web analytics
11:11 Dubbele getallen

Alle 43 Amerikaanse presidenten hebben Europese koninklijke bloedlijnen

Did you know all 44 U.S. presidents have carried European royal bloodlines into office? 34 have been genetic descendants from just one person, Charlemagne, the brutal eighth century King of the Franks. 19 of them directly descended from King Edward III of England. In fact, the presidential candidate with the most royal genes has won every single American election. “This information comes from Burke’s Peerage, which is the Bible of aristocratic genealogy, based in London. Every presidential e...

Wist u dat alle 43 Amerikaanse presidenten Europese koninklijke bloedlijnen hebben? 34 Zijn genetische afstammelingen van slechts één persoon, Karel de Grote, de brute achtste eeuwse koning van de Franken. 19 Van hen stammen rechtstreeks af van Koning Edward III van Engeland. In feite heeft de presidentskandidaat met de meest koninklijke genen elke Amerikaanse verkiezing gewonnen.

“Deze informatie komt van Burke’s Peerage, de bijbel van de aristocratische genealogie, gevestigd in Londen. Elke presidentsverkiezing in Amerika, sinds en inclusief George Washington in 1789 aan Bill Clinton, is gewonnen door de kandidaat met de meeste Britse en Franse koninklijke genen. Van de 42 presidenten tot Clinton waren er 33 verwant aan twee personen: Alfred de Grote, koning van Engeland, en Karel de Grote, de beroemdste vorst van Frankrijk. Zo gaat het verder: 19 van hen zijn gerelateerd aan Engeland, Edward III, die 2000 bloedverbindingen heeft met Prins Charles. Hetzelfde geldt voor de bankgezinnen in Amerika. George Bush en Barbara Bush komen uit dezelfde bloedlijn – de Pierce-bloedlijn, die de naam veranderde van Percy, toen hij de Atlantische Oceaan overstak. Percy is een van de aristocratische families van Groot-Brittannië, tot op de dag van vandaag.

Als Amerika in 1776 zijn onafhankelijkheid van de Europese monarchieën verklaarde, hoe is het dan mogelijk dat elke president is afgedaald van Europese monarchen? Als presidenten democratisch gekozen worden zoals ons is verteld, wat is dan de kans dat we altijd leden van Britse en Franse koninklijke bloedlijnen kiezen om ons te leiden? 

“De Amerika’s zijn altijd in eigendom geweest en worden bestuurd door dezelfde koninklijke families van Groot-Brittannië en Europa die volgens de conventionele geschiedenis behoren tot degenen die verslagen zijn tijdens de oorlogen van de zogenaamde ‘onafhankelijkheid’.” -Michael Tsarion, “Astrotheology and Sidereal Mythology” 

” Als het echt het land van de vrijheid is en als, zoals wordt beweerd, iemand echt de president kan worden, zou je verwachten dat de 43 presidenten van George Washington
George W. Bush zou die genetische diversiteit uitdrukken. Je lacht. De presidenten van de Verenigde Staten zijn evenzeer een koninklijke dynastie als alles in Europa, vanwaar hun bloedlijnen kwamen. “-David Icke,” Tales from the Time Loop ” 

Onderzoekers zoals David Icke, Michael Tsarion en Fritz Springmeier, samen met stichtingen zoals de New England Historical Genealogy Society, Burkes Peerage, de Roman Piso Homepage en andere betrouwbare genealogische bronnen hebben deze koninklijke presidentiële bloedlijnen gedocumenteerd. Eigenlijk zal de toegewijde onderzoeker, door ver genoeg te vertakken over de presidentiële stamboom, vaststellen dat alle 43 presidenten verwantschap delen, die tot dezelfde algemene afkomst behoren, vaak de 13e Illuminati-bloedlijn, de Merovingische lijn en / of de Windsor-Bush worden genoemd bloedlijn. 

19/08/2013 11h05 - Em entrevista, príncipe William brinca e chama filho de ‘malandro’. Herdeiro britânico se disse ansioso para voltar ao trabalho e dormir. Príncipe disse ter sido treinado para aprender a lidar com cadeirinha de carro. Segue a árvore genealógica da família real britânica já com George. By G1.

“Als je diep genoeg gaat in het genealogisch onderzoek zul je zien dat ALLE presidenten uit deze lijn komen … Een woordvoerder van Burkes Peerage, de bijbel van koninklijke en aristocratische genealogie gebaseerd in Londen, heeft gezegd dat elke presidentsverkiezing sinds en inclusief George Washington in 1789 is gewonnen door de kandidaat met de meest koninklijke genen. Nu kunnen we zien hoe en waarom. Presidenten van de Verenigde Staten worden niet gekozen door een stemming, ze worden gekozen door bloed! “-David Icke,” The Windsor-Bush Bloodline “
Toegegeven, de relaties zijn soms verre 10e of 15e neven, maar in een land met honderden miljoenen om uit te kiezen, kan dit eenvoudigweg geen toeval of toeval zijn. Gary Boyd Roberts, een genealoog bij de New England Historic Genealogical Society heeft deze verbanden grondig beschreven in zijn boek ‘Ancestors of American Presidents’. George W. Bush zelf is rechtstreeks familie van 16 voormalige Amerikaanse presidenten, waaronder George Washington, Millard Fillmore, Franklin Pierce, Abraham Lincoln, Ulysses Grant, Rutherford B. Hayes, James Garfield, Grover Cleveland, Teddy Roosevelt, William H. Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Franklin D. Roosevelt, Richard Nixon en Gerald Ford.

Lees ook:   Vaarwel FB, Youtube, Google...

Bush is nauw verwant aan de koning van Albanië en heeft verwantschap met elk lid van de Britse koninklijke familie en het House of Windsor. Hij is familie van 20 Britse hertogen, de 13e neef van de Britse koningin-moeder en van haar dochter, koningin Elizabeth. Hij is een neef uit de 13e eeuw die ooit van prins Charles is verwijderd en heeft een rechtstreekse afstamming van koning Hendrik III, Karel II en Edward I van Engeland. Via het House of Windsor en King Henry III zijn ook de Bush’s en Bill Clinton genetisch verwant. 

“Volgens Burke’s Peerage is Bill Clinton, zelfs volgens de officiële genealogie, genetisch verwant aan het House of Windsor, de huidige koninklijke familie in Groot-Brittannië; voor elke Schotse monarch; aan koning Hendrik III van Engeland; en aan Robert I van Frankrijk. “-David Icke,” Alice in Wonderland en het World Trade Center “
❥ Did you know that all 44 U.S. presidents have carried European royal bloodlines into office?

In 2004 liep George W. Bush als een “Republikein” tegen “Democraat” John Forbes Kerry – zijn 16e neef. Deze neven, verbonden aan dezelfde Britse en Franse monarchen, zijn ook broeders van het geheime genootschap in de beruchte Schedel en Beenderen broederschap. John Kerry stamt af van koning Hendrik II van Engeland en Richard Leeuwenhart, leider van de derde christelijke kruistocht in 1189. Hij heeft ook links naar royalty’s in Albanië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Rusland, Perzië en Frankrijk, maar nog steeds niet genoeg koninklijk genen tot top George Bush. Eerder in 2000 zien we hetzelfde verhaal – George W. Bush liep nek aan nek met Al Gore; een andere vermeende democraat en neef van de familie Bush. 

“Al Gore is een afstammeling van Edward I, Roman Emperors Louis I, II en Charles II en is een directe afstammeling van Charlemagne, wat hem tot een verre neef van Richard Nixon en George W. Bush maakt. Dus de top “democratische” kandidaten tegen Bush in 2000 en 2004 waren eigenlijk zijn neven en nichten! “-Michael Tsarion,” Where History Ends DVD “

“Nooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten zijn twee presidentskandidaten net zo goed begiftigd met koninklijke allianties. Er is altijd een belangrijke ‘koninklijke factor’ geweest in degenen die naar het Witte Huis streefden, met onder meer presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt, Franklin Roosevelt en Ronald Reagan, allen met blauwe bloedlinks. Al Gore … een afstammeling van Edward I, hij is ook een neef van de voormalige Amerikaanse president Richard Nixon, die ontslag nam uit het Witte Huis in 1974 vanwege zijn aandeel in het Watergate-schandaal. Al Gore heeft echter directe banden met het Heilige Roomse Rijk. Hij is een afstammeling van de Romeinse keizers Louis II, Charles II en Louis I en is daarom ook een directe afstammeling van Karel de Grote, de achtste-eeuwse keizer. Het probleem is dat Gore’s Charlemagne-links hem ook een neef van George W. Bush maken. “-Harold Brooks-Baker, Burke’s Peerage Publishing Director van p. 7, NEXUS magazine, Vol. 8, nr. 1, editie januari-februari

Door bloedlijnleden aan beide zijden van de Amerikaanse politieke dichotomie te plaatsen, hebben de oude vorsten hun recht op troon gegarandeerd onder het mom van democratische verkiezingen. In 1996 zagen we dezelfde tactiek als “Democraat” Bill Clinton versloeg “Republikeinse” Bob Dole, zijn neef. 

“Zelfs Bill Clinton en Bob Dole, die elkaar bij de verkiezingen van 1996” tegenwerkten “, zijn verre neven. Ze kunnen hun voorouders traceren naar de Engelse koning Henry III, die regeerde van 1227 tot 1273, en de Amerikaanse presidenten William Henry en Benjamin Harrison … Clinton heeft veel meer koninklijk bloed dan Dole en komt rechtstreeks uit dezelfde bloedlijn als het House of Windsor, Schotse monarch, en koning Robert I van Frankrijk. Daarom was hij de keuze van de Broederschap. “-David Icke,” The Biggest Secret “(191-192)

Lees ook:   Groot vaccincentrum aan de Britse universiteit wordt GESLOTEN door ons, de bevolking!

De bloedlijn van Windsor-Bush reikt van de Amerikaanse presidenten, terug naar de Britse / Europese royalty, en daar stopt het niet. Het gaat terug via Romeinse keizers, helemaal naar de Babylonische koningen en Egyptische farao’s aan het begin van de opgetekende geschiedenis. 

Van Marie Antoinette en koning Lodewijk XVI gaat de Franse linie verder via Louis XV-I, Charles XI-I, Henry IV-I, Philip VI, Robert II en vele andere Franse vorsten. Het passeert de de Medici-familie, in het bijzonder koningin Catherine de Medici van Frankrijk, die de expeditie van Columbus naar de “Nieuwe Wereld” steunde, samen met bloedlijn koningin Isabella van Castilië, koning Ferdinand van Spanje, en het huis van Lorraine. Het waren ook koningin Isabella en koning Ferdinand die de 350 jaar durende Spaanse inquisitie startten, die opdracht gaf tot de moord op miljoenen mensen die weigerden zich tot het christendom te bekeren. En uit het Huis van Lorraine werd Hertog Godfroi de Bouillon de eerste Crusader-koning van Jeruzalem.

“Vader George en zijn vrouw Barbara [Bush] zijn beide afstammelingen van Godfroi de Bouillon die in 1099 Europese edellieden leidde in de succesvolle kruistocht om Jeruzalem te heroveren van het islamitische geloof en het koningspaleis betrad op de Tempelberg … Godfroi de Bouillon was de eerste koning van Jeruzalem en de hertog van Neder-Lotharingen, een belangrijke regio voor de Illuminati-bloedlijn … Dus toen George W. Bush, een afstammeling van de Bouillon via zijn moeder en vader, sprak over een “kruistocht” tegen het “islamitische” terrorisme … dit was geen verspreking … zoals werd gemeld “- David Icke” Alice In Wonderland en de ramp met het World Trade Center “

De Britse linie gaat terug van Prins Willem en Harry, via Prins Charles en Prinses Diana, naar Koningin Elizabeth II, Koning George VI en V, Koning Edward VII, Koningin Victoria, Koning Edward III, II, I en Koning George III, II , I. Dan gaat het door Koning James I die de nu meest wijdverspreide versie van de Bijbel bestelde en financierde. Voordat James Mary Stuart, King Henry III, II, I, King John (de ondertekenaar van de Magna Carta) en terug naar de Plantagenet en Habsburgse dynastieën onder het Romeinse Rijk kwam. Andere takken droegen de bloedlijn naar Schotland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Zweden en zelfs Mexico:

“Deze zelfde bloedlijn omvat ook belangrijke Schotse families zoals de Lords of Galloway en de Comyns; Marie-Louise van Oostenrijk, die met Napoleon Bonaparte trouwde; Kaiser Wilhelm II, de koning van Duitsland ten tijde van de Eerste Wereldoorlog; en Maximiliaan, de Habsburgse keizer van Mexico, die stierf in 1867. Nadien gaat het land na land in. Deze bloedlijn sluit aan op elke overlevende koninklijke familie in Europa, waaronder koning Juan Carlos van Spanje en de Nederlandse, Zweedse en Deense koninklijke linies. “-David Icke,” The Windsor-Bush Bloodline “
Voor de Habsburgers waren het Huis van Lorraine en Karel de Grote de Merovingers (Meroveus / Merovee) die de bloedlijn oorspronkelijk naar Frankrijk en Noordwest-Europa brachten. Terug in de 4e eeuw Rome ging de bloedlijn door keizer Constantijn, de eerste geprofeste christelijke keizer die de overgang van het Romeinse rijk naar een christelijke staat initieerde en de eerste Raad van Nicea voorzat. Hij werd voorafgegaan door de Romeinse familie Piso, die later uitgebreid zal worden besproken. Vóór hen kwam Herodes de Grote van de bijbelse roem en Ptolemaeus XIV, zoon van de meest bekende Romeinse keizer Julius Caesar. Caesar huwde eigenlijk in de bloedlijn door Cleopatra, de bekendste Egyptische koningin. Iets verder naar beneden brengt dezelfde bloedlijn ons naar Alexander de Grote:
“Een veel voorkomende link in deze bloedlijn is Philip van Macedonië (382-336BC), die met Olympias trouwde, en hun zoon was Alexander de Grote (356-323BC), een tiran die die sleutelregio van Griekenland, Perzië, Syrië, Fenicië plunderde, Egypte, Babylon, het voormalige land van Sumerië, en over naar India voordat hij op 33-jarige leeftijd in Babylon stierf. Tijdens zijn heerschappij over Egypte stichtte hij de stad Alexandrië, een van de grootste centra voor esoterische kennis in de antieke wereld. Alexander werd onderwezen door de Griekse filosoof Aristoteles, die op zijn beurt werd onderwezen door Plato en hij door Socrates. De bloedlijn en de verborgen geavanceerde kennis zijn altijd samen gegaan. “-David Icke,” The Windsor-Bush Bloodline “
Terug de bloedlijn gaat voorbij Alexander, langs Nebukadnezar IV, III en andere Koningen van Babylon, helemaal naar oude Afrikaanse Koningen en Farao’s van Egypte – Ramesis II, I, Thoetmosis IV, III, II, I, Amenhotep III, II, I en nog veel meer. Duizenden jaren lang hebben deze koningen, koninginnen, farao’s en keizers zich obsessief met zichzelf vermengd om hun bloedlijn te behouden en verspreiden. Ze hebben over ons geregeerd sinds het begin van de opgetekende geschiedenis, bewerend dat ze goddelijk recht op de troon gekregen hadden van God of goden.

Lees ook:   Pieter Derks wil een klein beetje van de jaren 90 terug

“Dit ‘goddelijke recht’ is gewoon het recht om door het DNA te regeren. We hebben een staatshoofd in Groot-Brittannië tot op de dag van vandaag, die er alleen is vanwege haar DNA en de hele freeloading hiërarchie van de koninklijke familie is gestructureerd volgens iemands DNA-relatie met de koning of koningin … wat is koninklijke heerschappij door DNA zo niet buitensporig raciaal en genetisch elitarisme? Dit ‘goddelijke’ recht om te regeren heeft niets te maken met het ‘goddelijke’ en alles wat te maken heeft met de echte oorsprong van deze bloedlijnen. Ze beweren af ​​te stammen van de ‘goden’ van de antieke wereld en wie of wat deze ‘goden’ waren en zijn, zal ik later in detail toelichten. De Koninklijke’ gezinnen zijn sinds de oudheid onophoudelijk met elkaar gekruist omdat ze proberen de DNA-corruptie te behouden die blijkbaar snel kan worden verwaterd door buiten zichzelf te fokken. Hoe interessant dat de families van de Illuminati en de machtselite hetzelfde doen tot op de dag van vandaag. Waarom? Het zijn dezelfde bloedlijnen. De koninklijke ‘goddelijke’ bloedlijnen van de oude Sumer en Babylon (nu Irak), Egypte, de Indusvallei en elders groeiden uit tot Europa om de koninklijke en aristocratische families te worden die over het hele continent en het grootste deel van de wereld regeerden door het Britse rijk en die van Frankrijk , België, Nederland, Duitsland enzovoort. Toen de mensen begonnen de openlijke dictatuur van koninklijke heerschappij uit te dagen en te verwerpen, begonnen de bloedlijnen ‘ondergronds’ te bewegen door onder de bevolking te opereren in alle gebieden die de moderne samenleving beheersen … Over de hele wereld zul je een soortgelijk verhaal vinden. Credo Mutwa, de officiële historicus van de Zulu-natie, vertelde me hoe zovele zwarte Afrikaanse leiders die aan de macht werden gebracht nadat de koloniale meesters het continent ‘onafhankelijkheid’ gaven, kwamen uit de bloedlijnen van Afrikaanse koningen en koninginnen die beweerden af ​​te stammen van de dezelfde ‘goden’ als hun witte tegenhangers. “-David Icke,” Tales from the Time Loop “

Dit uittreksel over Presidentiële Bloedlijnen is overgenomen uit de GRATIS  docu De Atlantische samenzwering, te downloaden op: 

https://redefininggod.com/2014/08/vladimir-rasputins-jewish-communist-and-bloodline-connections/

https://www.pravdareport.com/history/31-08-2016/1528-putin_genealogy-0/

Putin:

Het familieboek van de regio Tver noemt de naam Putyanin – een clan van Russische vorsten. Deze clan gaf veel uitstekende militaire leiders aan Rusland, maar ook aan kunstenaars, politici en priesters. Dit is een van de oudste clans in de Russische geschiedenis. Als president Poetin een afstammeling is van de clan Putyatins, betekent dit dat Vladimir Poetin een relatie heeft met alle koninklijke families in Europa.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button