web analytics
...

Geen prik, geen geld? Politiek is klaar met anti-vaxxers

Het gevaar, politiek aan de macht die in feite betaald wordt van ons geld.

En zij mogen beslissen over ons leven, ons geld en onze gezondheid!?
Zij zitten daar, omdat ze gekozen zijn. We nemen aan dat dat zonder enige fraude is gebeurd?

Helaas koos men nogal fout.
Soms op uiterlijk, soms omdat ouders een bepaalde partij kiezen, omdat ze het altijd al stemden etc. zonder na te checken op wie ze nu eigenlijk stemden.

Nu de toekomst wordt steeds duidelijker, maar waarschijnlijk lazen velen het niet of drong het niet zo door.


De vaccinatiegraad is aan het dalen en dat is veel politieke partijen een doorn in het oog. Daarom komen ze met maatregelen: van een geldstraf voor ouders die hun kind niet inenten tot het recht van kinderdagverblijven om niet-gevaccineerde kinderen te weigeren.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen:

VVD: geen prik, geen geld

De VVD wil dat het kabinet onderzoek gaat doen naar harde maatregelen tegen ouders die niet willen inenten. De partij deed inspiratie op in Australië. Dat land hanteert de regel: ‘geen prik, geen geld’. Mensen die niet vaccineren worden gekort op kinderbijslag of andere toeslagen. Kamerlid Hayke Veldman wil weten of die aanpak werkt en wenselijk is voor ons land. Al hoopt de VVD’er ‘dat verregaande maatregelen als deze’ uiteindelijk niet hoeven te worden toegepast. De dalende vaccinatiegraad vindt de partij zeer zorgelijk.

(Grappig iemand bij de VVD heeft vaak altijd wel genoeg geld en zij weten niet eens of er wel of geen kinderbijslag gestort is, want ze merken het niet eens… dus hen zal het niets uitmaken…hierbij zie je dat de VVD weer graag de arme mensen dwarszit in een keus die zij willen maken voor hun eigen kinderen! Of zijn kinderen van de staat. Zo ja, neem dan beter geen kinderen meer in deze nare wereld)

D66: opvang mag kinderen weigeren

Lees ook:   Hennis sloeg op tafel nou nou!

D66 is bezig met een initiatiefwetsvoorstel om crèches en peuterspeelcentra de mogelijkheid te geven om kinderen te weigeren die niet zijn ingeënt. Zo kunnen ouders die hun kinderen wel willen laten inenten hun baby’s en peuters met een gerust hart naar de opvang brengen, stelt de partij. (Net als men de joden verbood ergens te mogen komen! Vreselijke partij dat D666… ) Natuurlijk zijn gevaccineerde kinderen vatbaar voor ziekten die kinderen die geen vaccin hebben gehad kunnen overdragen aan gevaccineerde kinderen, dat klinkt heel erg logisch toch, dat een vaccin dus niet werkt!

GroenLinks: vaccinatiepaspoort

GroenLinks wil dat ieder pasgeboren kind een ‘vaccinatiepaspoort’ krijgt waarin gedurende het leven kan worden vastgelegd welke vaccinaties iemand heeft gehad. (Nu dat kan men vervalsen en trouwens waar is men bang voor… gevaccineerden worden nooit meer ziek natuurlijk! Hopelijk kunnen deze mensen zelf wel aantonen dat ze alle vaccins hebben gehad)

CDA: ervaringsverhalen delen

Het CDA wil mensen inzetten die de nare gevolgen van niet-vaccineren hebben meegemaakt. Deze ervaringsverhalen kunnen ingezet worden om mensen te overtuigen van het belang van vaccineren. De partij trekt hierbij op met de SP.
( Mooi wil men dan ook alle nare verhalen laten zien wat er gebeurd met gevaccineerden? Maar dat mag dus niet!!!!!)

Ook wil het CDA nepverhalen en nepnieuws harder aanpakken om onjuiste verhalen over vaccineren tegen te gaan.

(Oei en wat dan, als zij kunnen aantonen dat vaccins oké zijn en dat kunnen ze dus echt niet…dan mogen ze dat zeggen nu niet  het getuigd alleen al dat zij er niet alles vanaf weten)

ChristenUnie: luister naar anti-vaxxers

Lees ook:   Veel alleenstaanden omdat?

De ChristenUnie wil meer luisteren naar ouders die tegen vaccineren zijn. Je moet vaccineren niet afdwingen met harde maatregelen, vindt de partij. Je moet hen proberen te overtuigen, zegt CU-Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber. Zij zegt ‘naast bezorgde ouders’ te staan: “Luister naar hen en neem hun zorgen serieus.”

 

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4610166/pppolitiek-klaar-met-anti-vaxxers-zo-moeten-meer-ouders-prik-gaan

Deze werknemers van Nederlands volk, ze worden betaald uit de staatsruif, betaald door belastingen,  zouden zich moeten aanpassen aan wat mensen zelf verkiezen en zo niet, dan moeten zij een referendum toestaan!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button