web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

In Canada gemaakt plantaardig COVID-19-vaccin

Een nadere blik op dit nieuwe geschenk van BigPharama aan de massa.

” Health Canada Approves Plant-Based COVID-19 Vaccine By MedicagoHealth Canada keurt op planten gebaseerd COVID-19-vaccin goed door Medicago “ (2022.02.24): ” (24.02.2022): “Covifenz, an adjuvanted plant-based COVID-19 vaccine developed by Medicago, a Quebec biopharmaceutical company and “Covifenz, een op planten gebaseerd COVID-19-vaccin met adjuvans, ontwikkeld door Medicago, een biofarmaceutisch bedrijf uit Quebec en GlaxoSmithKlineGlaxoSmithKline .”.”

De virusachtige deeltjes van Medicago worden gekweekt in een winterharde Australische wiet, Nicotiana benthamiana, en een familielid van de tabaksplant. Onkruid groeit snel. Wanneer de planten vijf tot zes weken oud zijn, wordt genetisch materiaal in de bladeren gebracht met behulp van een bacterie die de fanged is en die planten normaal gesproken infecteert. Na zes tot negen dagen incubatie zijn de VLP’s, die virusachtige deeltjes, in overvloedige concentraties te vinden in de meeste cellen van de bladeren. Ze zijn relatief eenvoudig te oogsten en te zuiveren.

Klinkt en ziet er geweldig uit! Plantaardig, zo groen als het kan, eindelijk geen nare dingen erin? Niet zo snel, zo blijkt.

“Medicago and GSK announce the approval by Health Canada of COVIFENZ®, an Adjuvanted Plant-Based COVID-19 VaccineMedicago en GSK kondigen de goedkeuring door Health Canada aan van COVIFENZ®, een op planten gebaseerd COVID-19-vaccin met adjuvans “ (Medicago, 2022.02.24): ” (Medicago, 24.02.2022): “ COVIFENZ® uses Coronavirus-Like Particle (CoVLP) technology with the vaccine composed of COVIFENZ® gebruikt Coronavirus-Like Particle (CoVLP)-technologie waarbij het vaccin bestaat uit recombinant recombinant spike (S) glycoprotein expressed as virus-like particles (VLPs) co-administered with GSK’s pandemic adjuvant.spike (S) glycoproteïne uitgedrukt als virusachtige deeltjes (VLP’s) samen toegediend met GSK’s pandemisch adjuvans. ““

GlaxoSmithKline? Dus niet 100% Canadees, hè? tabarnak! Laten we eens kijken waar deze “plantaardige” vaxx echt van gemaakt is.

Lees ook:   Duitsers woedend over advies om energie te besparen 'om Rusland te pesten'

Medicago promotional materialsPromotiemateriaal van Medicago wekt give an impression that its virus-like particles are the classical vaccine’s disabled virus without the genetic material, i.e., the complete virus shell: de indruk dat de virusachtige deeltjes het uitgeschakelde virus van het klassieke vaccin zijn zonder het genetische materiaal, dwz de volledige virusschil:

Bij nadere lezing van de aankondiging van het Covifenz-vaccin wordt duidelijk dat dit vaccin alleen de recombinante S-piek bevat (zie hierboven). Waarom het bedrog dan over VLP’s? Dit roept onmiddellijk een enorme rode vlag in mijn gedachten op dat er iets onaangenaams kan plaatsvinden.

Het “plantaardige” deel heeft betrekking op het dwingen van de plantencellen om de beruchte S-spike te produceren, wat nog meer, om later te verzamelen en in de prikken te stoppen. Dus niet je injecteren met mRNA en je lichaam kapen om de spike te produceren, zoals bij de mRNA “vaccins”, maar je krijgt een “gezonde” dosis van de S-spikes, die toch zeer giftig voor je zijn ( zie hieronder). De klinische resultaten zullen onder meer afhangen van de hoeveelheid, de toedieningsweg en de gevoeligheid van de gevaccineerde. Als we mogen geloven dat deze prik bevat wat het zegt te doen en niets anders.

Niet om het dode paard te verslaan, hier zijn some a artikelen over de S-spike-toxiciteit samengesteld door Steve Kirsch ::

1. Pas op voor SARS-CoV-2-spike-eiwit: er is meer dan op het eerste gezicht lijkt
2. Toxicologische inzichten van Spike-fragmenten SARS-CoV-2 per blootstellingsomgeving: een bedreiging voor de gezondheid van het water?
3. 3. SARS-CoV-2-spike-eiwit verstoort de endotheliale functie door neerwaartse regulatie van ACE 2 4. Besteed geen aandacht aan de spike-eiwitten achter het gordijn

5. Opruimen van verkeerde informatie over het spike-eiwit en COVID-vaccins

Lees ook:   Meer baarmoederhalskanker na covid vaccin

6. SARS-CoV-2-spike-eiwit veroorzaakt abnormale inflammatoire bloedstolsels die worden geneutraliseerd door fibrine-immunotherapie

7. SARS-CoV-2-piek belemmert herstel van DNA-schade en remt V(D)J-recombinatie in vitro

Wat is vervolgens de bijdrage van GlaxoSmithKline aan dit “ plant-based”plantaardige” vaccine? Het is zijn adjuvans AS03AS03 : “ A dose of AS03 adjuvant contains 0.69 mg squalene, 11.86 mg DL-α-tocopherol, 4.86 mg polysorbate 80Een dosis AS03-adjuvans bevat 0,69 mg squaleen, 11,86 mg DL-α-tocoferol, 4,86 ​​mg polysorbaat 80  Kleine observationele studies gerapporteerd uit Finland en Zweden in 2012, en grotere studies uit Ierland gerapporteerd in 2012, en gerapporteerd in elk van Engeland, Noorwegen en Frankrijk in 2013, vond een verband tussen narcolepsie en een A (H1N1) pdm09-vaccin dat AS03-adjuvans gebruikte ; de tarieven varieerden van één op de 16.000 doses tot één op de 50.000 doses. Vanaf 2016 was het onduidelijk of de adjuvans verantwoordelijk was; andere vermoedelijke oorzaken zijn genetische gevoeligheid, blootstelling aan A(H1N1)pdm09, productieonzuiverheden en combinaties van deze factoren. “ “

Narcolepsie is een chronische neurologische aandoening die het vermogen van de hersenen om slaap-waakcycli te controleren aantast . Of dit specifieke adjuvans het al dan niet veroorzaakt, is niet met zekerheid vastgesteld, aangezien er sinds 2016 geen nieuw onderzoek beschikbaar was. Zouden we niet voorzichtig moeten zijn en iets anders als adjuvans moeten kiezen?

Vooral dat GSK betrokken is geweest bij spookachtig onderzoek in zijn 55% eigendom van Galvani Bioelectronics met Alphabet, en de auteur is geweest van de grootste gezondheidszorgfraude in de geschiedenis van de VS vanaf 2012, die het in der minne heeft geregeld met een aflaatbetaling van $ 3 miljard: “

In 2012 pleitte GlaxoSmithKline schuldig aan federale strafbare feiten. De misdaden van het bedrijf waren onder meer het gebruik van een verkeerde merknaam voor de antidepressiva Paxil en Wellbutrin. GSK heeft ook geen veiligheidsgegevens gerapporteerd aan de FDA over zijn diabetesgeneesmiddel Avandia. GSK gaf toe Paxil illegaal te hebben gepromoot voor de behandeling van depressie bij kinderen. Het bedrijf bereikte een civiele schikking met de Amerikaanse federale overheid waarin het ermee instemde een boete van $ 3 miljard te betalen.

Lees ook:   De EU is een "nuttige idioot" geworden voor de VS

Het pleidooi vertegenwoordigde de grootste schikking van fraude in de gezondheidszorg in de geschiedenis van de VS. Het loste beschuldigingen van prijsfraude op. GSK bereikte een gerelateerde civiele schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie. Het loste beschuldigingen van ongepaste marketing van Advair en Zofran op. In maart 2020 stuurde het ministerie van Justitie (DOJ) GSK een kennisgeving van een civiel onderzoek dat het had geopend naar beschuldigingen van schendingen van de False Claims Act door het bedrijf vanwege Zantac. DOJ vroeg op 18 juni 2020 om documenten. Op dezelfde dag spande de procureur-generaal van New Mexico een rechtszaak aan tegen GSK wegens schendingen van onder meer valse reclamestatuten en consumentenbescherming door de staat. “

Ten slotte, wat betreft de vraag wat er precies in deze nieuwe prik zit, hebben we a definitive answer from Health Canadaeen definitief antwoord van Health Canada  zelf,een soort van :

“Kan sporen van polyethylene glycol, kanamycin and carbenicillinpolyethyleenglycol, kanamycine en carbenicilline“ bevatten ” Why on earth?!  TDe laatste twee zijn bacteriële antibiotica die mogelijk uit het plantaardige productieproces in het vaccin lekken. Maar hoe zit het met het infamous beruchte polyethylene glycol (PEG)polyethyleenglycol (PEG)? Welke vorm van PEG,  Health Canada? And in ieder geval Health Canada? En  waarom?

En daar heb je het. Vertrouw op de wetenschap en stroop je mouwen op. Het is voor het grotere (dwz niet uw) goed !

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien