web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Tumoren die van de ene op de andere dag ontkiemen: nieuwe COVID Jab-horrorverhalen

Dokter Joseph Mercola

Verhaal in één oogopslag

  • Kankercijfers zijn gestegen sinds de introductie van de COVID-vaccinaties en is nu een van de drie belangrijkste oorzaken van vroegtijdig overlijden onder jongere volwassenen – een trend die op zijn beurt de levensverwachting in de VS verlaagt
  • De belangrijkste doodsoorzaken in 2021 waren hartaandoeningen en kanker, beide mogelijke bijwerkingen van de COVID-prikken
  • Dr. Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan de St. George’s University of London, waarschuwt dat COVID-boosters agressieve uitgezaaide kankers kunnen veroorzaken
  • Onderzoek toont aan dat SARS-CoV-2-spike-eiwit 90% van het DNA-herstelmechanisme in lymfocyten vernietigt, een soort witte bloedcellen die uw lichaam helpen infecties en chronische ziekten, waaronder kanker, te bestrijden
  • De COVID-prik is minder effectief bij lymfoompatiënten. Onderzoekers van Emory University ontdekten dat slechts 68% van de non-Hodgkin-lymfoom en chronische lymfatische leukemie neutraliserende antilichamen ontwikkelde na de tweede dosis, vergeleken met 100% van de gezonde controles

Kankercijfers zijn gestegen sinds de introductie van de COVID-prikken en het is een van de drie belangrijkste oorzaken van vroegtijdig overlijden onder jongere volwassenen – een trend die op zijn beurt de levensverwachting in de VS verlaagt.
In 2019 was de gemiddelde levensduur van Amerikanen van alle etniciteiten bijna 78,8 jaar. 1 Eind 2021 was de levensverwachting gedaald tot 76,4 2 — een verlies van bijna drie jaar, wat een verbazingwekkende daling is. De belangrijkste doodsoorzaken in 2021 waren hartaandoeningen, kanker en COVID-19, die alle drie hoger waren in 2021 dan in 20203, en zowel hartaandoeningen als kanker zijn mogelijke bijwerkingen van de COVID-prikken.

COVID-boosters veroorzaken uitgezaaide kanker

Op 26 november 2022 publiceerde The Daily Skeptic een brief 4,5 aan de redacteur van The BMJ, geschreven door Dr. Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan de St. George’s University of London, waarin hij waarschuwde dat COVID-boosters agressieve uitgezaaide kankers kunnen veroorzaken.
[…]

Nieuwe norm: explosieve terugvallen van kanker

In een artikel 7 in Conservative Woman van 19 december 2022 gaat Dalgleish verder met het bespreken van het fenomeen van zich snel verspreidende kankers bij patiënten die jarenlang in stabiele remissie waren voordat ze hun COVID-boosters kregen. Hij merkt op dat nadat zijn brief aan The BMJ was gepubliceerd, verschillende oncologen contact met hem hebben opgenomen om te zeggen dat ze hetzelfde zien in hun eigen praktijken.
[…]

Een verandering van hart en geest

Interessant is dat de Daily Mail medio 2021 een artikel publiceerde waarin Dalgleish mensen aanmoedigde om de COVID-injectie te krijgen, vooral jongere personen. 9 Dalgleish legt uit dat er destijds een “overweldigende druk was van de overheid en de medische gemeenschap… dat dit in ieders belang zou zijn.”
Dus zwichtte hij voor het verhaal, ook al had hij vanaf het begin zorgen. Nu is de omgeving echter veranderd en zijn deze experimentele shots echt niet meer nodig.
Zijn zorgen werden nog groter toen zijn zoon myocarditis kreeg “na een prik die hij niet wilde, maar die hij nodig had voor werk- en reisdoeleinden.” Een vriend van zijn zoon, die begin dertig was, kreeg een beroerte na zijn prik, en een familielid van een naaste collega stierf aan een hartaanval op 34-jarige leeftijd na de hare.
[…]

Lees ook eens:  Arme oude priester ontdaan van zijn hoofd

Autoriteiten hebben moedwillig alle waarschuwingssignalen genegeerd

Dalgleish zegt dat de bevindingen van zijn team uiteindelijk werden verspreid onder kabinetsleden en verschillende medische commissies, maar dat iedereen ze negeerde. Als gevolg hiervan lopen velen een onnodig risico op ernstig letsel en/of overlijden.
Zoals Dalgleish opmerkt, brengen jonge harten de ACE-receptor tot overexpressie waaraan het virus is ontworpen om zich eraan te binden. Deze binding met de ACE2-receptor is wat “de ontstekingsreactie veroorzaakt, die leidt tot myocarditis, pericarditis, beroerte en sterfgevallen”, zegt Dalgleish.
Dit zou de dramatische toename kunnen verklaren die is waargenomen in sterfgevallen van jonge atleten die werden gestoken: ze hebben gewoon meer ACE2-receptoren die zich binden aan de spike-eiwitten die door de prik worden gecreëerd.
[…]
Meer bewijs dat COVID Jab kanker veroorzaakt
in augustus 2022, The Exposé 13benadrukte wetenschappelijk bewijs dat aantoont dat de COVID-prikken kanker van de eierstokken, pancreas en borst kunnen veroorzaken, en dat “er een monumentale doofpotaffaire plaatsvindt om de gevolgen te onderdrukken… voor de gezondheid van vrouwen.”
Onderzoek toont aan dat SARS-CoV-2-spike-eiwit 90% van het DNA-herstelmechanisme in lymfocyten vernietigt, een soort witte bloedcellen die uw lichaam helpen infecties en chronische ziekten, waaronder kanker, te bestrijden.
Het onderzoek in kwestie was dat van Jiang en Mei, die een collegiaal getoetst artikel publiceerden waarin werd aangetoond dat het SARS-CoV-2-spike-eiwit het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten, een soort witte bloedcellen die een belangrijke rol spelen in je immuunsysteem, vernietigde. . Lymfocyten helpen uw lichaam infecties en chronische ziekten, waaronder kanker, te bestrijden.
[…]

Lees ook eens:  Facebook en waarom het niet goed zou zijn

Een niet zo zeldzaam geval van kanker

Eind september 2022 stond in The Atlantic 18 het verhaal van de Belgische immunoloog Michel Goldman, 67, die in het voorjaar van 2021 zijn eerste en tweede COVID-prik kreeg. In de herfst van dat jaar werd bij hem lymfoom, kanker van het immuunsysteem, vastgesteld.
Slechts enkele weken na zijn bodyscan en diagnose kreeg hij zijn eerste booster, omdat hij dacht dat hij die nodig had omdat hij al snel immuungecompromitteerd zou raken door de chemotherapie. Maar de booster veroorzaakte een snelle achteruitgang van zijn gezondheid.
Een andere bodyscan eind september 2021, slechts drie weken na zijn eerste scan, onthulde “een gloednieuw spervuur ​​​​van kankerlaesies – zoveel plekken dat het leek alsof iemand vuurwerk had afgestoken in Michels lichaam.”
[…]

T-cellen gek geworden

Goldman, die een vroege kampioen was van de mRNA COVID-injecties, “vermoedde nu dat hij hun ongelukkige slachtoffer was”, schrijft Khamsi. 21 Hij besloot zijn kanker openbaar te maken, ondanks de vrees dat “anti-vaxxers” het zouden gebruiken om tegen de COVID-prik te argumenteren. Zijn zorg voor mensen die dezelfde vorm van kanker hadden, had hij gewonnen.
Er zijn ongeveer 30 verschillende subtypes van lymfoom. Het soort dat Goldman had – angioimmunoblastisch T-cellymfoom – valt folliculaire helper-T-cellen aan, die een cruciale rol spelen in de immuunrespons van uw lichaam op binnendringende ziekteverwekkers.
Helper-T-cellen dienen als een boodschapper tussen dendritische cellen, die de ziekteverwekker identificeren, en B-cellen die de juiste antilichamen maken. De mRNA COVID-opnamen “zijn bijzonder effectief in het genereren van die boodschap en het stimuleren van de doorgang ervan door de helper-T-cellen”, schrijft Khamsi.
Deze activering van helper-T-cellen maakt deel uit van wat ervoor zorgt dat de COVID-prikken werken. Maar Goldman begon te vermoeden dat het stimuleren van die helper-T-cellen in sommige gevallen ervoor zou kunnen zorgen dat ze gek worden, wat resulteert in tumoren of verslechtering van reeds bestaande.

Andere casusrapporten

[…]
In augustus 2022 publiceerde Frontiers in Medicine een casusrapport 23 waarin “snelle progressie van B-cellymfoom in de marginale zone” wordt beschreven na de COVID-prik. De 80-jarige Japanse vrouw die in het rapport wordt genoemd, ontwikkelde de volgende dag na haar eerste injectie een merkbare tumor.
[…]

Lees ook eens:  Jort Kelder laten we hopen dat hij moddervet wordt

Turbo-geladen kankers komen steeds vaker voor

Videolinkgegevens
van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) 26 – historisch gezien een van de best bewaarde en meest betrouwbare medische databases ter wereld – toonden aan dat, vergeleken met de voorgaande vijfjaarsgemiddelden, kanker onder het Department of Het personeel van Defensie (DOD) schoot in 2021 omhoog.
Over het algemeen verdrievoudigde het aantal kankers onder militairen en hun familieleden na de uitrol van de COVID-prikken. Borstkanker steeg met 487%. Exploderende kankercijfers worden ook elders gezien. Een van de eersten die waarschuwde dat de injecties kanker zouden kunnen veroorzaken, was dr. Ryan Cole, een patholoog die zijn eigen pathologielaboratorium runt.
Hij vermoedt dat de injecties reeds bestaande kankers versnellen door middel van immuunontregeling. 27Hij merkte op dat kankers die voorheen goed onder controle waren, plotseling uit de hand liepen en snel tot de dood leidden zodra ze de COVID-prik kregen.
De Zweedse patholoog, onderzoeker en senior arts aan de Universiteit van Lund, Dr. Ute Kruger, heeft ook een explosie waargenomen van snel voortschrijdende kankers in de nasleep van de COVID-injecties.
[…]
Deze ‘turbokankers’, zoals Kruger ze noemt, kunnen niet worden verklaard door uitgestelde kankerscreenings als gevolg van lockdowns en andere COVID-beperkingen, aangezien die dagen allang voorbij zijn. Ondanks dat ze toegang hebben tot medische screenings zoals in de afgelopen jaren, komen patiënten opdagen met sterk verergerde tumorgroei, en zij gelooft dat dit komt omdat de kankers “turbo-geladen” worden door de mRNA-prikken.

Het is verontrustend, zoals beschreven in “How Cancer Deaths From the COVID Jabs Are Being Hidden”, suggereert analyse van de US Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR)-gegevens dat de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention sterfgevallen door kanker hebben uitgefilterd en opnieuw hebben aangemerkt als COVID-sterfgevallen. sinds april 2021 om het kankersignaal te elimineren. Het signaal wordt verborgen door de onderliggende doodsoorzaak te verwisselen met de belangrijkste doodsoorzaak.
[…]
Bron
Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥