinken, omdat de meeste maskerdragers denken dat ze hun masker altijd moeten dragen om veilig te zijn tegen alle ziektekiemen overal.

Sommige maskerdragers hebben MAD zo erg dat ze hun masker dragen als ze alleen zijn, in de auto, buiten en zelfs in hun eigen huis. Psychose is wanneer mensen het contact met de realiteit verliezen, inclusief waanideeën, zoals denken dat ze elke 4 maanden vaccins nodig hebben om de verkoudheidspandemie genaamd Omicron te overleven.

MAD is een vorm van psychose die wordt veroorzaakt door lichamelijk letsel (langdurig maskergebruik) en psychologisch trauma (nep-covid-nieuwspropaganda). Net zoals het Mad Hatter-syndroom door kwikvergiftiging, zal meer blootstelling aan nepnieuws en zuurstofarme maskers het syndroom alleen maar verergeren. Je zult dit nooit op het reguliere nieuws lezen.

Lees ook:   911? Of iets anders

Dit is een openbare aankondiging van Natural Health News. Blijf op de hoogte en blijf ijzig. Stem je internet af op  Censored.news  voor enorme hoeveelheden waarheidsnieuws dat wordt gecensureerd door de rest van de media terwijl je dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

gecensureerd.nieuws

UCC.org/daily

EmedicineHealth.com

Technocracy.news

Oorspronkelijk gepost: https://www.naturalnews.com/2022-01-17-mask-asphyxiation-disease-sweeping-across-america-world.html
Auteur: SD Wells         :   Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button