web analytics
11:11 Dubbele getallen

“We hebben ze. Factcheck dit!”

Advocaat Thomas Renz publiceert verbluffende gegevens van nooit eerder gezien Vaccine Injury/Death Tracking System
Dankzij een klokkenluider die naar voren kwam bij advocaat Thomas Renz, ziet het publiek nu, voor de eerste keer ooit , harde gegevens uit de grootste database die beschikbaar is in de VS om de impact van COVID-19 te bestuderen, inclusief doden en gewonden; Het CMS Medicare-volgsysteem.
Tijdens een buitengewone toespraak op Clay Clark’s ReAwaken America Tour schokte advocaat Thomas Renz de menigte van duizenden aanwezigen en miljoenen die via livestream toekeken toen hij onthulde:
Uit die gegevens van het Medicare Tracking System blijkt dat 19.400 mensen onder de 80 jaar zijn overleden binnen 14 dagen na ontvangst van het COVID-19-vaccin.
Bovendien zijn binnen 14 dagen na ontvangst van het Covid-19-vaccin 28.065 mensen ouder dan 80 overleden.
Het totale aantal Amerikaanse burgers dat stierf binnen 14 dagen na ontvangst van het COVID-19-vaccin is 48.465 volgens harde gegevens die zijn onthuld in het Medicare Tracking System.
In juli verklaarde procureur Renz Klokkenluider, op straffe van meineed, dat ze schatte dat er minstens 45.000 mensen waren overleden aan het Covid-19-vaccin. USA Today Fact Checkers en andere factcheckers beweerden dat dit ‘verkeerde informatie’ was. De onthullingen van vandaag bevestigen dat het “Trusted News Initiative” eigenlijk de bron is van verkeerde informatie en propaganda, en dat advocaat Thomas Renz Klokkenluider al die tijd gelijk had.
Nadat hij had bewezen dat meer dan 45.000 mensen zijn overleden aan het COVID-19-vaccin, richtte advocaat Renz zijn aandacht vervolgens op het aantal mensen dat wordt gedood in Amerikaanse ziekenhuizen door het ingestelde Remdesivir-protocol van Dr. Anthony Fauci.
Advocaat Renz is ook in het bezit van overlijdensgegevens van Remdesivir van het Medicare Tracking System die door de overheid zijn achtergehouden voor onze burgers.
Uit de Remdesivir-gegevens blijkt van de 7.960 begunstigden die Remdesivir voor Covid-19 hadden voorgeschreven, 2.058 overleden. Dat is 25,9 procent.
46 procent van de mensen stierf binnen 14 dagen na de behandeling met Remdesivir. De Remdesivir-behandeling werd ingesteld in Amerikaanse ziekenhuizen op aanwijzing van Dr. Anthony Fauci.
Ernstige bijwerkingen werden gemeld bij 131 van de 532 patiënten die Remdesivir kregen. Dat is 24,6 procent.
Advocaat Renz zegt: “Dit roept de vraag op … Waarom is dit het protocol in Amerikaanse ziekenhuizen? Lijkt dit u “veilig en effectief”?”
RENZ VERPLEEGKUNDIGE KLOKKENBLAZERS ONTHULLEN TWEE-LAAGS ZORGSYSTEEM AFHANKELIJK VAN UW VACCIN-STATUS
Tijdens de toespraak van advocaat Thomas Renz op Clay Clark’s ReAwaken America Tour in Colorado Springs, sprak Colorado Renz ook over de klokkenluiderverpleegkundigen die hem onthulden dat ze een tweeledig systeem van gezondheidszorg hebben gezien, afhankelijk van de “vaccinatiestatus” van de patiënt. “De verpleegsters onthulden me dat patiënten die gevaccineerd zijn Ivermectine krijgen , waarvan is bewezen dat het mensen geneest. Maar als je niet gevaccineerd bent, zetten ze je op Remdesivir in de hoop dat je doodgaat ‘, zei advocaat Thomas Renz.
DE FDA VOLGT VACCINSTERFEN, TERWIJL ER TIJDENS DE BEWEGING DAT HET COVID-VACCIN VEILIG EN EFFECTIEF IS
Ook tijdens de toespraak van advocaat Renz onthulde hij dat de FDA actief werkt met CMS real-time data (CMS Medicare database) om wekelijkse rapporten te verzamelen over Covid-19 bijwerkingen, ondanks het feit dat de Amerikaanse bevolking herhaaldelijk te horen krijgt dat dit vaccin “is” veilig en effectief.” Advocaat Renz zegt: “Deze informatie is nooit aan het publiek gegeven en je zult zien waarom ze het verborgen hebben gehouden en nooit hebben gepubliceerd. Het is erg vernietigend, en uit deze gegevens blijkt dat de FDA wist wat er ging gebeuren, het liet gebeuren, en duizenden en duizenden zijn gestorven of gewond geraakt.”
Tijdens zijn toespraak onthulde Renz alleen al in één staat (New York) dat het aantal mensen dat bijwerkingen heeft ervaren na de Covid-injectie in de duizenden liep. 
Bijwerkingen die werden ervaren door mensen die de Covid-19-injectie in de staat New York kregen, omvatten duizenden cardiovasculaire gebeurtenissen, duizenden gevallen van mensen die Covid kregen en duizenden doden.
Er zijn ten minste 13 bijwerkingen gemeld in het systeem. “Vergeet niet dat dit “bijwerkingen” zijn die de overheid, de media en sociale media het publiek blijven vertellen dat ze niet gebeuren. De mantra van ‘veilig en effectief’ moet stoppen na de informatie van vandaag’, zegt procureur Renz.
Een kopie van de hele toespraak van procureur Renz, samen met gegevens van het verborgen vaccinvolgsysteem, zal op zijn website worden geplaatst op www.Renz-Law.com
Zie hier meer: ​​rumble.com
Headerafbeelding: Genetic Literacy Project
Vetgedrukte nadruk toegevoegd

Lees ook:   Geen complottheorieën!

https://principia-scientific.com/we-got-them-fact-check-this/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button