web analytics

EU-leider roept op om code van Neurenberg weg te gooien ten gunste van gedwongen vaccinatie van alle andersdenkenden

Op woensdag vertelde Ursula Van Der Leyen – het hoofd van de Europese Unie (EU) Commissie – aan de pers dat ze graag zou zien dat de al lang bestaande code van Neurenberg volledig genegeerd wordt om landen toe te staan ​​iedereen die weigert te vaccineren, te dwingen zich te vaccineren. de experimentele prik.

Haar alarmerende opmerkingen komen slechts enkele dagen nadat Duitsland het voorbeeld van Oostenrijk volgde en  een autoritaire afsluiting oplegde voor alleen niet-gevaccineerden.

Von der Leyen stond niet alleen volledig achter de gescheiden lockdown, maar zei dat het voor EU-landen “ begrijpelijk en passend ” was om verplichte COVID-vaccinaties te bespreken vanwege de nieuwe Omicron-variant, die al in 12 landen in de EU is ontdekt.

Van de BBC :

“LANDEN VAN DE EUROPESE UNIE ZOUDEN VERPLICHTE VACCINATIE MOETEN OVERWEGEN OM COVID EN DE OMICRON-VARIANT TE BESTRIJDEN, HEEFT HET HOOFD VAN DE COMMISSIE GEZEGD.

URSULA VON DER LEYEN ZEI DAT VACCINS CRUCIAAL ZOUDEN ZIJN IN DE STRIJD TEGEN DE “ZEER BESMETTELIJKE” NIEUWE VARIANT

HOE KUNNEN WE VERPLICHTE VACCINATIE BINNEN DE EUROPESE UNIE STIMULEREN EN EVENTUEEL MEEDENKEN? DIT BEHOEFT DISCUSSIE. DIT VEREIST EEN GEMEENSCHAPPELIJKE AANPAK, MAAR HET IS EEN DISCUSSIE DIE NAAR MIJN MENING MOET WORDEN GEVOERD. 

Kijk maar:

Het dwingen van individuen om dit experimentele en potentieel gevaarlijke vaccin tegen hun wil in te nemen, zou in strijd zijn met de Code van Neurenberg die in 1947 werd opgesteld in de onmiddellijke nasleep van de gruwelijke medische experimenten en mensenrechtengruweldaden door nazi’s tijdens de Holocaust.

De wetten stellen uitdrukkelijk dat ” de vrijwillige toestemming van het menselijk subject ABSOLUUT ESSENTIEEL is”, wat betekent dat het individu in staat is om ” vrije keuzevrijheid uit te oefenen , ZONDER tussenkomst van enig element van geweld, fraude, bedrog, dwang, overreiking of andere bijbedoelingen van dwang of dwang “ – à la het ontnemen van uw recht op werk als u niet bent ingeënt.

Lees ook:   Huurtoeslagen en jongeren
Een belangrijke oorzaak voor de totstandkoming van de code was de misselijkmakende uitvoering van medische experimenten door de nazi’s op proefpersonen zonder hun toestemming. Deze procedures, die doorgaans werden uitgevoerd onder het bevel van hoge functionarissen zoals Dr. Josef Mengele, waren enkele van de ergste en meest gestoorde die ooit zijn gedocumenteerd. Sindsdien is volledige en proactieve doorlopende toestemming voor elke medische procedure wettelijk vereist in westerse landen die de Neurenbergse wetten erkennen. 

De enige manier waarop landen in de EU weg kunnen komen met gedwongen vaccinaties voor dit milde virus, wat een buitengewoon onethische en afschuwelijke schending van de mensenrechten is, is door de Neurenberg-wetten af ​​te schaffen of ze gewoon volledig te negeren.

Als gewaardeerde professor merkt dr. Jordan Peterson sarcastisch op: “Hé, het is gewoon de code van Neurenberg. Alleen wat we leerden van de nazi-gruweldaden, niet in het minst die van medische aard.” 

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button