web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Duitse politicus zegt dat onderdrukkende covid-maatregelen voor niet-gevaccineerden gebaseerd waren op “softwarefout”

Na maandenlang de niet-gevaccineerde personen belasterd te hebben en de huidige situatie een “pandemie van niet-gevaccineerden” te hebben genoemd, trekt de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach zich terug en geeft hij zijn eerdere uitspraken de schuld van een “softwarefout”.

In november meldden bedrijfsnieuwszenders een toename van het aantal ‘incidenten’ in heel Hamburg. De claim was dat in een kwestie van slechts een paar dagen het aantal gevallen van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) groeide van 111,6 geïnfecteerde mensen per 100.000 tot 160 mensen per 100.000.

Naarmate november vorderde, groeide dat aantal tot 209,2 gevallen per 100.000 mensen, om aan het einde van de maand te stijgen tot een recordhoogte van 223,3 gevallen per 100.000 mensen.

Deze foutieve cijfers, waarvan we nu weten dat ze in wezen uit het niets zijn vervaardigd, werden gebruikt als excuus om een ​​nieuwe golf van covid-tirannie genaamd “2G” te legitimeren.

Die regeling hield in dat mensen moesten worden gevaccineerd of ‘hersteld’ waren van een ‘positieve’ covid-test om winkels binnen te gaan, in restaurants te eten of naar clubs te gaan. De niet-gevaccineerden kregen ook te horen dat ze alle sociale contacten moesten vermijden.

Burgemeester Peter Tschentscher van Hamburg hielp de hysterie aan te wakkeren door te beweren dat alleen het “vaccin” Duitsland uit de covid-nachtmerrie zou halen.

Nu ontdekte een onderzoek door de kranten Sueddeutscher Zeitung en Welt dat de piek in de gevallen die door Lauterbach en Tschentscher werden aangeprezen, niet echt was .

De sociale diensten van Hamburg hebben de cijfers drastisch vertekend om de illusie te wekken van een nieuwe ziektegolf onder de niet-gevaccineerden, terwijl de realiteit is dat deze instanties op dat moment niet eens wisten wie was gevaccineerd en wie niet.

 

“Dit weerhield hen er echter niet van om iedereen met een onbekende status als niet-gevaccineerd te classificeren”, legt Wahagen Khabayan van The National Pulse uit . “Inderdaad, eind november had maar liefst 70 procent van de positieve gevallen een onbekende status.”

Covid is een pandemie van leugens

De burgemeester van Hamburg hield in de tweede week van november een persconferentie waarin hij ten onrechte beweerde dat 90 procent van alle nieuwe covid-infecties in de stad zich voordeden in niet-gevaccineerden.

Hij loog verder over de zevendaagse infectiegemiddelden voor zowel de niet-gevaccineerde als de gevaccineerde, en beweerde dat ze respectievelijk 605 per 100.000 en 22 per 100.000 waren. (Gerelateerd: Duitse regeringsonderzoekers waarschuwen dat volledig gevaccineerde mensen aids krijgen vanwege de prikken.)

Welt ontdekte later dat de foutieve methoden die werden gebruikt om deze valse cijfers te berekenen, ook in heel Duitsland werden gebruikt, waardoor het leek alsof er echt een pandemie van niet-gevaccineerden was.

De waarheid is natuurlijk dat de wereld nu lijdt onder een pandemie van gevaccineerden . Covid zou hoogstwaarschijnlijk al lang geleden zijn geëindigd als er nooit injecties in de armen van mensen waren geweest.

De chemische spuiten gevuld met dodelijke spike-eiwitten – of in het geval van de mRNA-shots, een GGO-softwaresjabloon die het lichaam van mensen instrueert om deze spike-eiwitten te produceren – blijven de eindeloze stroom van ziekten en ziekenhuisopnames voeden.

Pas afgelopen weekend kwam de waarheid over hoe deze berekeningen tot stand kwamen openbaar. De burgemeester van Hamburg beweert nu dat de verkeerde classificaties het gevolg waren van “verschillende IT-systemen”, wat dat ook mag betekenen.

“Met de situatie in Hamburg … kan ik zonder twijfel beweren dat het probleem in de automatische classificatie van de software zat”, voegde Lauterbach eraan toe, ook in een poging zijn gezicht te redden.

“Het probleem is nu opgelost … en het was een vergissing en niet met opzet gedaan om de niet-gevaccineerde grotendeels de schuld te geven van de pandemie.”

Meer gerelateerd nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) leugens is te vinden op Deception.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheNationalPulse.com

NaturalNews.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥