web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

 IC’s zijn NIET vol zoals ze willen dat u denkt, controleer dit zelf

Vermijd ziekenhuizen tenzij je doodgaat, want ze worden nog steeds betaald voor elke diagnose van COVID-overlijden. IC’s zijn NIET vol zoals ze willen dat u denkt, controleer dit zelf. De giftige DNA-veranderende COVID-vaccins worden verspreid onder het mom van “tekorten” (oudste truc in het boek) en de schapen smeken erom. De “gemuteerde COVID” -stam is een leugen. De sterfgevallen zijn afkomstig van de vaccins.

(COVID-19) Overlevingspercentages per leeftijdsgroep volgens de CDC:
Leeftijden:
0-19: 99,997%
20-49: 99,98%
50-69: 99,5%
70 & ouder: 94,6%

Mag Bitter Truth heeft gelijk door erop te wijzen dat zwarten (die over het algemeen meer op hun hoede zijn dan andere groepen over het nemen van de VAX) een hoofddoelwit zijn van de COVID-vaccinpropaganda, omdat ze zich over het algemeen in de lagere sociaaleconomische strata (SES) bevinden, wereldwijd . Dit is een oude eugenetica-agenda die is geschreven over en besproken door dezelfde rijke vrijmetselaarsfamilies die nog steeds de planeet beheersen. Er wordt nu verdeeldheid tussen zwarten en blanken afgekondigd om te voorkomen dat de “gewone mensen” zich verenigen tegen de totalitaire “Grote Reset” die de wereld doormaakt. Even terzijde, kijk eens naar de geschriften van vrijmetselaar en eugeneticus John Dewey over de specifieke rassen die zich niet gemakkelijk zouden aanpassen aan een technocratisch systeem.

“Iemand merkte op dat de beste manier om alle naties op deze aardbol te verenigen een aanval van een andere planeet zou zijn. In het licht van zo’n buitenaardse vijand zouden mensen reageren met een gevoel van hun eenheid van interesse en doel. Op dit moment hebben we het volgende ”- John Dewey Speech 1917

Het idee van een buitenaardse invasie flopte (hoewel er een zwaar gefinancierde en gepromote “Truther” en vrijmetselaarshill NOG STEEDS rond zijn die dit idee meer dan 20 jaar geleden hadden gepromoot). Tegenwoordig is de huidige dreiging van “daar buiten” blijkbaar een virus — laat staan ​​dat het COVID-19-virus nooit is geïsoleerd en daarom niet kan worden bewezen dat het bestaat. De gemuteerde en naar verluidt meer virulente stam van COVID-19 zal “COVID-21” worden genoemd — en er zijn meer vaccins nodig om te reizen, te werken, enz. Je wordt gemanipuleerd. WAKKER WORDEN of omkomen!

Originele videotitel: “HIER IS WAAROM IEDEREEN OP HET WERELDPodium ZAL STERVEN UIT COVID-19 VOORDAT U”
https://www.bitchute.com/video/KOL05eljAo1v/

https://www.bitchute.com/video/QzW002ZoYjIe/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥