web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Feestje voor transgenderkinderen: ‘Verschrikkelijk, kwaadaardig en ziek’

‘We moeten deze kwade waanzin aan de kaak stellen, waar we het ook zien. Vooral aan onze eigen kant’, zei Matt Walsh.

(Het is gewoonweg gestoord gedrag dat plots aangezien wordt voor normaal, moet je dat acceptabel vinden? Niet. Je hond is een hond en geen kat, wat hij zelf ook moge zeggen en denken..nu zegt een hond niet veel, maar bwvs dan )

Matt Walsh van Daily Wire heeft Fox News gehekeld voor hun steun aan de transgender-ideologie.

Gisteren mikte de bekende conservatieve expert op een speciaal rapport van Fox News waarin de beslissing wordt gevierd van een 14-jarig meisje genaamd Ryland om als jongen te leven en haar ouders omdat ze haar sinds haar 5e in dit bedrog hebben gesteund.
(Het is ook bedrog, je houdt jezelf flink voor de gek! En die ouders!? Helemaal absurd er worden kinderen voor minder uit een huis getrokken, en dit kan wel!? 5 jaar dan is een kind zich echt niet bewust van man of vrouw, ja opa en papa en mama en oma… kinderen in de klas en als een kind dan een vriendje heeft of vriendinnetje van het andere geslacht wil het kind misschien ook wel van dat andere geslacht zijn, dus de opmerking ik wil een jongen zijn(meisje) of een jongen die zegt ik wil een meisje zijn, behoor je als ouder zijnde te corrigeren… Je bent geen meisje dus dat kan niet een kind accepteerd dat, kous af klaar… Als je als ouders niet weet op te voeden ben je eigenlijk ook geen kinderen waardig! Opvoeden is voor later, voor altijd in hun leven, wil  je dat je kind een leven krijgt vol ellende en onzekerheid? Lijkt me niet)

De verslaggever zegt dat het kind als peuter een nieuw geslacht aankondigde“, schreef Walsh op Twitter. “Wil Fox ons laten geloven dat BABIES hun geslacht kunnen kiezen? Dit is de meest extreme, radicale, gevaarlijke vorm van genderideologie. En het wordt gepromoot op Fox News.”

Hij vervolgde: “Het arme kind is nu 14 met een permanent veranderd lichaam, veroordeeld om voor altijd te leven met een identiteit die is opgelegd als een klein kind. Het is afschuwelijk, slecht en ziek. En het is wat Fox koos om te promoten.”

“Ik weet voor een feit dat veel mensen bij Fox dit niet goedkeuren en nooit zouden hebben ingestemd met het uitzenden van radicale extreemlinkse transpropaganda. Maar Fox-verslaggever Bryan Lenas koos ervoor om dit verhaal te doen en iemand bij Fox koos ervoor om het in de lucht te brengen. Alle betrokkenen moeten onmiddellijk worden ontslagen.”

De korte documentaire maakt deel uit van een grotere serie “America Together: LGBTQ+ Pride Month” bij Fox News, aldus de nationale correspondent Bryan Llenas.

 

 

Llenas zei in de videospecial: “Voordat Ryland zelfs maar kon praten, slaagde hij erin zijn ouders te vertellen dat hij een jongen is.”

Bron

Echt ziek dit alles.
Ik ga dit echt niet normaal vinden.
Punt!
Wat een chaos krijgt de mensheid straks als we dit gaan zien als normaal.
Hou toch op.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥