web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Hamas-leider fluit: wij zijn “CIA Psy-Op” om de globalistische agenda vooruit te helpen

Hamas is geen terroristische organisatie die vastbesloten is om voor het Palestijnse volk te vechten, oorlog te voeren tegen Israël en verloren land terug te winnen.

In werkelijkheid is de zogenaamd dodelijke terroristische groepering eigenlijk een globalistische psy-op, gecreëerd door de CIA en gesteund door hun vermeende vijanden Israël, om de globalisten te helpen hun doelen van meer eeuwige oorlogen in het Midden-Oosten te bereiken, en te helpen een ‘Nieuwe Wereld’ in te luiden. Volgorde.’

Maar geloof mijn woord niet . Dat zegt de zoon van een van de oprichters van Hamas, die zijn positie als ‘vergulde prins’ in de Hamas-beweging heeft opgegeven om op de klok te blazen en de wereld de waarheid te vertellen over wat er werkelijk achter de schermen van de terreur gebeurt. groep.

Maar er is slechts één probleem voor Mosab Hassan Yousef, wiens vader een sleutelfiguur was bij de oprichting van Hamas in 1987. Hij wil de westerse wereld de waarheid over Hamas vertellen, maar onze reguliere media doen er alles aan om zijn stem te onderdrukken en blijven onze radiogolven volpompen met globalistische propaganda.

Maar hier bij The People’s Voice worden we niet gecensureerd door globalistische betaalmeesters, en we hebben het hele verhaal voor je.

Volgens Mosab Hassan Yousef geeft Hamas niets om de Palestijnen, en zelfs niet om de Islam. Kortom, alles wat ons over de groep is verteld, is een leugen.

De verkiezingen waar Yousef naar verwijst, vonden plaats in 2006 en Hillary Clinton werd op de band betrapt, niet lang nadat ze tegenover een krantenredacteur opschepte over plannen om de verkiezingen te manipuleren.

Globalisten hebben lange tijd internationale terreurgroepen gebruikt om de wereldgebeurtenissen te dicteren, valse vlaggen te creëren en de massa onder controle te houden door hen te terroriseren tot onderwerping.

Lees ook eens:  Egyptische miljardair wil eiland in de Middellandse Zee kopen voor vluchtelingen

Af en toe komt de waarheid, dankzij mensen als Ron Paul, zelfs binnen het Amerikaanse Congres aan het licht.

Tulsi Gabbard ging in 2016 op een geheime onderzoeksmissie naar Syrië om de leugens en propaganda te doorzoeken en uit te vinden wat er werkelijk ter plaatse gebeurde. Het toenmalige Democratische Congreslid kwam terug naar Amerika met schokkend nieuws.

De regering-Obama financierde en steunde ISIS en Al-Qaeda.

De dappere Tulsi ontmantelde het nepnieuwsverhaal van CNN volledig en zette de zaken recht.

Maar ze had nog verder kunnen gaan. De regering-Obama steunde niet alleen ISIS en Al-Qaeda in het Midden-Oosten – deze terreurgroepen zijn feitelijk door de CIA opgericht om de globalisten te helpen hun doelen te bereiken.

Obama, Biden, Clinton, Bush en Cheney zijn er allemaal diep bij betrokken en we hebben al het bewijsmateriaal dat nodig is om hen voor een rechtbank schuldig te verklaren aan misdaden tegen de menselijkheid.

Globalisten gebruikten Amerikaanse inlichtingendiensten om terreurgroepen, waaronder ISIS en Al-Qaeda, uit het niets te creëren om de wereld tot onderwerping te terroriseren.

Degenen die hun geschiedenis kennen, weten dat de CIA in de jaren tachtig Osama bin Laden heeft gerekruteerd, gefinancierd, bewapend en getraind.

Wijze woorden van Rand Paul. Nu weten we dat hij in alles gelijk had.

Natuurlijk vielen de reguliere media hem destijds aan en zeiden dat hij in alles ongelijk had. Dat hoeft geen verrassing te zijn, aangezien de reguliere media de propaganda-afdeling van de globalistische elite zijn.

Maar ze kunnen de waarheid niet eeuwig blijven verdoezelen. De bewijskracht tegen de globalistische elite en de inlichtingendiensten die hun vuile werk doen, is overweldigend.

Lees ook eens:  Geile hessies in gesprek met Bep

Nu weten we dat de CIA niet alleen Al-Qaeda en ISIS in Syrië met wapens steunde, zoals Tulsi Gabbard ons vertelde. Nu weten we dat de CIA actief betrokken was bij de samenwerking met de terreurgroep om – wacht erop – terreur over de hele wereld te verspreiden.

Een artikel uit 2010 in de Washington Post , geschreven door voormalig legerinlichtingenofficier Jeff Stein, bevat een gedetailleerd verslag van hoe de CIA weliswaar een nep-Bin Laden-video heeft gefilmd in de aanloop naar de oorlog in Irak van 2003.

Het artikel, dat commentaar bevat van meerdere bronnen binnen de Iraq Operations Group van de CIA, legt uit hoe het agentschap van plan was “Irak te overspoelen met de video’s” die verschillende controversiële scenario’s weergeven.

Andere CIA-functionarissen gaven toe dat ze verschillende nepvideo’s hadden gepland met de voormalige Iraakse president Saddam Hoessein, waarvan er één de leider zou afbeelden die seksuele handelingen verrichtte met een tienerjongen.

“Het zou lijken alsof de foto door een verborgen camera is gemaakt”, zei een van de voormalige functionarissen. “Heel korrelig, alsof het een geheime video-opname was van een sekssessie.”

Hoewel deze door de CIA gefilmde nepvideo’s nooit zijn vrijgegeven, roept de vaak over het hoofd geziene erkenning van dergelijke psychologische operaties vragen op in het licht van de beruchte onthoofdingsvideo’s van ISIS.

Slechts enkele dagen nadat veel mensen de discrepanties in de onthoofdingsvideo van James Foley in twijfel trokken, concludeerden Britse forensische experts  dat de video waarschijnlijk was geënsceneerd  met behulp van ‘camerabedrog en gelikte postproductietechnieken’.

“Na verbeteringen kan worden gezien dat het mes minstens zes keer over de bovenste nek wordt getrokken, zonder bloedbewijs tot het punt waarop het beeld zwart wordt”, aldus een analist. “Volgens mij is het in scène gezet. Ik heb het gevoel dat de executie mogelijk heeft plaatsgevonden nadat de camera was gestopt.”

Nu hebben we nog meer bewijs dat de CIA de schokkende video’s van ISIS voor hen maakte. Een klokkenluider lekte beelden van de filmset van een CIA-productie, met groen scherm en al.

Lees ook eens:  Wie heerst er nu in de wereld... dit filmpje zegt wel genoeg!

De tactiek om de massa te terroriseren tot onderwerping komt in vele vormen voor, maar het inzetten van terreurgroepen als boeman om het publiek ervan te overtuigen oorlog te voeren is een klassieker uit het globalistische draaiboek.

Netanyahu is een mondialistische stroman, dus het mag geen verrassing zijn dat hij al tientallen jaren hand in hand met Hamas samenwerkt. Je kunt alles vergeten wat de westerse reguliere media je hebben verteld over het Israëlisch-Hamas-conflict. Ieder intelligent persoon in Israël begrijpt dat het beleid van Netanyahu erop gericht is Hamas aan de macht te houden.

Waarom? Omdat het hem politiek uitkomt om een ​​vijand aan de poorten te hebben. Het past ook bij de staat Israël. Het Oekraïne van Zelensky heeft het afgelopen jaar een slechte reputatie opgebouwd vanwege het bedelen om Amerikaanse hulpdollars, maar Israël is de onbetwiste zwaargewichtkampioen van de sport.

We weten dat de CIA Al-Qaeda en ISIS heeft gecreëerd en gesteund. Hamas in een andere appel van dezelfde boom. De elites hebben nu hun excuus voor nog een eeuwige oorlog, deze keer met Iran, in het Midden-Oosten.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥