web analytics

Wat ligt er onder het ijs van Antartica

Reden van de zogeheten zg climatechange!

Kunnen recent gesmolten sneeuwkappen een alternatieve geschiedenis van de aarde onthullen? Verken vergeten ruïnes en nieuw wetenschappelijk onderzoek dat kan wijzen op de aanwezigheid van een pre-Adamite beschaving met geavanceerde architectuur, verborgen onder het ijs. Zie bovendien hoe de wiskundige codes die door deze bevindingen worden onthuld, de mysterieuze oorsprong kunnen ontsluiten van langwerpige schedels die worden gevonden op heilige rustplaatsen over de hele wereld.

Ze weten heus wel wat ze zoeken daar, aan zeer oude schatten…en informatie van toen de mensen op aarde nog slimmer waren dan wij nu!

Lees ook:   Gideon van Meijeren zet alle leugens van Rutte en de Jonge nog even op een rijtje

Gerelateerde artikelen

Back to top button