web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

De mensheid heeft de aardas in 17 jaar tijd 80 cm gekanteld

In de periode 1993–2010 kantelde de rotatie-as van de aarde bijna 80 centimeter naar het oosten, berekenden geofysici.

Het is al lang bekend dat de polen van onze planeet afdrijven, maar nogal langzaam volgens de normen van het menselijk leven. De afgelopen jaren heeft hun verplaatsingssnelheid 4,36 centimeter per jaar bereikt, wat wijst op antropogene invloed.

Dit is waar, blijkt uit een recente studie gepubliceerd in Geophysical Research Letters. De aarde is meer dan normaal gekanteld door menselijke activiteiten.

Voorheen werd op basis van een analyse van de klimaatverandering berekend hoeveel water uit de grond werd gepompt. Het bereikt een verbijsterend cijfer van 2.150 gigaton in 17 jaar. Vervolgens werd aangenomen dat dit de rotatie van onze planeet beïnvloedde.

Nu hebben wetenschappers een computermodel gebouwd dat rekening houdt met klimatologische factoren, het niveau van de Wereldoceaan, de positie van gletsjers en andere parameters. In overeenstemming daarmee bewogen de polen niet zoals ze in werkelijkheid deden.

89e835a1556fdffc9415ae39e630d616 AnGel-WinGs.nl

Pas nadat de onderzoekers 2.150 gigaton herverdeeld grondwater hadden toegevoegd, bevestigde het model de waargenomen pooldrift. Daarmee was de waterverplaatsing 78,5 centimeter.

Een dergelijke beweging is niet zo groot tegen de achtergrond van jaarlijkse precessie en nutatie, dus kan ze ons dagelijks leven niet beïnvloeden, maar op geologische tijdschalen is ze wel degelijk in staat het klimaat te beïnvloeden. De mensheid zou het waterpompen moeten matigen, vooral in kwetsbare gebieden op de middelste breedtegraad, zoals het westen van Noord-Amerika en het noordwesten van India, zijn wetenschappers tot de conclusie gekomen.

Lees ook eens:  Alle 43 Amerikaanse presidenten hebben Europese koninklijke bloedlijnen


Bron

HAARP en CERN! Ja, ja… en maar zeggen dat het klimaat veranderd, terwijl zij het klimaat dus bewust veranderen!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥