web analytics
...

Ziekenhuis probeert kinderen te ontvoeren die ivermectine kregen van ouders

De medische maffia en hun schrikbewind gaan door in de Verenigde Staten.
Er is een zeer verontrustende video opgedoken van een vrouw in New Hampshire waarin ze opgenomen ziekenhuispersoneel en kindersociale dienstagenten die probeerden een vader op te sporen die meldde dat hij zijn kinderen Ivermectine gaf.
Er is naar verluidt een gerechtelijk bevel uitgevaardigd om de kinderen uit de voogdij van hun vader te verwijderen.
Tegenwoordig is het in de Verenigde Staten volkomen acceptabel om je kind te misbruiken en te proberen ze te vermoorden door ze te injecteren met een experimentele genveranderende injectie die niet eens is goedgekeurd door de FDA, maar als je je kind een medicijn geeft dat IS goedgekeurd door de FDA met een staat van dienst van meer dan 30 jaar op het gebied van veiligheid, zullen ze uw kinderen weghalen omdat ze hen in plaats daarvan een COVID-19-injectie willen injecteren.

Ook heeft advocaat Aaron Siri, een advocaat voor vaccinletsel die momenteel de FDA aanklaagt, gemeld dat de FDA nu orders van Ivermectine die de VS binnenkomen in beslag neemt.

De medische maffia en hun kartel staan ​​gewoon geen concurrentie toe voor hun biowapen COVID-19-schoten, en ze zullen er alles aan doen om jou en je gezin te vernietigen, inclusief het ontvoeren van je kinderen, om je te laten voldoen.
Reageer op dit artikel op HealthImpactNews.com.

https://vaccineimpact.com/2021/hospital-tries-to-medically-kidnap-children-given-ivermectin-by-parents/
Met dank aan: https://vaccineimpact.com

Lees ook:   Misleiding, poll verwijdert nadat teveel mensen tegen het vaccin waren!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button