web analytics
11:11

Als koolstofdioxide zo slecht is voor de planeet, waarom kopen glastuinders CO2-generatoren om de plantengroei te verdubbelen?

Als koolstofdioxide zo slecht is voor de planeet, waarom kopen glastuinders CO2-generatoren om de plantengroei te verdubbelen?

CO2 is belangrijk voor de groei van planten!
In feite als men CO 2 vermindering wil voor onze planeet zal men de natuur ernstig verstoren en onze voedselvoorraden zo vernietigen!
Nog afgezien van te weinig zuurstof tzt, zonder planten en bomen geen zuurstof dus waar zijn zij mee bezig?

(NaturalNews) Voor slechts “enkele centen per dag” kan elke eigenaar van een kas CO2 produceren om de plantopbrengsten in hun kassen te verhogen. Dat is het bericht over CO2-generatoren die worden verkocht door toeleveringsbedrijven in de Verenigde Staten en Canada. “1.500 ppm [van kooldioxide] kan worden bereikt … deze generatoren leveren automatisch de kooldioxide die nodig is om maximaal groeipotentieel te bereiken voor slechts centen per dag”, zegt de advertentie.

 

CO2-generatoren “verbeteren de kwaliteit van de fabriek” en “verhogen de productie”. Ze zijn gemaakt in de VS en draaien op propaan of aardgas, waardoor fossiele brandstoffen in koolstofdioxide veranderen.

Waarom werkt dit om plantengroei, gezondheid en opbrengsten radicaal te verbeteren? Omdat – ben je klaar voor de waarheid? – CO2 is een plantengeneesmiddel .

Nee, het is geen vervuilende stof die de menselijke beschaving bedreigt, zoals belachelijk werd beweerd door doctoren voor de opwarming van de aarde. CO2 verhoogt in feite de opbrengst van planten, versnelt het “opnieuw vergroenen” en verbetert de herbebossing van de planeet. En hoewel de atmosfeer van vandaag slechts 400 ppm koolstofdioxide bevat, kunnen CO2-generatoren dit niveau verhogen tot 1500 ppm in kassen, waardoor plantengroei en voedselproductie worden versneld .

Is CO2 zo slecht voor de planeet, waarom betalen kassen er dan  voor om het te produceren?
Als CO2 zo verschrikkelijk was voor de planeet, zou het installeren van een CO2-generator in een kas de planten doden. Maar wetenschappers en zelfs overheden adviseren eigenlijk om CO2 aan te vullen in kassen om de plantengroei en voedselproductie te stimuleren.

Lees ook:   TROTS!!! : Jensen

“De voordelen van koolstofdioxide-suppletie op plantengroei en productie in de kasomgeving zijn al vele jaren goed begrepen”, zegt het ministerie van Landbouw en Voedselvoorziening van Ontario.

“CO2 verhoogt de productiviteit door verbeterde groei en vitaliteit plant. Enkele manieren waarop de productiviteit wordt verhoogd CO2 omvatten vroegere bloei, fruit hogere opbrengsten verminderd knop abortus in rozen, verbeterde stam sterkte en bloemmaat. Kwekers moeten beschouwen CO2als voedingsstof … verhoging van het CO2 niveau 1000 ppm zal de fotosynthese te verhogen met ongeveer 50% boven gangbare CO2 niveaus.”

In feite, zoals recente wetenschappelijke studies hebben aangetoond, is de geringe toename van de CO2 niveaus van de atmosfeer daadwerkelijk geholpen re -groene woestijnen en droge gebieden , het versnellen van de groei van bomen, struiken en grassen die de zuurstof produceren die de mens nodig heeft om te ademen.

Koolstofdioxide aanvallen is een haatdragende taal tegen moeder natuur
Hoe meer je echt de wetenschappelijke waarheid over koolstofdioxide onderzoekt in plaats van de politiek geladen “hate speech” tegen Moeder Natuur die wordt uitgespuwd door mensen als Al Gore, hoe meer je beseft dat CO2 een cruciale voedingsstof is voor de omgeving en het ecosysteem van de aarde. In feite wordt de overgrote meerderheid van alle CO2 die vrijkomt in de atmosfeer geproduceerd door Moeder Natuur via dieren in de oceaan. Iedereen die kritiek CO2 aanvalt oceaan leven en veroordelen biljoenen levende wezens die uitademen carbon dioxide als onderdeel van hun natuurlijke ademhaling. (Moeten ze allemaal een boete krijgen?)

Als een maatschappij die geïnteresseerd is in herbebossing, het uitbreiden van de diversiteit van het plantenleven, het voeden van bomen en het opnieuw vergroenen van woestijnen, moeten we niet langer iemand tolereren die zich bezighoudt met haatuitingen tegen moeder natuur en CO2. Degenen die deze essentiële voedingsstof voor de planeet proberen te demoniseren houden zich bezig met een soort van door haat gemotiveerd racisme tegen planten.

Lees ook:   Kind op foto met draakkoning-in

Als het niet goed is om iemand te veroordelen omdat hij zwart is, waarom is het dan goed voor mensen als Al Gore om eindeloos te haten tegen al de levende wezens die groen zijn ?

Trouwens, al die mensen die het alarm op CO2 blijven afgeven, worden altijd te negatief. Niemand spuwt meer doom en somberheid dan Al Gore en het broeikaseffect die apocalyptische foto’s maken van de toekomst van de aarde als we allemaal geen superbelastingen gaan betalen aan de superrijken. Stop met zo negatief te zijn!

Ze moeten meer positiviteit oefenen en affirmaties herhalen zoals:

“CO2 is een voedingsstof voor bossen.”

“CO2 wordt geproduceerd door het leven in de oceaan.”

“CO2 brengt balans in het wereldwijde ecosysteem.”

“CO2 is planten zoals zuurstof voor mensen is.”

“CO2 kan helpen om onvruchtbare woestijnen om te zetten in duurzame bossen.”

Misschien door positief te blijven, kunnen de angstvreters en doom-gloomy factoren van het broeikaseffect kalmeren, een paar keer ademen (met extra CO2) en herkennen dat wat goed is voor planten goed is voor de planeet.

Sterker nog, ik ga hyperventileren nadat ik dit artikel heb geschreven, alleen om een ​​beetje extra CO2 voor de wereld te genereren. Het is mijn geschenk aan Al Gore.

Voor de goede orde: NEE, ik steun geen verbranding van fossiele brandstoffen
De nr. 1 kritiek op dit verhaal door de gehersenspoelde schatten van Al Gore cultusaanbidders zal zijn dat ik door de kolenindustrie zwaar moet zijn betaald om dit artikel te schrijven.

Wees niet belachelijk. Ik ben het record – voor minstens een decennium – die uitvoerig het verbranden van fossiele brandstoffen heeft veroordeeld. Hoewel de CO2 die ze in de atmosfeer afgeven eigenlijk een voedingsstof is, geven ze veel andere verontreinigende stoffen vrij zoals zwavel en kwik (uit steenkool). Scrubbers in de VS maken Amerikaanse steenkoolcentrales de schoonste ter wereld, maar de Chinese kolencentrales zijn echt ziekmakende vervuilingsfabrieken.

Lees ook:   Eindelijk de Mexicaanse griep is terug in de corona tijden

Ik geloof ook dat het tijd is om de mensheid af te trekken van de petrochemische gewoonte en naar iets schoner en duurzamer te gaan, zoals kernreacties met lage energie (LENR), voorheen “koude fusie” genoemd. Recente analyse heeft nogmaals bevestigd dat koude fusie echt en praktisch is. Koude fusie kan worden gebruikt en gebruikt in plaats van steenkool om grote hoeveelheden water te verwarmen die stoomturbines aandrijven die elektriciteit opwekken.

Na verloop van tijd konden alle kolengestookte centrales in Amerika worden overgeschakeld op koude fusie . Evenzo, als verbeterde batterijtechnologie meekomt, kunnen benzine-aangedreven voertuigen worden omgeschakeld naar elektriciteit, en als die elektriciteit wordt aangedreven door koude kernfusie, dan is het schoon helemaal door de energieketen.

Fossiele brandstoffen zijn vuile zaken: ze zijn vies om uit de grond te halen, vies om te vervoeren en vies om te verbranden. Maar de CO2 die ze produceren is geen vervuiler; het is een voedingsstof die hard nodig is door bomen, grassen en struiken over de hele wereld. Dus hoewel er veel redenen zijn om zich te verzetten tegen het verbranden van fossiele brandstoffen rond onze planeet, is CO2 niet legitiem een ​​van hen.

Als al deze praatjes je doen hyperventileren, voel je dan vrij om een ​​flinke dosis schuldgevoelens te ervaren die je alleen kunt verlichten door al je geld naar Al Gore te sturen voor alle kooldioxide die je genereert.

https://www.naturalnews.com/040890_greenhouses_carbon_dioxide_generators_plant_growth.html

Climate change die zij zelf willen veroorzaken blijkbaar… zijn ze al jaren mee bezig…chemtrails, HAARP, geoengineering…
En dat kost veel geld, dus hebben ze meer geld nodig…en wij mogen dat betalen!
Onder het mom van zg klimaatveranderingen die zij zelf dus veroorzaakt hebben! NB!

Gerelateerde artikelen

Back to top button