web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsChemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNMysteriePolitiek-Elite

Klokkenluider beweert dat geavanceerde technologie op Antarctica aardbevingen kan veroorzaken

Deze nieuwste video van Greg Reese is absoluut huiveringwekkend! Het lijkt erop dat we grote onthullingen krijgen over UFO’s, Antarctica en exotische technologie om ons af te leiden van de onthullingen over de Biden Crime Family en de zielige pogingen van de Deep State om Trump te stoppen.
10db7c7dbb9f47f9be8d70de90ffdc4a AnGel-WinGs.nl
Tijdens de Tweede Wereldoorlog stond het meest geheime project van de nazi’s bekend als Die Glocke, “The Bell”. Geheime documenten die jaren later werden gevonden, onthullen dat de bel een nieuw soort exotische energietechnologie was die de tijd kon beïnvloeden en de zwaartekracht kon trotseren.
In 1939 richtten de nazi’s een geheime basis op in Antarctica, bekend als [Neuschwabenland] “New Swabia”.
Vanaf 1945 bracht Operatie Paperclip in het geheim honderden nazi-wetenschappers naar Amerika, waar ze werden ingehuurd door het Militair Industrieel Complex.
In 1946 leidde admiraal Richard Byrd een militaire expeditie die bekend staat als Operatie Highjump om nazi-bases, New Swabia en andere Antarctica-bases op te zoeken. Op zijn terugweg naar de VS vertelde admiraal Byrd aan de Chileense krant El Mercurio dat de VS in het geval van een nieuwe oorlog te maken zouden krijgen met militaire vaartuigen die met ongelooflijke snelheid van de ene pool naar de andere kunnen vliegen.
In 1959 ondertekenden een dozijn landen het Antarctisch Verdrag, waardoor het voor iedereen illegaal werd om zonder toestemming van de regering naar het zuiden van de 60e breedtegraad te reizen.
3d6713b68ee6488585537ef16c0b3e95 AnGel-WinGs.nl
Sindsdien zijn er merkwaardige video’s in omloop die laten zien wat lijkt op nazi-UFO’s. En afgelopen maandag introduceerde dr. Steven Greer de klokkenluider van Antarctica, Eric Hecker:
In 2010 werd ik geselecteerd om een ​​heel jaar naar het Zuidpoolstation op Antarctica te gaan door Raytheon Polar Services als een werknemer van een externe aannemer voor de National Stichting Wetenschap. Ik functioneerde in een dubbele hoedanigheid als een handelaar en een brandweerman. Mijn verantwoordelijkheden vereisten dat ik beter geïnformeerd was dan de meeste van mijn bemanning en boden me volledige toegang tot de faciliteiten. Wat ik van deze unieke ervaring heb geleerd, moet met de hele wereld worden gedeeld.  
De technologie op het Zuidpoolstation kan zeker doen wat haar primaire doel is – en helaas nog veel meer.
De IceCube Neutrino Detector wordt gepresenteerd als een ‘passief luisterapparaat’ voor het doel van de wetenschap zoals gepresenteerd, maar ik ga de achtervolging overslaan, mensen. Ik heb documentatie geleverd die bewijst dat 5.160 wat zij ‘DOM’s’ noemen die in het ijs zijn ingebed, daadwerkelijk kunnen uitzenden met elk 2.057 volt.     
Dat geeft een lange lijst met zaken om rekening mee te houden. Het is in feite een veelzijdig platform voor gerichte energiewapens dat ik zal opsommen, snel een paar dingen die het kan doen: Voertuigdetectie
– we leren dat deze buitenaardse vaartuigen, on-world vaartuigen, van ons of van een ander land stoten ook neutrino’s uit, dus dit maakt het Zuidpoolstation in feite een luchtverkeersleidingsstation voor dit nieuwe niveau van apparatuur waarover niemand het heeft. 
Naast het vermogen om neutrino’s en de exotische voertuigen te detecteren, heb ik documentatie geleverd dat dit ook een systeem is voor de sneller-dan-licht-communicatie.
In het verleden heeft Gary McKinnon NASA gehackt, de off-world vloot gevonden, de lijst met kapiteins en het is duidelijk dat als we sneller dan het licht voertuigen door het systeem laten rijden, we sneller dan het licht nodig zullen hebben communicatie. Dit is die faciliteit.
Helaas heb ik ander slecht nieuws. Het seizoen dat ik daar was, in 2010 tot 2011, zijn we overgestapt van constructie naar operaties in onderhoud in zowel het verhoogde station als de detectorarray.
Helaas, toen ze het opstartten, hadden we de aardbevingen [1 & 2] in Christchurch, Nieuw-Zeeland.
Er waren twee incidentele schoten, waar ze het correct konden richten. Dit is ook een apparaat dat aardbevingen genereert.
Dit zijn de oorlogswapens waar we nu mee te maken hebben – en wat Raytheon verbergt. 
Er is een ELF-systeem op het Zuidpoolstation en toen ik aankwam, kreeg ik te horen dat het uitgeschakeld, ontmanteld en volledig ter ziele was. In mijn werk zal ik je snel vertellen dat ik de circuits moest uitzoeken voor bepaalde andere reparaties en ik ontdekte dat dit systeem in feite volledig geactiveerd is, werkt en wordt gebruikt met de andere systemen voor snode doeleinden, zoals Goed.
Het Atmospheric Research Observatory bevindt zich in wat we de ‘Clean Air Sector’ noemen. Ik was zelf getuige van een zeer krachtige groene laser die vanuit de top van deze faciliteit de kosmos in schoot.
Dit is volgens mij een secundaire vorm van langeafstandscommunicatie en/of een verdedigingssysteem.
Voor al deze voorzieningen die aanwezig zijn, speelt een machtskwestie. Ik verzeker u, ik wist wat er aan de hand was, ik kende de belastingseisen van de faciliteit en al deze nieuwe items overtreffen de vraag naar de systemen die mij werden gepresenteerd. 
Bij het doen van due diligence en onderzoek, geloof ik dat er een secundaire stroomvoorziening is die ofwel nucleair is, die er was vóór de start van het Antarctisch Verdrag, dat dergelijke dingen verbiedt en/of dat er een soort exotisch stroomvoorzieningssysteem is daar staat dat niet in de bewoordingen van het Verdrag, dus het ontkent de verantwoordelijkheid tegenover de betrokken partijen.
Lees ook:   Dramatische weersvoorspellingen

Bron

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien