web analytics

Talrijke sterfgevallen bij zuigelingen en kinderen na COVID-vaccinatie gerapporteerd volgens VAERS-gegevens

Volgens VAERS-gegevens zijn er talrijke sterfgevallen onder zuigelingen en kinderen na COVID-vaccinatie .

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e AnGel-WinGs.nl
Talrijke sterfgevallen bij zuigelingen en kinderen na COVID-vaccinatie gerapporteerd volgens VAERS-gegevens - AnGel-WinGs.nl

Onlangs beviel een  volledig gevaccineerde moeder van een baby die bloedde uit mond en neus volgens het VAERS-rapport. De baby stierf een dag na de geboorte. De vader van het kind sprak zijn openlijke vermoeden uit dat het vaccin verband hield met de dood.

De zuigelingensterfte is een van de 52 gemelde sterfgevallen onder 30.550 bijwerkingen die door VAERS zijn geregistreerd voor kinderen jonger dan 17 jaar op 3 december.

Een ander pasgeboren kind dat zich nog in de verpleegfase bevond en wachtte om uit het ziekenhuis te worden ontslagen, kreeg plotseling problemen toen zijn moeder op 9 september een tweede dosis Pfizer innam.

Binnen 24 uur vertraagde de hartslag van de baby, omdat er te weinig zuurstof in het bloed was, waardoor hij blauw werd, waardoor hij moeilijk kon slikken en zuigen.

Een echo van zijn hoofd onthulde dat er een bloedstolsel in zijn hersenen was dat “niet aanwezig was voorafgaand aan de vaccinatie”, volgens een VAERS-rapport, dat ook toevoegde dat die baby naar een hoger zorgniveau werd vervoerd voor een neurologisch onderzoek.

Een andere melding van een 5-jarig meisje uit Iowa met onderliggende medische aandoeningen, maar ondanks dat het goed ging, was onder degenen die onlangs aan VAERS waren toegevoegd.

Ze is op 18 november ingeënt met Pfizer en wordt behandeld in het ziekenhuis. De volgende dag werd ze ontslagen uit het ziekenhuis, maar haar vader ontdekte haar in een staat waarin ze geen hartslag had en niet ademde. Ze stierf plotseling drie nachten later.

Een 11-jarig meisje uit Georgië stierf op dezelfde dag dat ze werd ingeënt met Pfizer, dat oorspronkelijk bedoeld was voor kinderen ouder dan 12 jaar. In het VAERS-rapport werd geen doodsoorzaak vermeld.

Lees ook:   Wat Edward Snowden zojuist zei over UFO's is angstaanjagend en zou ons allemaal moeten aangaan.

Een jongen uit Wyoming van acht jaar oud die “helemaal gezond en actief” was voordat hij de eerste dosis van Pfizer’s COVID-pediatrische injectie kreeg, werd in het ziekenhuis opgenomen op de Intensive Care Unit door de diagnose myocarditis (inflammatoire levensbedreigende hartaandoening) te krijgen twee dagen later in november.

Een tienjarig meisje in Oregon dat voorheen gezond was, begon last te krijgen van pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden. Ze werd vier dagen na de Pfizer-injectie in het ziekenhuis opgenomen met myocarditis, ondanks dat ze het jaar ervoor COVID had gekregen.

Een 14-jarige uit North Carolina ontving in september zijn eerste Pfizer-vaccin en de volgende dag kwijlde hij en kon hij alleen mompelen voor spraak en was in een “veranderde staat” op zijn school.

Nadat een ambulance was gebeld, werd hij naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een beroerte kreeg en werd geopereerd om een ​​bloedstolsel uit zijn hersenen te verwijderen.

Een 13-jarige uit Maryland kreeg een hartaanval en stierf 15 dagen na een dosis Pfizer.

In november kreeg een meisje van 9 uit Zuid-Californië een aanval die in totaal 30 seconden duurde, ongeveer een minuut voordat ze haar eerste dosis van het vaccin kreeg.

Een 16-jarig meisje uit Wisconsin dat kanker had en waarvan het overlijdensrapport in november bij de VAERS werd ingediend, werd op de ochtend van de derde dag nadat ze het vaccin in september had gekregen, in haar bed gevonden met “buitensporige hoeveelheden bloed samen met grote bloedstolsels die vaginaal lijken te zijn gekomen.” In het rapport staat dat er geen autopsie is besteld.

Lees ook:   Het nieuws aangaande de vluchtelingen

Dood peuter verwijderd uit gegevens

Andere rapporten die onlangs naar VAERS zijn gestuurd, omvatten de dood van een 2-jarige jongen uit Alaska na te zijn ingeënt tegen Covid. Zijn overlijdensberichten verschenen kort in de rapporten gepubliceerd in VAERS.

De gegevens zeiden dat de jongen “binnen zes uur na het schot de mond, ogen, neus en oren begon te bloeden” en die avond zelf stierf.

Volgens een rapport op de VAERS-analysewebsite die wordt beheerd door een anonieme datatracker, verscheen het rapport op Thanksgiving-maandag kort op de VAERS-website met een aantal van 14.529 gedownloade records.

Rapporten die werden ingetrokken, werden later op 3 december opnieuw op de site geladen, maar geen van de overlijdensakten van de tweejarige werden opgenomen.

Toen Rick Nicholls, onafhankelijk lid van het provinciale parlement van Canada, deze week de minister van Volksgezondheid van Ontario, Christine Elliott, vroeg naar de gerapporteerde toename van doodgeboorten onder gevaccineerde moeders in de provincie, negeerde de regering hun vragen en weigerde te antwoorden.

Spike-eiwit in moedermelk?

Volgens het VAERS-rapport stierf een  baby die borstvoeding gaf aan bloedstolsels  en ontstoken slagaders, weken nadat zijn moeder het Pfizer COVID-19-vaccin had gekregen. De zaak was het tweede bekende verhaal van een baby die borstvoeding gaf en stierf aan bloedstolsels door het vaccin , destijds.

In het rapport aan het vaccin-bijwerkingssysteem stelde de moeder vraagtekens bij de rol van het vaccin bij de dood van haar baby.

“Ik ben benieuwd of het spike-eiwit door de moedermelk kan zijn gegaan en een ontstekingsreactie bij mijn kind heeft veroorzaakt. Ze zeggen dat de ziekte van Kawasaki vergelijkbaar is met het Multi-System Inflammatory Syndrome bij kinderen dat ze zien bij post-Covid-infecties,” zei ze.

“Maar als ze weten dat antilichamen als een goede zaak door de moedermelk gaan, waarom zou het spike-eiwit dan niet ook door de moedermelk gaan en mogelijk problemen veroorzaken.”

In mei publiceerde  GreatGameIndia  een verhaal over de VAERS-inzending met betrekking tot de  dood van een 2-jarige  door het Pfizer-vaccin. Aangezien de vaccinatieproeven officieel alleen voor kinderen van 5 tot 11 jaar waren, vroegen we “hoe komt het dat een 2-jarige baby werd gevaccineerd” en dat “het incident onmiddellijk door CDC moet worden onderzocht”. Later heeft de  CDC het VAERS-item verwijderd  zonder details te verstrekken.

Lees ook:   Arbeid ziekmakend

Ondertussen heeft de Vietnamese provincie Thanh Hoa het  gebruik van de Covid-19-vaccinbatch van Pfizer opgeschort nadat meer dan 120 studenten  na de vaccinatie in het ziekenhuis waren opgenomen .

Uit een grote nieuwe studie is gebleken dat geen enkel gezond kind in Duitsland in de leeftijd van 5 tot 18 jaar stierf aan COVID-19 tijdens de eerste 15 maanden van de pandemie  die COVID-schoten voor kinderen ontmaskerde .

Uit de studie bleek verder dat de kans dat een gezond kind van 5-11 jaar intensieve zorg nodig zou hebben voor COVID ongeveer 1 op 50.000 was.

Volgens een andere verontrustende nieuwe studie zijn sociale afstand, gezichtsmaskers en andere dergelijke COVID-regels verantwoordelijk voor het veroorzaken van een afname van 23% in de cognitieve vaardigheden van kinderen . De studie vond ook een vergelijkbare vermindering van de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden van kinderen, zowel verbaal als non-verbaal.

Gezien het belang van het laten vaccineren, wachten verschillende ouders reikhalzend op vaccins voor kinderen. Er zijn echter enkele  medische experts en epidemiologen die geen voorstander zijn van het vaccineren van kinderen.

 

Bron 

Gerelateerde artikelen

Back to top button