web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Rut Roh, USDA keurt eerste vaccin voor honingbijen goed WTF??

 Een biotechbedrijf in Georgië heeft voorwaardelijke goedkeuring gekregen van het Amerikaanse ministerie van landbouw voor het eerste vaccin voor honingbijen, een stap die volgens wetenschappers de weg zou kunnen effenen voor het bestrijden van een reeks virussen en plagen die de wereldbevolking gedecimeerd. Het is het eerste vaccin dat in de Verenigde Staten is goedgekeurd voor welk insect dan ook.

Het bedrijf, Dalan Animal Health, gevestigd in Athens, Georgia, ontwikkelde een profylactisch vaccin dat honingbijen beschermt tegen Amerikaans vuilbroed, een agressieve bacterie die zich snel van bijenkorf naar bijenkorf kan verspreiden.

[…] Het vaccin wordt verwerkt in koninginnengelei, een suikervoer dat wordt gegeven aan bijenkoninginnen. Zodra ze het hebben ingenomen, wordt het vaccin in hun eierstokken gedeponeerd, waardoor de zich ontwikkelende larven immuniteit krijgen als ze uitkomen.
[…] In 2015 identificeerden zij en twee andere onderzoekers het specifieke eiwit dat een immuunrespons opwekt bij de nakomelingen en beseften ze dat ze immuniteit konden cultiveren in een bijenpopulatie met een enkele koningin. 

[…] De introductie van een vaccin komt op een kritiek moment voor honingbijen, die van vitaal belang zijn voor het wereldwijde voedselsysteem. […] honingbijen bestuiven ongeveer een derde van de voedselgewassen in de Verenigde Staten en helpen elk jaar voor naar schatting $ 15 miljard aan gewassen in de Verenigde Staten te produceren. Veel imkers verhuren hun bijenkorven in het hele land om te helpen bij de bestuiving van amandelen, peren, kersen, appels en andere soorten producten.

Wacht,… was er niet een of ander vreemd verhaal over een vent die een vaccin promoot die om een ​​of andere onbekende reden een stuk landbouwgrond in de Verenigde Staten opkocht?…

Lees ook:   Afvallen dankzij geen brood meer...?

“Gates is de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in Amerika na stilletjes zo’n 270.000 acres te hebben vergaard in tientallen staten, volgens de editie van vorig jaar van het Land Report 100, een jaarlijks onderzoek onder de grootste landeigenaren van het land.” (link)

Ik weet zeker dat er niets aan de hand is. Ik bedoel, het is nog geen mRNA-vaccin…
…nog niet. 

 Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien