web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Ninja covid virus nieuwste en gevaarlijkste ooit?

Deze meedogenloze COVID-variant is de gevaarlijkste ooit

De BA.5-subvariant kan gemakkelijker langs de afweer van het lichaam glippen dan al zijn voorgangers.

524b66f56aa97d45c79d66a1c4ff8b81 AnGel-WinGs.nl

(Weer een angstaanjagend bericht) De nieuwste subvariant van het nieuwe coronavirus die dominant wordt in Europa, de Verenigde Staten en andere plaatsen, is in veel opzichten ook de ergste tot nu toe.

De BA.5-subvariant van de basisvariant van Omicron lijkt besmettelijker dan enige eerdere vorm van het virus. Het is blijkbaar ook beter in het ontwijken van onze antilichamen, wat betekent dat het waarschijnlijker is dat het doorbraak- en herhalingsinfecties veroorzaakt. (dat is meestal zo met virussen als ze muteren, na de (ook toen een nieuwe griep) Mexicaanse griep kregen we die ook terug tot 5 jaar nadien, elke keer minder heftig)

Vaccins en boosters zijn nog steeds de beste verdediging. (¿¿¿¿!) Er zijn zelfs Omicron-specifieke boosterprikken (NB!!!)  in ontwikkeling die in de komende maanden de beste vaccins effectiever kunnen maken tegen BA.5 en zijn genetische neven. (En maar blijven prikken en hun (farmacie) nog rijker maken)

Toch herinnert BA.5’s voortdurende ravotten over de halve (? Halve waar vaccins werden gegeven toevallig?) planeet er sterk aan dat de COVID-pandemie nog niet voorbij is. “We zijn nog lang niet klaar”, schreef Eric Topol, oprichter en directeur van het Scripps Research Translational Institute in Californië, op zijn Substack .

Hoge niveaus van ten minste gedeeltelijke immuniteit tegen vaccins en eerdere infecties blijven de slechtste resultaten voorkomen: ”massale ziekenhuisopname en overlijden”.  (Massale ziekenhuisopnames maar er was geen plaats wereldwijd!!! En overlijdens die nu echt plaatsvinden dankzij de vaccinaties!!!) Maar wereldwijd stijgt het aantal onbewerkte gevallen , met ernstige gevolgen voor mogelijk miljoenen mensen die een groeiend risico lopen op langdurige ziekte. (Wel na de vaccins, ontdek eens wie langdurige covid krijgen de mensen met vaccins of zonder? Of er een verband is)

Even zorgwekkend is dat de laatste golf van infecties het coronavirus de tijd en ruimte geeft die het nodig heeft om te muteren in nog gevaarlijkere varianten en subvarianten. “De ontwikkeling van varianten is nu een goederentrein”, vertelde Irwin Redlener, de oprichter van het National Center for Disaster Preparedness van Columbia University, aan The Daily Beast.

Met andere woorden, niet te stoppen. (Druipt het zweet  al van je voorhoofd?)

BA.5 dook in februari (Toen al en gek genoeg ALTIJD WEER IN ZUID-AFRIKA HE!)
voor het eerst op in virale monsters in Zuid-Afrika. In mei was het dominant in Europa en Israël, waardoor eerdere vormen van de basis Omicron-variant werden verdrongen, ( HET VERDRONG ZELFS HET VORIGE VIRUS VARIANTJE) terwijl het ook zorgde voor een toename van wereldwijde dagelijkse COVID-gevallen van ongeveer 477.000 per dag begin juni tot 820.000 per dag deze week. (Dat was toch na de vaccinaties?)

Lees ook:   Water besmet met polio komt in zuiveringsstation terecht

Eind juni werd BA.5 dominant in de Verenigde Staten. Het aantal gevallen is nog niet toegenomen – het dagelijkse gemiddelde schommelt sinds mei rond de 100.000. Maar dat zou de komende weken kunnen veranderen, aangezien BA.5 de minder overdraagbare subvarianten blijft overtreffen. (Oh handig, die krijgen we dan niet meer! Een soort overschrijving van de harddisk oid)

Topol gaf een beknopte verklaring voor het overwicht van BA.5. Waar de mutaties die veel eerdere varianten produceerden, vooral het spike-eiwit aantasten (Ah spike eiwitten in het vaccin natuurlijk)- het deel van het virus dat het helpt om onze cellen vast te grijpen en te infecteren – heeft BA.5 mutaties in zijn structuur. “BA.5 is heel apart en zeer geschikt, wat een duidelijk verschil vormt met alle eerdere varianten”, schreef Topol.

Afbeelding

https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-vaccinaties/coronavaccins

De wijdverbreide mutaties van BA.5 maakten de sub-variant minder herkenbaar voor al die antilichamen die we hebben opgebouwd uit vaccins, boosters en eerdere infecties. BA.5 is in staat geweest om langs ons immuunsysteem te glippen, wat heeft bijgedragen aan het toenemende aantal doorbraakgevallen en
her-infecties.

Dit komt niet als een verrassing voor epidemiologen die al maanden waarschuwen dat aanhoudend hoge gevallen – die ze grotendeels toeschrijven aan een hardnekkige anti-vax minderheid in veel landen – steeds meer besmettelijke en ontwijkende varianten en subvarianten zouden vergemakkelijken. Hoe meer infecties, hoe meer kans op significante mutaties.

In die zin is BA5 misschien een vooruitblik op de komende maanden en jaren. Een jaar geleden hadden we de kans om de belangrijkste overdrachtsvectoren van SARS-CoV-2 te blokkeren door middel van vaccins en sociale afstand. (Wat dus niet helpt want je voorkomt het er niet mee en uiteindelijk zal het iedereen toch besmetten tenzij je het echt weet uit te roeien, kans is zga nihil)

Maar dat deden we niet. Beperkingen op bedrijven, scholen en menigten zijn over de hele wereld politiek giftig geworden. De vaccinatiegraad bleef hardnekkig laag, zelfs in veel landen met gemakkelijke toegang tot prikken. Zo is in de VS het percentage volledig gevaccineerde mensen tot stilstand gekomen op zo’n 67 procent.

Dus COVID blijft hangen, (niet daardoor, en daarbij de Mexicaanse griep bleef ook niet ”hangen”, die maak je mee en dan gaat het verder, en komt uiteindelijk weer eens terug met wat extra’s en minus dat wat je al hebt gehad) 31 maanden nadat het eerste geval werd gediagnosticeerd in Wuhan, China. Hoe langer het virus circuleert, hoe meer varianten het produceert. BA.5 is het alles behalve onvermijdelijke resultaat van die tragische dynamiek.

Lees ook:   Mondkapjes werken niet!

De situatie is niet helemaal hopeloos. Ja, BA.5 lijkt de effectiviteit van de beste messenger-RNA-vaccins te verminderen. (Waren ze al effectief dan?) Vaccin-maker Moderna publiceerde gegevens die aangeven dat een booster-injectie die hij speciaal voor Omicron en zijn nakomelingen ontwikkelt, slechts een derde zo goed werkt tegen BA.5 in vergelijking met eerdere subvarianten. (Wij van wc eend…)

Maar vaccins, boosters en eerdere infecties bieden nog steeds een zinvolle, zij het verminderde, bescherming tegen BA.5. “Zelfs een boost van het oorspronkelijke genoom, of een recente infectie, zal een aantal kruisbeschermende antilichamen [produceren] om de ernst van een nieuwe subvariante Omicron-infectie te verminderen,” Eric Bortz, een viroloog en volksgezondheidsdeskundige van de Universiteit van Alaska-Anchorage , vertelde The Daily Beast.

Hoe meer extra boosters je bovenop je prime course krijgt, hoe beter je bent beschermd. (verdienen ze weer plenty aan natuurlijk! En het werkt niet eens, velen krijgen last van hart en vaatziekten)  Ongetwijfeld de beste bescherming is het resultaat van twee prime-prikken van de mRNA-vaccins van Pfizer of Moderna plus een paar boosters. “Haal je verdomde vierde kans!” zei Redlener. (Hij heeft er belangen in)

Het probleem in de Verenigde Staten is dat alleen mensen van 50 jaar of ouder of met bepaalde immuunstoornissen in aanmerking komen voor een tweede booster. En de Amerikaanse Food and Drug Administration wil niet zeggen of, en wanneer, tweede boosters voor jongere mensen worden toegestaan. “Ik heb op dit moment niets te delen”, vertelde een woordvoerder van de FDA aan The Daily Beast toen hem werd gevraagd naar boosters voor onder de 50 jaar.

be30a08464756be1c8cc558967f87263 AnGel-WinGs.nl
Het is een duidelijke bureaucratische blunder. Maar liefst een miljoen booster-doses staan ​​op het punt te vervallen in de VS, allemaal vanwege een gebrek aan afnemers. “Een grote verspilling, die beschikbaar zou moeten zijn voor alle mensen onder de 50 jaar die extra bescherming zoeken”, schreef Topol. (Gelukkig)

Om eerlijk te zijn, werken Pfizer en Moderna allebei aan nieuwe boosters die ze speciaal hebben gemaakt voor Omicron-subvarianten. Op 30 juni keurde een FDA-adviesraad deze variantspecifieke boosters goed. De FDA kondigde aan dat ze deze al in de herfst zouden kunnen goedkeuren voor gebruik in noodgevallen voor sommige Amerikanen.
( Gates kennende, maakte (liet dit maken zelf kon hij dat niet nml) nml virussen voor pc’s zodat hij virusscanners kon verkopen!!!

Maken ze nu virussen voor de mensheid zodat ze hun viruskillers kunnen verkopen!? Viruskillers die mensen zieker maken dan ze ooit hadden kunnen bedenken van tevoren, met nieuwe medicijnen nml een mrna vaccin! Niemand weet nog de gevolgen hiervan… het werkt in op je dna nb, hoe kun je dat in Godsnaam je lichaam laten spuiten?)

Lees ook:   Wilders: U Mag De Stofzuiger Daar Ophalen

Maar het risico bestaat dat deze vaccins te laat verschijnen, vooral als ze sterk zijn geoptimaliseerd voor slechts één recente subvariant en dus niet effectief zijn tegen toekomstige subvarianten. “Het najagen van varianten is een gebrekkige aanpak”, schreef Topol. “Tegen de tijd dat een BA.5-vaccinbooster mogelijk beschikbaar is, wie weet wat de overheersende stam zal zijn?” (Waarschijnlijk geloven ze het zelf  nog)

Gelukkig zijn er uitwijkmogelijkheden. Maskers en vrijwillige social distancing natuurlijk. Post-infectietherapieën, waaronder het antivirale medicijn paxlovid, helpen ook. “Dit is niet het moment om niet-farmaceutische interventie te staken”, benadrukte Redlener.

Maar vrijwillig maskers dragen en paxlovid zijn pleisters op een etterende globale wond. De toename van BA.5-infecties schept de voorwaarden voor de volgende grote subvariant: BA.6, zo u wilt. Het is misschien nog erger.
(Ja dramatiseer dit enorm, maak mensen doodsbang zodat ze zich weer laten prikken meneer…!)

Het ziet er steeds waarschijnlijker uit dat COVID bij ons zal zijn, nou ja, voor altijd . “COVID begint op de griep te lijken”, vertelde Ali Mokdad, hoogleraar gezondheidswetenschappen aan het University of Washington Institute for Health, aan The Daily Beast. (COVIS EEN GRIEP, EEN NIEUWE GRIEP NET ALS DE MEXICAANSE GRIEP…!!!En ja het zal wat heftiger uitvallen dan we gewend zijn met verkoudheden e.d. maar Covid zorgt voor minstens 3 weken kalm aan doen in je leven is dat nu zo moeilijk? Uitzieken dus, goed rusten!!! Denk aan hoe ziek je was als kind toen jij nog geen weerstand had tegen al die griepsoorten en je ook een week flink ziek kon zijn en platlag op de bank of in je bed, dat is normaal als je ziek wordt, het lijkt wel of niemand nog ziek mag zijn tegenwoordig)

Dat wil zeggen, endemisch. Een altijd aanwezige bedreiging voor de volksgezondheid. Het grote verschil is natuurlijk dat COVID veel gevaarlijker is dan de griep van vandaag . En het blijft muteren op manieren die het nog erger maken.

Bron

De vraag die hier nog geldt is, komt dit na de vaccins, of is dit echt afkomstig van het virus door mutaties…meestal zwakt dat af nml. na verloop van tijd.

En je ziet hier weer hoe men dit alles intens dramatiseert.
Er zijn er plenty die erin geloven en doodsbang worden en weer die boosters gaan halen.
Het is een smerig spel dat hier gespeeld wordt.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien