web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

310 hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, 177 doden, na COVID-vaccin

a534430577ad30482e0fae47f743fa53 AnGel-WinGs.nl

Het is zeker niet normaal dat jonge atleten een hartstilstand krijgen of overlijden tijdens het sporten, maar dit jaar gebeurt het. Al deze hartproblemen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-injectie hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit kan gebeuren met mensen die geen COVID-injectie hebben gekregen, wijzen de enorme aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.
De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-injectieprogramma’s over de hele wereld uitvoeren, blijven herhalen dat  “de COVID-injectie een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is.”
Dus in reactie op hun uitspraak is hier een niet-uitputtende en voortdurend groeiende lijst van jonge atleten die in 2021 ernstige medische problemen hadden na het ontvangen van een of meer COVID-injecties.
Veel hiervan werden aanvankelijk niet gemeld. We weten dat veel mensen te horen kregen dat ze aan niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er geen melding van maakten. Ze begonnen te gebeuren na de eerste COVID-vaccinaties.
De reguliere media melden nog steeds niet het meeste, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd instorten door een hartaanval. Velen van hen sterven – ongeveer 50%.

Aan de kant gezette atleten met “ziekte” die niet in dit rapport zijn opgenomen

Veel sportteams hebben nu meerdere spelers aan de zijlijn. Het zijn er tientallen. De teams en Big Media verbergen dit, denkend dat niemand het zal merken.
Deze beschadigde spelers worden niet in dit rapport getoond als ze alleen als “ziekte” worden gerapporteerd, maar ze zouden de moeite waard zijn om te volgen, omdat het niet normaal is om er zoveel te hebben. Hun immuunsysteem is waarschijnlijk aangetast door ‘iets’, dus ze zullen openstaan ​​voor veel dingen die ze normaal gesproken van zich af hadden kunnen schudden.
We laten het aan anderen over om deze te volgen – we hebben onze handen vol aan het afhandelen van de onderzoeken voor deze lijst, gaan terug in de tijd om nieuwe informatie te vinden die voorheen niet beschikbaar was, en maken kleine correcties wanneer ze worden ontdekt. Het zal uiteindelijk allemaal uitkomen.

Lees ook:   De "anti-covid" -pillen van Merck en Pfizer zijn gewoon weer een winstgevende zwendel om covid-hysterie uit te buiten

Lijst met bijwerkingen vaccins

Hier is een niet-limitatieve lijst van gemelde verwondingen. De meeste waren hartstilstand.

  • Hartstilstand
  • Bloedstolsels of trombose
  • Hartinfarct
  • Onregelmatige hartslag
  • aritmie
  • neuropathie
  • Dood

 

Groeiend rapport


https://rumble.com/embed/vn1hx7/?pub=4

Dit verhaal zal in de loop van de tijd groeien naarmate er nieuwe informatie wordt toegevoegd. Als u bewijs heeft van informatie die wij nog niet hebben, of als u een correctie heeft, stuur deze dan via ons contactformulier, met zoveel mogelijk informatie. Nuttige informatie is de naam van de persoon, de leeftijd, wat er met hem of haar is gebeurd, of hij/zij de COVID-injectie(s) heeft gehad, de datum van overlijden, een link naar een nieuwsbericht.
Speciale dank aan lezers die correcties hebben aangebracht, fouten hebben gevonden die we hebben gemist of nieuwe informatie hebben verstrekt waarvan we niets wisten. Het is nu een echte teamprestatie en we waarderen het.
Ga naar GoodSciencing.com om de volledige lijst te zien.

https://vaccineimpact.com/2021/310-athlete-cardiac-arrests-serious-issues-177-dead-after-covid-shot/
Met dank aan: https://vaccineimpact.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken