web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Een vrouw beweert 3 jaar en 7 maanden zwanger te zijn – Dr. Phil

Bizar wel om te zien,… En ze zijn echt intens overtuigd dat het zo is…

-Een vrouw beweert 3 jaar en 7 maanden zwanger te zijn OUDERSCHAP Zwangerschap is meestal een tijd van babyborrels, nestelen, genieten van leuke trek in eten en verwend worden. Maar Dr. Phil’s gasten, Shayna en Zona, zeggen dat ze alle pijn krijgen en geen van de voordelen van een aanstaande moeder. Ze zeggen dat hun zwangerschappen meer dan 9 maanden hebben geduurd. Zona beweert dat ze al meer dan drieënhalf jaar zwanger is en niemand gelooft haar. Shayna beweert dat ze al meer dan een jaar zwanger is. Beide vrouwen zeggen wanhopig op zoek te zijn naar antwoorden op hun langdurige zwangerschappen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥