web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

Minister Kuipers: “Geen geld voor behandelcentra post-COVID”

Demissionair minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers gaat geen extra geld vrijmaken voor behandelcentra en behandelingen voor post-COVID patiënten. Hij zegt dat in een gesprek met Kassa, dat in de uitzending van zaterdag 9 december uitgebreid aandacht besteedt aan de ziekte waarbij zo’n 90.000 Nederlanders met zeer ernstige klachten kampen.

Na griep kun je ook een na-de-griep krijgen…
Hij weet dat!
Hij weet dat dit virus een nieuwe griep was…
Daarom doet hij niets.

Post covid is vaak iets dat ontstaat als een griep niet echt verdwijnt uit je lichaam, je komt er dan niet echt bovenop, net als bv bij het CVS, os de ziekte van Pfeiffer,  of als je eigenlijk ook niet goed uitziekt, dat is heel belangrijk bij griep!
Neem de tijd! Rust uit, want je lichaam heeft dat echt nodig.
Het kan ook veroorzaakt worden door het vaccin.
Of een vitamine D tekort.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥